Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Vaillant Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.

Pret:   4.06000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   0010019976
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


  Supraf. incalzita: < 160 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
Putere maxima   23 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Programul "Vaillant Garantie Plus" este creat special pentru a satisface cerintele si asteptarile dumneavoastra in utilizarea sistemelor de incalzire, oferindu-va protectie impotriva costurilor neasteptate.

Aceasta garantie suplimentara, un serviciu optional, va permite sa extindeti perioada de garantie standard de 2 ani oferita de Vaillant cu inca 3 sau 5 ani, asigurandu-va linistea pentru o perioada totala de pana la 7 ani.

 

 Pentru a beneficia de garantia extinsa, trebuie sa urmati acesti pasi:

 •  Achizitionati un echipament Vaillant pe gaz cu o putere sub 40 kW.
 • Echipamentul trebuie cumparat de la un distribuitor autorizat Vaillant, impreuna cu certificatul de garantie Vaillant si trebuie sa respecte toate conditiile mentionate in acest document.
 • Instalarea si punerea in functiune a produsului trebuie realizate de un partener de service autorizat de Vaillant.

 Activarea garantiei suplimentare:

 •  Garantia suplimentara trebuie activata la momentul instalarii sau intr-un termen de 6 luni de la instalare, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data achizitiei, conform datei mentionate pe factura de cumparare.
 • Pentru a mentine valabilitatea garantiei extinse, cumparatorul trebuie sa efectueze inspectii si verificari tehnice periodice ale sistemului, realizate de personal autorizat, la fiecare 2 ani.

 Costurile pentru garantia extinsa sunt:

 • Pentru 3 ani: 477 lei
 • Pentru 5 ani: 795 lei

 

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet centrala termica ecoTEC pure VUW 236/7-2 + Montaj si Autorizare ISCIR
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Inlocuire - Montaj centrala termica (pt. centralele murale de apartament) (1 buc)
3
Avizare ISCIR la Punerea in Functiune (1 buc)
- 000 lei
5.36000lei
5.36000 lei
Pachet centrala termica ecoTEC pure VUW 236/7-2 + termostat Wireless + filtru Vortex 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
3
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 5000 lei
4.82000lei
4.87000 lei
Pachet centrala termica VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2 + termostat Wireless
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
- 3000 lei
4.33000lei
4.36000 lei
Pachet centrala termica VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2 + filtru VORTEX 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 4000 lei
4.53000lei
4.57000 lei
Descriere produs
 

Centrala ecoTEC pure VUW 236/7-2 este cel mai comercializat produs al firmei Vaillant in Romania. A fost introdus pe piata in anul 2017, in momentul de fata avand deja un feedback foarte bun din punct de vedere al functionalitatii.  

Centralele termice Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 cu putere calorica de 20.2 kW sunt echipamente de referinta pe piata de profil, asigurand proprietarilor garantia calitatii germane. Functionand in condensare pentru un consum redus de gaz si atingand randament normat de pana la 107.8%, acestea sunt prevazute sa asigure caldura si apa calda menajera (ACM) pentru locuinte cu suprafete de pana la 160 mp.

Aceasta pentru ca producatorul Vaillant in cei peste 140 de ani de experienta a dezvoltat echipamente eficiente, in care a implementat solutii inovatoare si cele mai bune piese pentru robustete. Toate acestea la un pret competitiv.

 

Centrala termica ecoTEC pure VUW 236/7-2 - Incalzire + apa calda 

 

 

Pachetul contine

 

centrala termica Vaillant VUW 236/7-2

kit evacuare gaze de ardere

consola de prindere pe perete

 

 

Centralele Vaillant ecoTEC pure 236/7-2. Putere calorica superioara si inferioara. Randament

                                     

 

Centrala Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 dezvolta putere calorica nominala intre 7.2 kW si 20.2 kW cand functioneaza la temperaturi ce asigura condensarea, respectiv 50 grade Celsius - tur, 30 grade Celsius - retur (putere calorica superioara - Hs). Randamentul normat atins in acest mod de functionare (50/30 grade a°C) ajunge la 105.7%.

 

Intr-un circuit functionanand tur - retur 80 grade Celsius/60 grade Celsius, intervalul puterii termice este cuprins intre 6.5 kW si 18.5 kW (putere calorica inferioara - Hi).

 

 

Eficienta ecoTEC PURE 236/7-2. Proiectate pentru economie la combustibil gazos.

 

Apartinand ultimei generatii de sisteme de incalzire, aceste modele de centrale termice cu condensare ecoTEC PURE 236/7-2 ating randament normat de pana la 107.8 %, in conditii de functionare la 30% din capacitate si intr-un regim de temperatura 40 grade Celsius/ 30 grade Celsius (tur/retur).

 

Centrala pe gaz Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 este eficienta inclusiv cand functioneaza in regim conventional de temperatura (80/60 grade Celsius), avand randament aproape unitar (96.9 % - putere calorica inferioara - Hi).

 

Diferenta centralelor termice in condensare Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

 • Confort in prepararea apei calde menajere datorita functiei de preincalzire Aquaconfort (debit specific 11.5 l/ minut pentru incalzirea apei cu 30 grade Kelvin).
 • Functia Aqua Power Plus creste eficenta in prepararea apei calde menajere cu 21%.

 • Schimbator de caldura imbunatatit permanent, confirmat de cele peste 6 milioane de echipamente puse in functiune in intreaga lume.

 • Sifonul de condensare patentat de catre compania germana este inovativ, iar datorita plutitorului condensul este eliberat inainte de umplere. Garnitura etansa asigura eliminarea 100% a gazelor de ardere.

 • Display digital modern, usor de administrat.

 • Centrala termica prevazuta cu functii de confort, testare si siguranta.

 

 

 

Avantajele centralelor termice pe gaz Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

 • Eficienta sporita (pana la 107,8 % Hs) si consum redus cu pana 30% datorita tehnologiei condensarii si a pompei ultra- eficiente.
 • Sistem de amestec aer-gaz performant cu sistem pneumatic, asigurand ardere optima.

 • Se utilizeaza cu mai multe tipuri de gaz.

 • O centrala termica robusta, datorita calitatii pieselor. Arzatorul si schimbatorul de caldura in condensare sunt fabricate din otel inoxidabil.

 • Schimbator secundar de caldura cu 13,19, 27 si 35 placi pentru prepararea confortabila ACM.

 • Centrala pe gaz in condensare compacta, se poate monta atat in apartament sau in casa (dimensiuni 440mm x 335mm x 720mm).

   

 Avantaje comerciale ale ecoTEC pure 236/7-2 cumparand de la valtherm.ro

 • Centrala de calitate germana la pret competitiv.
 • Posibilitatea unei garantii extinse de pana la 7 ani.

 • Service asigurat de catre partener de incredere Vaillant in Romania.

 • In Bucuresti si Ilfov, Valtherm asigura (contra-cost) montaj, punere in functiune si autorizarea centralei termice.

  

Garantie si service

 

Centralele Vaillant beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai mult de 30 luni de la data vanzarii. (ex. daca centrala este achizitionata pe data de 01.01.2022 si nu este pusa in functiune in urmatoarele 6 luni (30.06.2022), atunci garantia incepe si este valabila pana la data de 30.06.2024).

Centralele Vaillant cu puterea de pana in 40 kW pot beneficia de garantie extinsa (3/5 ani) contra cost. Aceasta poate fi achizitionata in primele 6 luni de la punerea in functiune (de la partenerul Vaillant care i-a facut PIF-ul). Informatii mai multe despre garantia extinsa puteti gasi aici.

 

 

Valtherm este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group pentru zona Bucuresti / Ilfov.

 

Recomandari Valtherm privind centrala termica Vaillant ecoTEC pure 236/7-2

 

Intr-un sistem de incalzire cu centrala termica Vaillant ecoTEC pure 236/7-2 recomandam montarea termostatelor cu sau fara fir sensoHome VRT 380/380f si Vaillant eRELAX - cu conectare la internet, pentru scaderea consumului cu aproximativ 30% si o administrare mai simpla. Pentru informatii legate de termostatele de ambient recomandate puteti accesa link-ul.

Informatii suplimentare despre centrale termice in condensatie gasiti aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in pagina de contact.

 

ATENTIE:

Pentru transformarea pe GPL este necesara reglarea parametrilor arderii din vana de gaz. Nu este nevoie de un Kit de transformare de pe gaz natural pe GPL. Aceasta transformare trebuie facuta NUMAI de catre tehnicienii Vaillant.

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
7.2 - 20.2 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
6.5 - 18.5 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
6.8 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
7.2 - 20.2 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
6.5 - 18.5 kW
Cea mai mica solicitare termica (G31)
6.8 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
24.5 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
19.1 kW
REGIM INCALZIRE
Clasa randamentului energetic sezonier
A
Temperatura pe tur maxima
75 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
Debitul nominal al apei (T=20K)
797 l/h
Cant. aprox. de condens (val. pH-ului 3.5...4.0) la regimul de incalzire 50/30 °C
1.91 l/h
Capacitatea vasului de expansiune
8.0 l
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Clasa randamentului energetic
A
Debitul minim al apei
1.7 l/min.
Debit specific (D) ( T=30K ) conform EN 13203
11.5 l/min.
Suprapresiune admisa
10 bar
Presiune de racordare necesara
0.30 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 60 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Diametrul tevii de gaz
1/2 "
Racorduri de incalzire tur / retur
3/4 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
15 mm
Randament nominal la 80/60 °C
96.9 %
Randament nominal la 50/30 °C
105.7 %
Randament nominal in regimul de sarcina partiala (30%) la 40/30 °C
107.8 %
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
37 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
21.5 mm
Debitul de gaz la P. max. - Apa calda (G20)
2.6 mA³/h
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. min.
3.2 g/s
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. max.
9.1 g/s
Debitul de fum in regimul de pregatire a apei calde la P. max.
11.7 g/s
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Clasa NOx
6
Latime x Adancime x Inaltime
440 x 335 x 720 mm
Masa neta aprox.
30.8 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Galerie video
 
Prezentare video ecoTEC Pure
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M.
 
Craciun Andrei
Un produs foarte bun. Multumit de produs! Livrare imediat. Recomand
Bogdan Vlad
momentan e doar pusa pe perete. asteapta si ea pornirea gazelor. nu am cum s o laud, ca este foarte noua, alba si curata. partea de colaborare cu Valtherm...nu doar ca nimic de reprosat dar, nota 11 pentru comunicare si livrare.
Valtherm.ro

Va multumim pentru apreciere!

Augustin Vardianu
Nota 10
Liliana Tita
Multumesc echipei care a montat centrala pentru seriozitate, profesionalism si implicare. Centrala functioneaza bine si recomand tuturor celor care doresc o centrala noua firma Valtherm.ro Confort.
Ioan Pacurar
O centrala foarte buna, o am montata de un an de zile si merge foarte bine. Este silentioasa (am inlocuita alta veche de peste 10 ani) care nu era asa silentioasa. Consumul s-a redus aproape la jumate. Recomand produsul, recomand firma!
Carmen DIta
Am cumparat produsul impreuna cu montajul, sunt foarte multumita de ambele. Instalatorii care au venit au inlocuit centrala existenta in cateva ore si cand au plecat centrala noua functiona. Recomand aceasta firma
Carmen DIta
Am cumparat produsul impreuna cu montajul, sunt foarte multumita de ambele. Instalatorii care au venit au inlocuit centrala existenta in cateva ore si cand au plecat centrala noua functiona. Recomand aceasta firma
Alina Eremia
Incantata! Este un produs de calitate.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".