Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.

Poza ecoTEC pure
Cod produs:   0010019988
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   28 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   160 - 220 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Pachete promotionale ce contin acest produs:
Galerie video pentru Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
Prezentare video ecoTEC Pure
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.

 


Centralele termice pe gaz Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2, cu putere de  26,1 kW, reprezinta tot ceea ce ti-ai putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate, tehnologie de ultima generatie si robustete, gratiea experientei de 140 de ani a companei.

Pentru asigurarea unui confort suplimentar, centralele termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure pot sa fie echipate cu termostate de ambient (cu sau fara fir) si automatizari pentru sisteme complexe de asigurare al confortului general, dar si economii.

 


 

 Pachetul contine:

- centrala termica Vaillant VUW 286/7-2; - kit evacuare gaze de ardere; - consola de prindere pe perete

 

 Specificatii tehnice ale centralei Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2: 26,1 kW

 

 

Centrala termica pe gaz Vaillant EcoTec Pure a fost fabricata special pentru asigurarea unui confort maxim prin intermediul functiilor care permit o reducere a consumului de resurse, dar si o eficienta termica ridicata de pana la 108%. Aceste centrale termice vin cu un schimbator de caldura primar distinct fata de alte modele, avand un design propriu marcii.

Tehnologia in condensare verificata pentru consumuri minime, economii suplimentare prin intermediul pompei de inalta eficienta, ideala pentru inlocuirea centralei vechi cu alta noua, durata de viata indelungata, sifonul de condens cu un design unic, bloc hidraulic nou, pompa de inalta eficienta, interfata de utilizare noua, acestea sunt doar cateva dintre noutatile pe care le ofera acest model de centrala.

 

 

Eficienta si puterea centralei termice murale in condensare Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2

 

Cu putere de 26,2 kW si randament de pana la 108% in regim de condensare (50/30 grade Celsius), EcoTec Pure VUW 286/7-2 este un sistem potrivit pentru a furniza caldura si apa calda pentru locuinte de pana la 220 mp.

 

Prin utilizarea modelului de centrala Vaillant EcoTec Pure rezulta o reducere a consumului cu pana la 30% fata de modelele generice care sunt recunoscute a utiliza mai multe resurse pentru a asigura confortul necesar unei gospodarii.

 

Confortul apei calde menajere pentru centrala Vaillant EcoTec Pure

 

Apa calda menajera este produsa astfel incat timpul de asteptare este eliminat. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de ultima generatie incorporata, Aqua Comfort System, o tehnologie noua si inovatoare de preparare a apei calde menajere care asigura un debit mai mare de apa calda si economii de pana la 8%.

 

Prin ce este diferit modelul centralei Vailllant EcoTec Pure de 26 kW fata de alte modele

 

Fata de alte modele prezinta o rentabilitate ridicata datoarita eficicientei si fiabilitatii sale, la un pret de achizitie competitiv. In comparatie cu modelele de centrale generice, centralele in condensatie Vaillant raspund necesitatilor de incalzire si apa calda menajera.

In plus centralele Vaillant ofera optiune garantiei extinse de pana la 7 ani, dovada a robustetii acestora. Pentru alte modele de sisteme de incalzire vizitati magazinul nostru online sau contactati-ne!

 

Mai multe informatii despre montarea unei centrale termice pe gaz si preturi.

 

 

 

 

 

GARANTIE EXTINSA 

  

Cum funcționează un cazan pe gaz cu condensație?

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   4.50900 lei
Pret:   3.61900 lei cu TVA /Buc
Discount:   89000 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. Vaillant Centrale cu condensare 474 0010019988 Poza produs Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure  VUW  286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
RON 3619 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Centralele termice pe gaz Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2, cu putere de  26,1 kW, reprezinta tot ceea ce ti-ai putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate, tehnologie de ultima generatie si robustete, gratiea experientei de 140 de ani a companei.

Pentru asigurarea unui confort suplimentar, centralele termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure pot sa fie echipate cu termostate de ambient (cu sau fara fir) si automatizari pentru sisteme complexe de asigurare al confortului general, dar si economii.

 


 

Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.