Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Vaillant Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M.
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M.

Pret initial:   7.52000 lei
Pret:   7.39900 lei cu TVA /Buc
Discount:   12100 lei
Cod produs:   L0010043967
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


  Supraf. incalzita: 160 - 230 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
Putere maxima   32 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Programul "Vaillant Garantie Plus" este creat special pentru a satisface cerintele si asteptarile dumneavoastra in utilizarea sistemelor de incalzire, oferindu-va protectie impotriva costurilor neasteptate.

Aceasta garantie suplimentara, un serviciu optional, va permite sa extindeti perioada de garantie standard de 2 ani oferita de Vaillant cu inca 3 sau 5 ani, asigurandu-va linistea pentru o perioada totala de pana la 7 ani.

 

 Pentru a beneficia de garantia extinsa, trebuie sa urmati acesti pasi:

 •  Achizitionati un echipament Vaillant pe gaz cu o putere sub 40 kW.
 • Echipamentul trebuie cumparat de la un distribuitor autorizat Vaillant, impreuna cu certificatul de garantie Vaillant si trebuie sa respecte toate conditiile mentionate in acest document.
 • Instalarea si punerea in functiune a produsului trebuie realizate de un partener de service autorizat de Vaillant.

 Activarea garantiei suplimentare:

 •  Garantia suplimentara trebuie activata la momentul instalarii sau intr-un termen de 6 luni de la instalare, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data achizitiei, conform datei mentionate pe factura de cumparare.
 • Pentru a mentine valabilitatea garantiei extinse, cumparatorul trebuie sa efectueze inspectii si verificari tehnice periodice ale sistemului, realizate de personal autorizat, la fiecare 2 ani.

 Costurile pentru garantia extinsa sunt:

 • Pentru 3 ani: 477 lei
 • Pentru 5 ani: 795 lei

 

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet centrala termica ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 + Montaj si Autorizare ISCIR
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Inlocuire - Montaj centrala termica (pt. centralele murale de apartament) (1 buc)
3
Avizare ISCIR la Punerea in Functiune (1 buc)
- 000 lei
8.69900lei
8.69900 lei
Pachet centrala termica ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 + termostat Wireless
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
- 3000 lei
7.66900lei
7.69900 lei
Pachet centrala termica ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 + filtru Vortex 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 4000 lei
7.86900lei
7.90900 lei
Pachet centrala termica ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 + termostat Wireless + filtru Vortex 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
3
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 5000 lei
8.15900lei
8.20900 lei
Descriere produs
 

Faceti cunostinta cu noul ecoTEC plus cu numeroasele sale tehnologii concepute sa se adapteze perfect caselor dvs. pentru a va asigura îIncalzirea si confortul incomparabil al apei calde. Proiectat si fabricat în Germania, a facut obiectul multor ani de cercetare, proiectare si testare. În sfârsit este disponibil, mai fiabil si mai robust ca oricând, redescopera experienta ecoTEC într-o noua dimensiune.

Cea mai vânduta gama de cazane din Europa, cu noul sau design, noua sa interfata Sensitive Touch, noua sa tehnologie de ardere ioniDETECT, noul sau sistem inteligent de umplere, prioritate sanitara , un comutator ON / OFF sub cazan etc.

Centrala termica ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + apa calda

 

Pachetul contine centrala termica Vaillant VUW 32CS/1-5
kit evacuare gaze de ardere
consola de prindere pe perete
kit robineti Vaillant

 

 

 

Aspecte tehnice care diferentiaza centrala Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS/1-5

 

 

 

 Noul model iti pune la dispozitie avantaje majore:

 • datorita tehnologiei inteligente a arderii centrala se adapteaza automat la calitatea fluctuanta a gazului

 • conectare usoara plug- and-play

 • monitorizare usoara a sistemului de încalzire, gratie noului design si conceptului de functionare

 • economie de spatiu, prin dimensiuni compacte

 • energie, prin eficenta sporita, supra-unitara (pana la 109%)

 • robustete, gratie dedicatiei companiei germane sa ofere produse de calitate (schimbator de caldura din otel inoxidabil, la fel si arzatorul).

 • durabilitate - este o centrala termica pe gaz, cu tiraj fortat durabila, ce necesita mentenanta minima, la intervale mari.

 • Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS/1-5 are un pret corect pe segmentul centrale termice in condensatie.

 

Fii pregatit pentru calitatea fluctuanta a gazelor

 

Datorita noii functii de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problema. Centrala recunoaste singura calitatea fluctuanta a gazului si functioneaza întotdeauna la eficienta maxima. La fel va fi si în viitor!

 

 

Monitorizarea optima a încalzirii 

 

Va place sa aveti controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinatie cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, va puteti controla complet centrala termica. Datorita noii interfete cu elemente tactile, monitorizarea functionarii centralei devine mai convenabila ca niciodata. Bucurati-va de designul nostru contemporan si de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitiva si fara probleme.

  

Puterea calorica si eficienta centralei Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS/1-5 

 

Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS/1-5 este o centrala termica de putere mica medie (27 kW ), cu randament normat de pana 109%. Prin eficienta sporita si un termostat de ambient, costurile aferente combustibului gazos pot scadea substantial, cu pana la 30%.

 

 

Apa calda in debit confortabil

 

Este o centrala practica si proiectata pentru confort pe toate palierele. Astfel, Vaillant EcoTec Plus  VUW 32CS/1-5 asigura un debit de apa calda de 15.1 l/ min, pentru incalzirea apei cu 30 grade Kelvin.

 

Centrala Vaillant EcoTec Plus VUW 32CS/1-5, o alegere sigura, de durata:

 • eficienta

 • robusta

 • compacta

 • usor de intretinut

 • simplu de utilizat

 • permite conectarea cu alte echipamente din gama Vaillant

 • intretinere necostisitoare

 • pret de achizitie corect

     

Garantie si service

 

Centralele Vaillant beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai mult de 30 luni de la data vanzarii. (ex. daca centrala este achizitionata pe data de 01.01.2022 si nu este pusa in functiune in urmatoarele 6 luni (30.06.2022), atunci garantia incepe si este valabila pana la data de 30.06.2024).

Centralele Vaillant cu puterea de pana in 40 kW pot beneficia de garantie extinsa (3/5 ani) contra cost. Aceasta poate fi achizitionata in primele 6 luni de la punerea in functiune (de la partenerul Vaillant care i-a facut PIF-ul). Informatii mai multe despre garantia extinsa puteti gasi aici.

 

Valtherm este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group pentru zona Bucuresti / Ilfov.

 

 

 

Recomandari Valtherm privind centrala termica Vaillant ecoTEC plus VU 32CS/1-5

 

Intr-un sistem de incalzire cu centrala termica Vaillant ecoTEC plus VU 32CS/1-5 recomandam montarea termostatelor cu sau fara fir sensoHome VRT 380/380f si Vaillant eRELAX - cu conectare la internet, pentru scaderea consumului cu aproximativ 30% si o administrare mai simpla. Pentru informatii legate de termostatele de ambient recomandate puteti accesa link-ul.

  

Informatii suplimentare despre centrale termice in condensatie gasiti aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in pagina de contact.

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20) Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
3.9 - 27 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
3.4 - 25 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
3.9 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
3.9 - 27 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
3.4 - 25 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
31.8 kW
REGIM INCALZIRE
27 kW
Clasa randamentului energetic sezonier
Temperatura pe tur maxima
A
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
75 °C
Suprapresiune totala admisa
30 - 80 °C
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
3.0 bar
Clasa randamentului energetic
Debitul minim al apei
A
Debit specific (D) ( T=30K ) conform EN 13203
2 l/min.
Suprapresiune admisa
15.1 l/min.
Presiune de racordare necesara
10 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
0.70 bar
GENERALITATI
35 - 60 °C
Categoria de autorizatie
Diametrul tevii de gaz
II2H3P
Racorduri de incalzire tur / retur
1/2 "
Racord apa calda / apa rece
3/4 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
3/4 "
Presiunea de curegere a gazului natural G20
15 mm
Presiunea de curegere a gazului natural G31
20 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
37 mbar
Tipuri de instalatii validate
19 mm
Latime x Adancime x Inaltime
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Masa neta aprox.
440 x 348 x 720 mm
Conexiune electrica
37 kg
Galerie video
 
Noul ecotec Plus
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW 32CS/1-5, 27 kW - Incalzire + A.C.M.
 
Mantog Bogdan
Un produs al viitorului... daca este in priza apa isi completeaza singura mai multe pot spune la iarna cand o trebui sa munceasca... sper mai ieftin...
Petculescu Alin

Produs foarte bun! L-am montat cu oechipa de instalatori de la firma si am fost foarte multumit. Recomand !

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".