Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice

Pret:   47000 lei cu TVA
Cod produs:   SANICONDENS Pro
Producator:   Sfa Saniflo
Inaltime de pompare   max. 4.5 m
Distanta de pompare pe orizontala   max. 50 m
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pompa de condens SANI CONDENS pro

Este un dispozitiv utilizat în sistemele de încalzire care utilizeaza centrale termice cu condensare. Aceasta are rolul de a evacua condensul rezultat în urma procesului de ardere din centrala termica si de a-l transporta într-un punct de evacuare adecvat.

Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice

 

 

 

Principalele caracteristici si functii ale pompei de condens SANI CONDENS pro pot include: 

 1. Functionare automata: Pompa de condens este echipata cu un senzor de nivel care detecteaza acumularea de condens într-un rezervor de colectare. Atunci când nivelul de condens atinge un anumit prag, pompa se activeaza automat si începe sa evacueze condensul.

 2. Evacuare sigura a condensului: Pompa de condens SANI CONDENS pro asigura o evacuare sigura si eficienta a condensului într-un sistem de canalizare sau într-un punct de evacuare dedicat. Acest lucru ajuta la prevenirea acumularii condensului în sistemul de încalzire si la protejarea acestuia de eventuale daune.

 3. Design compact si silentios: Pompa este proiectata pentru a fi compacta si usor de instalat în spatiile restrânse. De asemenea, este conceputa pentru a functiona silentios, asigurând un confort acustic în locuinta sau în spatiul în care este instalata.

 4. Usurinta în întretinere: Pompa de condens SANI CONDENS pro este conceputa pentru a fi usor de întretinut. Acesta poate include functii precum autospalare sau posibilitatea de a demonta componentele pentru curatare si verificare.

 

Date tehnice:

 •  inaltime maxima de pompare: 4,5 m
 • debit maxim: 342 litri/ora

 • tensiune electrica: 220-240 v

 • consum maxim: 50 w

 • clasa protectie electrica: IP20

 • nivel sonor: 45 dBA

 • temperatura medie de functionare: 35°C

 • temperatura maxima admisa: 80°C

 • volum rezervor: 2 litri

 • dimensiuni (L x l x h): 260 x143 x169 mm

 • greutate: 2 kg

 

 Pompa se livreaza impreuna cu:

 • cablu de alimentare - 1.5 m;

 • conducta evacuare - 5 m;

 • cablu alarma (3 fire) - 0.1 m;


Este important sa verificati instructiunile de instalare si întretinere furnizate de producator pentru a asigura o instalare corecta si sigura a pompei de condens SANI CONDENS pro. De asemenea, se recomanda consultarea unui specialist sau a unui instalator autorizat pentru a va asigura ca pompa este integrata în mod corespunzator în sistemul dvs. de încalzire si ca functioneaza în conformitate cu normele si reglementarile locale.


Garantie: 2 ani

Documentatie tehnica
  Manual de instalare
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Alătură-te echipei noastre ca distribuitor și bucură-te de multiple beneficii: Vei avea un agent de vânzări personal, dedicat gestionării comenzilor tale. Vei primi periodic, direct pe email, oferta noastră de distribuție, mereu actualizată. Te vei bucura de termene de livrare rapide pentru toate comenzile plasate. Vei avea acces constant la suportul nostru tehnic pentru orice necesitate legată de echipamente. Vom stabili termene de plată flexibile, adaptate istoricului tău de comenzi.
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Rețeaua de parteneri de service Vaillant Group asigură o funcționare optimă, eficientă și de lungă durată a echipamentelor dumneavoastră termice. Pentru a menține performanța și fiabilitatea acestor sisteme, este esențial să optați pentru piese de schimb originale Vaillant. Aceste componente sunt ambalate în pachete originale, identificabile prin sigla distinctivă Vaillant, codul specific al piesei, precum și o fotografie clară a acesteia, garantând autenticitatea și calitatea superioară a produsului achiziționat. Utilizarea pieselor de schimb originale este crucială nu doar pentru menținerea garanției produselor dumneavoastră, dar și pentru asigurarea unei funcționări eficiente și sigure în timp. Aceste piese sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu echipamentul Vaillant, reducând riscul de defecțiuni și prelungind durata de viață a instalației.
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensatie au devenit în ultimii ani cea mai buna, cea mai eficienta solutie pentru încalzirea caselor si apartamentelor. Toata lumea doreste sa încalzeasca ieftin locuinta pe timp de iarna, fara sa depinda de absolut nimeni. Independenta oferita de aceste dispozitive nu are concurenta si nu cred ca o poate contesta cineva în acest moment.