Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura

Pret:   11000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Regulator 3/4
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Regulator de gaz 3/4" 

 

Regulator de gaz 3/4" cu filtru incorporat si stuturi de masura

 

Un regulator de gaz cu filtru incorporat si stuturi de masura de 3/4" este un dispozitiv utilizat în sistemele de distributie a gazului pentru a regla presiunea gazului si a filtra impuritatile prezente în fluxul de gaz.

Principalele caracteristici ale unui astfel de regulator de gaz pot include:

  1. Reglarea presiunii: Regulatorul de gaz are capacitatea de a ajusta si mentine presiunea gazului în limitele specificate. Aceasta este importanta pentru asigurarea unei functionari sigure si eficiente a aparatelor si echipamentelor care utilizeaza gaz.

  2. Filtrarea impuritatilor: Regulatorul de gaz este echipat cu un filtru incorporat pentru a îndeparta particulele de impuritati, cum ar fi mizeria, zgura sau alte particule solide, care pot afecta functionarea corecta a echipamentelor de gaz.

  3. Stuturi de masura: Regulatorul poate fi prevazut cu stuturi de masura (presiune si debit) care permit monitorizarea presiunii si debitului de gaz în timp real. Aceste informatii sunt utile pentru a asigura o functionare adecvata si pentru a detecta eventualele probleme sau defectiuni în sistemul de distributie a gazului.

  4. Conexiuni de 3/4": Regulatorul de gaz este proiectat pentru a fi compatibil cu tevi si racorduri de dimensiune 3/4", ceea ce permite o instalare usoara si sigura în sistemul de distributie a gazului.

Este important sa consultati specificatiile exacte ale regulatorului de gaz pe care îl achizitionati, deoarece caracteristicile si designul pot varia în functie de producator si model. De asemenea, înainte de instalare, este recomandat sa respectati normele si reglementarile locale privind instalarea si siguranta sistemelor de distributie a gazului, si sa solicitati asistenta unui specialist sau a unui instalator autorizat pentru a asigura o instalare corecta si sigura a regulatorului de gaz.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura
 
Roxana Olteanu

Buna seara, De cine este produs acest regulator de gaze? Multumesc.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Firma se numeste TOPGAZ.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Alătură-te echipei noastre ca distribuitor și bucură-te de multiple beneficii: Vei avea un agent de vânzări personal, dedicat gestionării comenzilor tale. Vei primi periodic, direct pe email, oferta noastră de distribuție, mereu actualizată. Te vei bucura de termene de livrare rapide pentru toate comenzile plasate. Vei avea acces constant la suportul nostru tehnic pentru orice necesitate legată de echipamente. Vom stabili termene de plată flexibile, adaptate istoricului tău de comenzi.
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Rețeaua de parteneri de service Vaillant Group asigură o funcționare optimă, eficientă și de lungă durată a echipamentelor dumneavoastră termice. Pentru a menține performanța și fiabilitatea acestor sisteme, este esențial să optați pentru piese de schimb originale Vaillant. Aceste componente sunt ambalate în pachete originale, identificabile prin sigla distinctivă Vaillant, codul specific al piesei, precum și o fotografie clară a acesteia, garantând autenticitatea și calitatea superioară a produsului achiziționat. Utilizarea pieselor de schimb originale este crucială nu doar pentru menținerea garanției produselor dumneavoastră, dar și pentru asigurarea unei funcționări eficiente și sigure în timp. Aceste piese sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu echipamentul Vaillant, reducând riscul de defecțiuni și prelungind durata de viață a instalației.
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensatie au devenit în ultimii ani cea mai buna, cea mai eficienta solutie pentru încalzirea caselor si apartamentelor. Toata lumea doreste sa încalzeasca ieftin locuinta pe timp de iarna, fara sa depinda de absolut nimeni. Independenta oferita de aceste dispozitive nu are concurenta si nu cred ca o poate contesta cineva în acest moment.