Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Neutralizator de condens CONDENSAFE+
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Neutralizator de condens CONDENSAFE+

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   39000 lei cu TVA
Cod produs:   CONDENSAFE+
Producator:   Sentinel
Stoc   FURNIZOR
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Condensafe+

Neutralizator de condens pentru centralele cu condensare.

Neutralizatorul de condens CONDENSAFE+

Este un dispozitiv utilizat în sistemele de încălzire care utilizează centrale termice cu condensare. Acesta are rolul de a neutraliza și a trata condensul rezultat în urma arderea gazelor în centrala termică.

Condensul rezultat în procesul de ardere conține acizi care pot fi corozivi și pot cauza daune sistemului de evacuare a gazelor de ardere sau mediului înconjurător. Neutralizatorul de condens CONDENSAFE+ are rolul de a reduce nivelul de aciditate al condensului, transformându-l într-o substanță neutrală și sigură.

   

 

Principalele caracteristici și funcții ale neutralizatorului de condens CONDENSAFE+ pot include:

 

  1. Materiale absorbante: Neutralizatorul este echipat cu materiale absorbante, cum ar fi granule de carbonat de calciu sau alte substanțe similare, care neutralizează aciditatea condensului prin reacție chimică.

  2. Structură compactă: CONDENSAFE+ este proiectat pentru a fi compact și ușor de instalat. De obicei, este montat în apropierea centralei termice sau în traseul de evacuare a condensului.

  3. Indicator de nivel: Unele modele pot avea un indicator de nivel care arată momentul în care trebuie înlocuite materialele absorbante. Acesta ajută la menținerea eficienței și funcționării corecte a neutralizatorului.

  4. Protecție împotriva coroziunii: Prin neutralizarea condensului, CONDENSAFE+ ajută la protejarea sistemului de evacuare a gazelor de ardere împotriva coroziunii și prelungește durata de viață a componentelor.

  

Este important să verificați specificațiile și instrucțiunile de instalare și întreținere furnizate de producător pentru neutralizatorul de condens CONDENSAFE+. Astfel, puteți asigura o funcționare corectă și eficientă a sistemului de încălzire și evacuare a gazelor de ardere. În caz de nelămuriri sau pentru o instalare sigură, se recomandă consultarea unui specialist sau a unui instalator autorizat.

Galerie video
 
Cum se inlocuieste rezerva neutralizatorului de condens CONDENSAFE+
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Neutralizator de condens CONDENSAFE+
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensație au devenit în ultimii ani cea mai bună, cea mai eficientă soluție pentru încălzirea caselor și apartamentelor. Toată lumea dorește să încălzească ieftin locuința pe timp de iarnă, fără să depindă de absolut nimeni. Independența oferită de aceste dispozitive nu are concurență și nu cred că o poate contesta cineva în acest moment.