Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
1 comentarii adauga comentariul tau
Pret:   11000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Regulator 3/4
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Regulator de gaz 3/4" 

 

Regulator de gaz 3/4" cu filtru incorporat si stuturi de masura

 

Un regulator de gaz cu filtru incorporat și stuturi de măsură de 3/4" este un dispozitiv utilizat în sistemele de distribuție a gazului pentru a regla presiunea gazului și a filtra impuritățile prezente în fluxul de gaz.

Principalele caracteristici ale unui astfel de regulator de gaz pot include:

  1. Reglarea presiunii: Regulatorul de gaz are capacitatea de a ajusta și menține presiunea gazului în limitele specificate. Aceasta este importantă pentru asigurarea unei funcționări sigure și eficiente a aparatelor și echipamentelor care utilizează gaz.

  2. Filtrarea impurităților: Regulatorul de gaz este echipat cu un filtru incorporat pentru a îndepărta particulele de impurități, cum ar fi mizeria, zgura sau alte particule solide, care pot afecta funcționarea corectă a echipamentelor de gaz.

  3. Stuturi de măsură: Regulatorul poate fi prevăzut cu stuturi de măsură (presiune și debit) care permit monitorizarea presiunii și debitului de gaz în timp real. Aceste informații sunt utile pentru a asigura o funcționare adecvată și pentru a detecta eventualele probleme sau defecțiuni în sistemul de distribuție a gazului.

  4. Conexiuni de 3/4": Regulatorul de gaz este proiectat pentru a fi compatibil cu țevi și racorduri de dimensiune 3/4", ceea ce permite o instalare ușoară și sigură în sistemul de distribuție a gazului.

Este important să consultați specificațiile exacte ale regulatorului de gaz pe care îl achiziționați, deoarece caracteristicile și designul pot varia în funcție de producător și model. De asemenea, înainte de instalare, este recomandat să respectați normele și reglementările locale privind instalarea și siguranța sistemelor de distribuție a gazului, și să solicitați asistența unui specialist sau a unui instalator autorizat pentru a asigura o instalare corectă și sigură a regulatorului de gaz.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Regulator de gaz 3/4"cu filtru incorporat si stuturi de masura
 
Roxana Olteanu

Bună seara, De cine este produs acest regulator de gaze? Mulțumesc.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Firma se numeste TOPGAZ.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensație au devenit în ultimii ani cea mai bună, cea mai eficientă soluție pentru încălzirea caselor și apartamentelor. Toată lumea dorește să încălzească ieftin locuința pe timp de iarnă, fără să depindă de absolut nimeni. Independența oferită de aceste dispozitive nu are concurență și nu cred că o poate contesta cineva în acest moment.