Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Solutii pentru tratare instalatii Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri

Pret:   1.35000 lei cu TVA
Cod produs:   X500
Producator:   Sentinel
Cantitate   20 Litri
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Sentinel X500 - Antigel Inhibitor

Functii si beneficii

· Controleaza depunerile si coroziunea.

· Protectie eficienta anti-înghet

· Ajuta la prevenirea formarii hidrogenului gazos.

· Ajuta la prevenirea zgomotului în boiler.

· Adecvat pentru toate metalele inclusiv aluminiu.

· Netoxic si biodegradabil

· Concentratia este usor de verificat cu un Set de Testare Sentinel sau un contor de conductivitate

· Produs pe baza unui sistem de calitate conform ISO9001

 

Utilizare

 Sentinel X500 a fost formulat ca un antigel inhibitor cu utilizare multipla pentru a ajuta la controlul coroziunii, depunerilor, zgomotului boilerului si formarii hidrogenului gazos pentru toate tipurile de sisteme de încalzire indirecta inclusiv cele care contin componente din aluminiu. Daca sunt mentinute nivelurile minime, produsul asigura o protectie permanenta si nu necesita  înlocuirea. Sentinel X500 este adecvat pentru a fi folosit cu toate tipurile de apa, atât dura cât si dedurizata.  Formula cu toxicitate redusa este incolora si usor de manipulat.

 

Dozaj si alimentare

Dozajul Sentinel X500 depinde de nivelul de protectie  anti-înghet necesar. Un bidon de 20 litri de Sentinel X500 adaugat unui sistem casnic tipic de 8 pâna la 10 calorifere asigura o concentratie minima de inhibitor anti-coroziune si anti-depuneri si de asemenea protectia împotriva înghetului pâna la aproximativ -6 gr. C. Doua bidoane de 20 litri asigura protectia la -20 gr.C. Un dozaj de 20% sau mai mult este necesar pentru a obtine o concentratie minima de inhibitor de coroziune si depuneri.

Setul de Testare Sentinel poate fi folosit pentru a verifica daca acest nivel a fost atins. Pentru a determina cu exactitate concentratia de glicol este necesar un refractometru. Informatii suplimentare sunt disponibile la cerere.

Pentru rezultate optime, se recomanda ca sistemele sa fie curatate si spalate în conformitate cu BS7593; sistemele noi si cele de pâna la 6 luni vechime cu Sentinel X300, sistemele existente cu Sentinel X400. Daca sistemul este deja  zgomotos din cauza depunerilor de calcar în schimbatorul de caldura, trebuie adaugat Sentinel X200, împreuna cu  Sentinel X500.

 

Sisteme deschise: Dozare prin cisterna F&E, prin fider de derivatie sau prin folosirea unui Vas de Dozare Sentinel.

 

Sisteme etanse: Daca sistemul este gol, adaugati în orice punct convenabil înainte de umplere. Daca este plin, folositi Vasul de Dozare Sentinel pentru a injecta prin bucla de umplere sau alt punct de acces.

 

Proprietati fizice

· Aspect: Lichid incolor transparent

· Miros: Slab dulceag

· Greutate specifica: 1.04 (20°C)

· pH în solutie apoasa (5%): 6.5 (aprox.)

· Punct de înghet: -58°C

 

Ambalare

· Recipient cubic de 5 litri

· Recipient cubic de 10 litri

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri
 
Paltanea Cornel
Livrare prompta, produs excelent
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.