Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Neutralizator de condens CONDENSAFE+
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Pompe de caldura Pompe de caldura Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Neutralizator de condens CONDENSAFE+

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   34900 lei cu TVA
Cod produs:   CONDENSAFE+
Producator:   Sentinel
Stoc   FURNIZOR
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

CondensafE+

Neutralizator de condens pentru centralele cu condensare.

La centralele cu condensare , eficienta crescuta este atinsa folosind caldura generata de gazele de ardere pentru preincalzirea apei din retur. Datorita acestui procedeu gazele de ardere rezultate sunt racite ducand astfel la aparitia apei de condens acida denumita si condensat (pH-ul are valoarea cuprinsă între 3 și 4) care in mod normal este descarcata in tevile de scurgere. Conform legislatiei specifice in vigoare condensatul centralei termice evacuat la canalizare trebuie să se înscrie în limitele impuse de lege, adică pH-ul trebuie să se încadreze în intervalul ≥ 6,5 ; ≤ 8,5*.

Sentinel Condensafe+ contine un amestec special de saruri care neutralizeaza condensul acid obtinuta in urma preocesului de condensare a centralelor.

   

PROPRIETATI:

-    Noua generatie de neutralizator de condens

-    Neutralizeaza condensul acid

-    Ajuta la protejarea mediului inconjurator

-    Design unic si inovator

-    Montarea este usoara si rapida

-    Potrivit pentru toate tipurile de centrale cu condensare

-    Nu interactioneaza cu functiile centralei sau sifonul de              condens al acesteia

-    Opreste patrunderea condensului acid in scurgere  

-    Inlocuirea usoara a cartusului neutralizator (consumabil)

-    Usor de curatat si intretinut

-    Nu se infunda.

 

 

 

Astăzi, în multe țări prevederile legale cer ca fluidul deversat în canalele colectoare de apă sa aiba valorile pH-ului intre 6.5 și 10.0.
Acest lucru se datoreaza interesului de a proteja mirco-organismele folosite în procesele de purificare biologica în fosa septica sau în instalația de tratare a apei locale, pentru a reduce deteriorarea infrastructurii sistemului de drenaj și pentru a ajuta la protejarea mediului ca un întreg. Cu toate acestea, efectul de descărcare a condensului acid este de obicei trecut cu vederea și trebuie să fie abordat mai intens.

Sentinel Condensafe + este o unitate care conține un mediu special, care va neutraliza deșeurile acide din cazanele cu condensare. Designul său inovator include multe caracteristici unice:

 • Debit optim de condens prin unitate in contact cu mediul special pentru asigurarea neutralizarii       eficiente.
 • Unitatea consta, de asemenea intr-o constructie speciala pentru a captura orice resturi solide rezultate, cu acces ușor, pentru a permite curățarea ocazionala.
 • În cazul putin probabil al blocarii debitului cu resturi rezultate din cazan, Condensafe + are un canal de by-pass de siguranță, asigurându-se că debitul de condens nu poate fi blocat și intors in cazan.
 • Mediul de neutralizare în cadrul unității este conținut în propriul sac neutralizator. În timpul inspectiei anuale recomandate a cazanului, acesta poate fi extras ușor și înlocuit cu rezerva, desfiletand capacul cu filet din partea superioară a unității. Acest lucru înseamnă că, spre deosebire de alte produse, întreaga unitate nu necesita înlocuire în cazul în care mediul de neutralizare este epuizat.Înlocuirea rezervei neutralizatoare
Materialul de neutralizare Condensafe +   în cele din urmă se epuizeaza. Pentru a menține o performanță optimă a unității, se recomanda inlocuirea rezervei cu neutralizator în timpul fiecărei revizii anuale a cazanului.

Galerie video
 
Cum se inlocuieste rezerva neutralizatorului de condens CONDENSAFE+
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Neutralizator de condens CONDENSAFE+
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.