Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Termostate de ambient Termostat wireless Honeywell neprogramabil DT92A
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Termostat wireless Honeywell neprogramabil DT92A

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
1 comentarii adauga comentariul tau
Descriere produs
 

Termostatul Honeywell DT92 este recomandat pentru controlul centralelor termice murale, ventilelor de zona, pompe, arzatoare, sisteme de incalzire electrica sau aer conditionat. Avand un afisaj de dimensiuni mari, cu contrast puternic si interfata intuitiva, este extrem de usor de utilizat. Economia de energie este asigurata de performantele algoritmului de control TPI. Autoadaptarea la specificu cladirii asigura reglarea precisa a temperaturii si folosirea unei cantitati minime de energie.
Termostatul electronic Honeywell DT92 este destinat persoanelor ce nu doresc un termostat programabil ci doar un termostat de calitate ce asigura confort si economie in sistemele moderne de incalzire. Termostatul poate fi integrat si in sistemul Honeywell EvoHome, putand fi parte componenta a acestuia ca senzor de temperatura RF.

 

Termostat wireless neprogramabil Honeywell DT92A

 

- Regim de lucru: confort, economic, vveghe sau vacanta, incalzire sau racire

- Butoane de reglaj: doua taste ajustare temperatura, tasta OK pentru confirmare reglaj

- Capacitate comutare: releu fara potential, contact basculant SPDT, 3A/250 Vca

- Alimentare electrica: 2 baterii alcaline AAA incluse

- Alimentare electrica baza fixa BDR91: 230V

- Afisaj iluminat: indica regim de lucru, termometru, temperatura referinta si cazan pornit

  

Specificatii conexiune wireless:

 

- Banda de functionare: ISM (868,0 - 868, 6) Mhz, 1% ciclu de functionare

- Interval de comunicare: 30 intr-o cladire rezidentiala

- Tehnologie de comunicare: wireless bidirectional, folosind transmisii scurte, de mare viteza pentru a minimiza timpul de transmisie si pentru a evita interferentele

- Imunitate blocare: clasa receptor 2

- Metoda de imperechere wireless: unitatile sunt pre-imperecheate din fabrica. Re-imperecherea la fata locului se poate efectua, daca este necesar

- Functii de testare wireless: testele de transmisie si de intensitate a semnalului pentru a ajuta la amplasarea componentelor

 

Dimensiuni:

 

- Dimensiuni termostat: 90 x 92 x 27 mm

- Dimensiuni releu: 90 x 92 x 30.5 mm

- Dimensiuni ambalaj: 157 x 115 x 105 mm

- Greutate termostat cu baterii: 154 g

- Greutate releu: 96 g

- Gretate ambalaj: 380 g

 

 

 

 

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Termostat wireless Honeywell neprogramabil DT92A
 
COSTICA ARITON
Bună ziua, Aș vrea să știu cănd se aprinde ledul verde a părții fixe; după conexiunile cu bornele L-N ale centralei, sau după sincronizarea cu partea mobilă? Mulțumesc mult!
Valtherm.ro

Buna ziua,

Ledul verde se aprinde in momentul cand receptorul primeste comanda de pornire a centralei de la termostat.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Indiferent de randamentul sau eficiența unei centrale termice pe gaz în condensare întotdeauna vom căuta soluții alternative pentru reducerea consumului de gaze naturale, pentru a beneficia evident de cele mai mici facturi în vederea încălzirii locuinței.  Există câteva soluții destul de interesante care ne pot ajuta să reducem considerabil consumul de gaze naturale, dar în cele ce urmează vom discuta doar despre una dintre acestea, mai precis despre termostatul inteligent Vaillant eRELAX.