Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Solutii pentru tratare instalatii Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
1 comentarii adauga comentariul tau
Pret:   1.35000 lei cu TVA
Cod produs:   X500
Producator:   Sentinel
Cantitate   20 Litri
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Sentinel X500 - Antigel Inhibitor

Funcții și beneficii

· Controlează depunerile și coroziunea.

· Protecție eficientă anti-îngheț

· Ajută la prevenirea formării hidrogenului gazos.

· Ajută la prevenirea zgomotului în boiler.

· Adecvat pentru toate metalele inclusiv aluminiu.

· Netoxic și biodegradabil

· Concentrația este ușor de verificat cu un Set de Testare Sentinel sau un contor de conductivitate

· Produs pe baza unui sistem de calitate conform ISO9001

 

Utilizare

 Sentinel X500 a fost formulat ca un antigel inhibitor cu utilizare multiplă pentru a ajuta la controlul coroziunii, depunerilor, zgomotului boilerului și formării hidrogenului gazos pentru toate tipurile de sisteme de încălzire indirectă inclusiv cele care conțin componente din aluminiu. Dacă sunt menținute nivelurile minime, produsul asigură o protecție permanentă și nu necesită  înlocuirea. Sentinel X500 este adecvat pentru a fi folosit cu toate tipurile de apă, atât dură cât și dedurizată.  Formula cu toxicitate redusă este incoloră și ușor de manipulat.

 

Dozaj și alimentare

Dozajul Sentinel X500 depinde de nivelul de protecție  anti-îngheț necesar. Un bidon de 20 litri de Sentinel X500 adăugat unui sistem casnic tipic de 8 până la 10 calorifere asigură o concentrație minimă de inhibitor anti-coroziune și anti-depuneri și de asemenea protecția împotriva înghețului până la aproximativ -6 gr. C. Două bidoane de 20 litri asigură protecția la -20 gr.C. Un dozaj de 20% sau mai mult este necesar pentru a obține o concentrație minimă de inhibitor de coroziune și depuneri.

Setul de Testare Sentinel poate fi folosit pentru a verifica dacă acest nivel a fost atins. Pentru a determina cu exactitate concentrația de glicol este necesar un refractometru. Informații suplimentare sunt disponibile la cerere.

Pentru rezultate optime, se recomandă ca sistemele să fie curățate și spălate în conformitate cu BS7593; sistemele noi și cele de până la 6 luni vechime cu Sentinel X300, sistemele existente cu Sentinel X400. Dacă sistemul este deja  zgomotos din cauza depunerilor de calcar în schimbătorul de căldură, trebuie adăugat Sentinel X200, împreună cu  Sentinel X500.

 

Sisteme deschise: Dozare prin cisterna F&E, prin fider de derivație sau prin folosirea unui Vas de Dozare Sentinel.

 

Sisteme etanșe: Dacă sistemul este gol, adăugați în orice punct convenabil înainte de umplere. Dacă este plin, folosiți Vasul de Dozare Sentinel pentru a injecta prin bucla de umplere sau alt punct de acces.

 

Proprietăți fizice

· Aspect: Lichid incolor transparent

· Miros: Slab dulceag

· Greutate specifică: 1.04 (20°C)

· pH în soluție apoasă (5%): 6.5 (aprox.)

· Punct de îngheț: -58°C

 

Ambalare

· Recipient cubic de 5 litri

· Recipient cubic de 10 litri

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri
 
Paltanea Cornel
Livrare prompta, produs excelent
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.