Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Sentinel X700 - 1 litru

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   33000 lei cu TVA
Cod produs:   X700
Producator:   Sentinel
Cantitate   1 Litru
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Sentinel X700 – solutie conceputa pentru indepartarea contaminarii biologice existente in instalatiile de incalzire in pardoseala; previne recontaminarea; indeparteaza blocajele cauzate de depuneri; Actioneaza in aproximativ o ora dupa care se dizolva in apa din sistem.

Funcții și beneficii

· Biocid și fungicid eficient

· Îndepărtează blocajele cauzate de murdărie

· Necoroziv

· Protecție de lungă durată

· Poate fi manipulat în siguranță

· Nu emană produse de descompunere toxice

· Ușor și rapid de dozat

· Metodă de testare disponibilă

· Compatibil cu Sentinel X100

 

Utilizare

Sentinel X700 este o soluție care conține un biocid stabilizat pentru utilizare în sistemele de încălzire prin pardoseală. Aceste sisteme pot fi afectate de problemele cauzate de dezvoltarea organismelor precum bacterii și ciuperci.

Problemele cauzate sunt în general:

· Blocarea conductelor, colectoarelor, supapelor și a schimbătoarelor de căldură.

· Mirosuri neplăcute

· Coroziunea schimbătorului de căldură

· Coroziunea colectoarelor

Problemele pot afecta sever funcționarea fără probleme și eficientă a sistemului de încălzire prin pardoseală.

 

Descriere și utilizare

Sentinel X700 este o soluție care conține un biocid stabilizat conceput pentru a elimina problemele cauzate de bacteriile și ciupercile din sistemele de încălzire prin pardoseală.

La sistemele noi, adăugați 1 litru de Sentinel X700 în timpul umplerii finale a sistemului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor și a problemelor asociate acestora. La sistemele mai mari, produsul trebuie dozat la 1 litri la 300 de litri în volumul sistemului. Circulați lichidul prin sistem timp de 30 de minute pentru a asigura distribuția  completă prin întregul sistem.

În sistemele afectate, caracterizate prin circulație slabă, apa decolorată sau mirosurile neplăcute trebuie mai întâi îndepărtate și dezinfectate. Sentinel X700 trebuie dozat la 1 litri la 300 de litri din volumul sistemului și circulat prin întregul sistem de încălzire la temperatura mediului pentru o perioadă de aproape 4 ore. După 4 ore, sistemul trebuie spălat și reumplut. După reumplere, Sentinel X700 trebuie adăugat din nou (1 litru la 300 de litri de apă din sistem) pentru a vă asigura că problema nu reapare.

Există un Set de Testare Sentinel BioCheck care conține benzi de testare pentru verificarea concentrației corecte a Sentinel X700 și de asemenea lamele de testare care sunt folosite pentru a verifica prezența bacteriilor. Sentinel X700 este perfect compatibil cu inhibitorul Sentinel X100 care trebuie întotdeauna dozat în timpul reumplerii finale a sistemului pentru a asigura protecția împotriva depunerilor și a coroziunii.

 

IMPORTANT - Sentinel X700 nu trebuie amestecat cu alte tipuri de produse de curățare în afara celor specificate de Sentinel. Produsuleste destinat exclusiv folosirii în circuitul primar al sistemelor de încălzire prin pardoseală.

 

Compoziția chimică

· Aspect Lichid transparent, incolor

· Greutate specifică (20 °C) 1.01 g/cmÅ‚

· pH 4.0 (aprox.)

· Punct de îngheț - 2 °C

 

Compatibilitatea materialelor

Sentinel X700 nu atacă materialele folosite în mod normal în sistemele de încălzire prin pardoseală.

 

Ambalare

· Recipient de 1 litru

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Sentinel X700 - 1 litru
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.