Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.

Poza ecoTEC pure
Cod produs:   0010019976
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   23 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   < 160 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Pachete promotionale ce contin acest produs:
Galerie video pentru Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.
Prezentare video ecoTEC Pure
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.

 


Centralele termice Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 cu putere calorica de 20.2, kW  sunt echipamente de referinta pe piata de profil, asigurand proprietarilor garantia calitatii germane. Functionand in condensare pentru un consum redus de gaz si atingand randament normat de pana la 107.8%, acestea sunt  prevazute sa asigure caldura si apa calda menajera (ACM) pentru locuinte cu suprafete  de pana la 160 mp.

Aceasta pentru ca producatorul Vaillant in cei peste 140 de ani de experienta a dezvoltat echipamente eficiente, in care a implementat solutii inovatoare si cele mai bune piese pentru robustete. Toate acestea la un pret competitiv. 


 

 Pachetul contine:

- centrala termica Vaillant VUW 236/7-2; - kit evacuare gaze de ardere; - consola de prindere pe perete

 

Centrala de 20,2 kW (50/30 gr. C) este recomandata pentru suprafete de pana la 160 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 

 

Centralele Vaillant ecoTEC pure 236/7-2, 20.2 kW. Putere calorica superioara si inferioara.

Randament.

                                     

 

Centrala Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 dezvolta putere calorica nominala intre 7.2 kW si 20.2 kW cand functioneaza la temperaturi ce asigura condensarea, respectiv 50 grade Celsius - tur, 30 grade Celsius - retur (putere calorica superioara -Hs). Randamentul normat atins in acest mod de functionare (50/30 grade ⁰C) ajunge la 105.7%.

 

Intr-un circuit functionanand tur - retur 80 grade Celsius/60 grade Celsius, intervalul puterii termice este cuprins intre 6.5 kW si 18.5 kW (putere calorica inferioara - Hi).

 

 

 

 

 

Eficienta ecoTEC PURE 236/7-2. Proiectate pentru economie la combustibil gazos.

 

Apartinand ultimei generatii de sisteme de incalzire, aceste modele de centrale termice cu condensare ecoTEC PURE 236/7-2 ating randament normat de pana la 107.8 %, in conditii de functionare la 30% din capacitate si intr-un regim de temperatura 40 grade Celsius/ 30 grade Celsius (tur/retur). 

 

Centrala pe gaz Vaillant ecoTEC pure 236/7-2  este eficienta inclusiv cand functioneaza in regim conventional de temperatura (80/60 grade Celsius), avand randament aproape unitar (96.9 % - putere calorica inferioara - Hi).

 

 

Diferenta centralelor termice in condensare Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

  

1. Confort in prepararea apei calde menajere datorita functiei de preincalzire Aquaconfort  (debit specific 11.5 l/ minut pentru incalzirea apei cu 30 grade Kelvin).

2. Functia Aqua Power Plus creste eficenta in prepararea apei calde menajere cu 21%.

3. Schimbator de caldura imbunatatit permanent, confirmat de cele peste 6 milioane de echipamente puse in functiune in intreaga lume.

4. Sifonul de condensare patentat de catre compania germana este inovativ, iar datorita plutitorului condensul este eliberat inainte de umplere. Garnitura etansa asigura eliminarea 100% a gazelor de ardere.

5. Display digital modern, usor de administrat.

6. Centrala termica prevazuta cu functii de confort, testare si siguranta.

   

 

Avantajele centralelor termice pe gaz Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

  

1. Eficienta sporita (pana la 107,8 % Hs)  si consum redus cu pana 30% datorita tehnologiei condensarii si a pompei ultra- eficiente.

2. Sistem de amestec aer-gaz performant cu sistem pneumatic, asigurand ardere optima.

3. Se utilizeaza cu mai multe tipuri de gaz.

4. O centrala termica robusta, datorita calitatii pieselor. Arzatorul si schimbatorul de caldura in condensare sunt fabricate din otel inoxidabil.

5. Schimbator secundar de caldura cu 13,19, 27 si 35 placi pentru prepararea confortabila ACM.

6. Centrala pe gaz in condensare compacta, se poate monta atat in apartament sau in casa (dimensiuni 440mm x 335mm x 720mm).

  

 

 Avantaje comerciale ale ecoTEC pure 236/7-2 cumparand de la Valtherm.ro

  

1. Centrala de calitate germana la pret competitiv.

2. Posibilitatea unei garantii extinse de pana la 7 ani.

3. Service asigurat de catre partener de incredere Vaillant in Romania.

4. In Bucuresti si Ilfov, Valtherm asigura (contra-cost) montaj, punere in functiune si autorizarea centralei termice.

 

Valtherm este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group.

 

 

Recomandari Valtherm privind centrala termica Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

 

Intr-un sistem de incalzire cu centrala termica Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 recomandam montarea termostatelor wireless calorMATIC 470 si Vaillant eRELAX pentru scaderea consumului si o administrare mai simpla.

   

Informatii suplimentare despre centrale termice in condensatie.

 

 

 

 

Aceasta centrala poate beneficia de garantie extinsa pana la 7 ani. Mai multe informatii puteti gasi aici.

 

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   4.14650 lei
Pret:   3.24500 lei cu TVA /Buc
Discount:   90150 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. Vaillant Centrale cu condensare 473 0010019976 Poza produs Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure  VUW  236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.
RON 3245 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Centralele termice Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 cu putere calorica de 20.2, kW  sunt echipamente de referinta pe piata de profil, asigurand proprietarilor garantia calitatii germane. Functionand in condensare pentru un consum redus de gaz si atingand randament normat de pana la 107.8%, acestea sunt  prevazute sa asigure caldura si apa calda menajera (ACM) pentru locuinte cu suprafete  de pana la 160 mp.

Aceasta pentru ca producatorul Vaillant in cei peste 140 de ani de experienta a dezvoltat echipamente eficiente, in care a implementat solutii inovatoare si cele mai bune piese pentru robustete. Toate acestea la un pret competitiv. 


 

Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.