Sentinel X100 - 1 litru
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Sentinel X100 - 1 litru

Pret:   14000 lei cu TVA
Cod produs:   X100
Producator:   Sentinel
Cantitate   1 Litru
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet de curatare si protectie a sistemelor de incalzire centrala
1
Sentinel X100 - 1 litru (1 buc)
2
Sentinel X400 - 1 litru (1 buc)
- 2000 lei
27000lei
29000 lei
Descriere produs
 

Sentinel X100

 Inhibitor pentru sisteme de încalzire centrala

 

Sentinel X100 – inhibitor de coroziune - Sentinel X100 (Protector) asigura protectia in timp a sistemelor de incalzire centrale impotriva calcarului si a coroziunii. Utilizabil in orice sistem indirect de incalzire, inhibitorul Sentinel X100 va prelungi viata acestuia, asigurand o eficienta maxima cu un consum minim de combustibil. Este adecvat pentru toate piesele de metal din sistem.

Mod de utilizare: se introduce in sistem la PIF sau dupa curatarea instalatiei; ramane permanent in instalatie si nivelul de inhibitor se poate testa cu X100 Quick Test.

 

Functii si beneficii

-    Controleaza eficient prezenta depunerilor si coroziunea.

-    Ajuta la prevenirea formarii hidrogenului gazos.

-    Ajuta la prevenirea zgomotului în boiler.

-    Adecvat pentru toate metalele inclusiv aluminiu.

-    Usor de manipulat.

-    Netoxic si biodegradabil

-    Concentratia este usor de verificat cu un Set de Testare Sentinel sau un contor de conductivitate

-    Produs pe baza unui sistem de calitate conform ISO9001

 

Setul de testare Sentinel

 Luati pur si simplu o mostra de apa din sistem, adaugati tabletele de testare si agitati. Dupa 5 minute comparati culoarea cu cea din panou. Fiecare set contine suficiente tablete pentru 10 teste.

 

Aplicatii

 Sentinel X100 a fost formulat ca un tratament cu utilizare multipla pentru inhibarea coroziunii, depunerilor,

zgomotului boilerului si formarii hidrogenului gazos pentru toate tipurile de sisteme de încalzire indirecta inclusiv cele care contin componente din aluminiu.

Sentinel X100 este adecvat pentru a fi folosit cu toate tipurile de apa, atât dura cât si dedurizata. Formula este complet netoxica.

 

Dozaj si alimentare

1 litru de Sentinel X100 este suficient pentru a trata un sistem casnic tipic cu 8 pâna la 10 calorifere. Sistemele mai mari trebuie dozate cu 2 litri.

Pentru rezultate optime, sistemele trebuie curatate si spalate în conformitate cu BS7593; sistemele noi si cele de pâna la 6 luni vechime cu Sentinel X300, sistemele existente cu Sentinel X400 sau Sentinel X800 Jetflo. Daca sistemul este deja zgomotos din cauza depunerilor de calcar în schimbatorul de

caldura, trebuie adaugat Sentinel X200, împreuna cu Sentinel X100.

Sisteme deschise: Dozare prin cisterna F&E, prin fider de derivatie sau prin folosirea unui Vas de Dozare Sentinel.

Sisteme etanse: Daca sistemul este gol, adaugati în orice punct convenabil înainte de umplere. Daca este plin, folositi Vasul de Dozare Sentinel pentru a injecta prin bucla de umplere sau alt punct de acces.

 

Proprietati fizice

· Aspect: Lichid incolor transparent pâna la

   verde deschis sau galben deschis

· Miros: Slab

· Greutate specifica: 1.10 (20°C)

· pH (concentrat): 6.5 (aprox)

· Punct de înghet: -2.5°C

 

Ambalare

 · Recipient de 1 litru

· Recipient cubic de 10 litri

· Recipient cubic de 20 litri

 

 

 

Galerie video
 
Cum functioneaza un inhibitor
Cat se lasa in sistemul de incazire un inhibitor
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Sentinel X100 - 1 litru
 
Fanaca Dragos
Foarte bun, verificat timp de 4 ani. Centrala termica Saunier Duval Semia Condens, 4 calorifere aluminiu, 1 otel (prosopar).
avram lucian
Este foarte buna solutia, dupa 1 an de utilizare, apa din calorifere e limpede
ciprian
Un produs foarte bun
Dumitru Aurel
,
Dumitru Dumitrascu
Am o parerere excelenta asupra podusului in sine. Eu am o instalatie de incalzire pardoseala pe 3 nivele, si fara Sentinel X100 sau alt inhibitor ( MagnaClean MC1,Fernox F1...), pompele de circulatie caldura se mai gripau pe durata verii. La fel si cu indicatoarele de debit de la distribuitoarele de incalzire in pardoseala, se blocau. Parerea mea este ca merita mai ales pentru sisteme care au piese fine, gen indicatoare de debit, pompe cu rotor fin (Grundfos Alpha 3), trsee lungi si complicate. Pentru sisteme mai grosiere, cu tevi groase, fara trasee complicate, fara treceri fine, "merge si asa", adica si fara, cum ar zice un Dorel. De mentionat, ca daca instalatia nu este facuta bine, este posibil ca utilizatorul sa experimentee scurgeri (instalatia avea scurgeri care erau mascate de depozitele de calcar/impuritati) pt ca o parte din depozite sunt dizolvate de inhibitor. Pretul foarte bun si servirea prompta la Valtherm
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.