Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret initial:   4.90000 lei
Pret:   4.10000 lei cu TVA /Buc
Discount:   80000 lei
Cod produs:   0010019988
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
Suprafata incalzita   160 - 230 mp
Putere maxima   28 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. cu Montaj si Autorizare ISCIR
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Inlocuire - Montaj centrala termica (pt. centralele murale de apartament) (1 buc)
3
Avizare ISCIR la Punerea in Functiune (1 buc)
- 40000 lei
5.15000lei
5.55000 lei
Descriere produs
 

Centralele termice pe gaz Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2, cu putere de  26,1 kW, reprezinta tot ceea ce ti-ai putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate, tehnologie de ultima generatie si robustete, gratiea experientei de 140 de ani a companei.

Pentru asigurarea unui confort suplimentar, centralele termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure pot sa fie echipate cu termostate de ambient (cu sau fara fir) si automatizari pentru sisteme complexe de asigurare al confortului general, dar si economii.

 

 

 Pachetul contine:

- centrala termica Vaillant VUW 286/7-2; - kit evacuare gaze de ardere; - consola de prindere pe perete

 

ATENTIE: Pentru transformarea pe GPL este necesara reglarea parametrilor arderii din vana de gaz. Nu este nevoie de un Kit de transformare de pe gaz natural pe GPL. Aceasta transformare trebuie facuta NUMAI de catre tehnicienii Vaillant.

 

 

Specificatii tehnice ale centralei Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2: 26,1 kW

 

 

Centrala termica pe gaz Vaillant EcoTec Pure a fost fabricata special pentru asigurarea unui confort maxim prin intermediul functiilor care permit o reducere a consumului de resurse, dar si o eficienta termica ridicata de pana la 108%. Aceste centrale termice vin cu un schimbator de caldura primar distinct fata de alte modele, avand un design propriu marcii.

Tehnologia in condensare verificata pentru consumuri minime, economii suplimentare prin intermediul pompei de inalta eficienta, ideala pentru inlocuirea centralei vechi cu alta noua, durata de viata indelungata, sifonul de condens cu un design unic, bloc hidraulic nou, pompa de inalta eficienta, interfata de utilizare noua, acestea sunt doar cateva dintre noutatile pe care le ofera acest model de centrala.

 

 

 

Eficienta si puterea centralei termice murale in condensare Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2

 

Cu putere de 26,2 kW si randament de pana la 108% in regim de condensare (50/30 grade Celsius), EcoTec Pure VUW 286/7-2 este un sistem potrivit pentru a furniza caldura si apa calda pentru locuinte de pana la 220 mp.

 

Prin utilizarea modelului de centrala Vaillant EcoTec Pure rezulta o reducere a consumului cu pana la 30% fata de modelele generice care sunt recunoscute a utiliza mai multe resurse pentru a asigura confortul necesar unei gospodarii.

 

Confortul apei calde menajere pentru centrala Vaillant EcoTec Pure

 

Apa calda menajera este produsa astfel incat timpul de asteptare este eliminat. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de ultima generatie incorporata, Aqua Comfort System, o tehnologie noua si inovatoare de preparare a apei calde menajere care asigura un debit mai mare de apa calda si economii de pana la 8%.

 

Prin ce este diferit modelul centralei Vailllant EcoTec Pure de 26 kW fata de alte modele

 

Fata de alte modele prezinta o rentabilitate ridicata datoarita eficicientei si fiabilitatii sale, la un pret de achizitie competitiv. In comparatie cu modelele de centrale generice, centralele in condensatie Vaillant raspund necesitatilor de incalzire si apa calda menajera.

In plus centralele Vaillant ofera optiune garantiei extinse de pana la 7 ani, dovada a robustetii acestora. Pentru alte modele de sisteme de incalzire vizitati magazinul nostru online sau contactati-ne!

 

Mai multe informatii despre montarea unei centrale termice pe gaz si preturi.

 

 

 

 

 

GARANTIE EXTINSA 

  

Cum funcționează un cazan pe gaz cu condensație?

 

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
8.3 - 26.1 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
7.5 - 24.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
7.8 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
8.3 - 26.1 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
7.5 - 24.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G31)
7.8 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
28.6 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
24.8 kW
REGIM INCALZIRE
Clasa randamentului energetic sezonier
A
Temperatura pe tur maxima
75 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
Debitul nominal al apei (T=20K)
1033 l/h
Cant. aprox. de condens (val. pH-ului 3.5...4.0) la regimul de incalzire 50/30 °C
2.48 l/h
Capacitatea vasului de expansiune
8.0 l
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Clasa randamentului energetic
A
Debitul minim al apei
1.7 l/min.
Debit specific (D) ( T=30K ) conform EN 13203
13.5 l/min.
Suprapresiune admisa
10 bar
Presiune de racordare necesara
0.30 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 60 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Diametrul tevii de gaz
1/2 "
Racorduri de incalzire tur / retur
3/4 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
15 mm
Randament nominal la 80/60 °C
97.0 %
Randament nominal la 50/30 °C
105.4 %
Randament nominal in regimul de sarcina partiala (30%) la 40/30 °C
107.8 %
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
37 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
21.5 mm
Debitul de gaz la P. max. - Apa calda (G20)
3.0 m³/h
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. min.
3.7 g/s
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. max.
11.8 g/s
Debitul de fum in regimul de pregatire a apei calde la P. max.
13.6 g/s
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Clasa NOx
6
Latime x Adancime x Inaltime
440 x 335 x 720 mm
Masa neta aprox.
30.8 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Galerie video
 
Prezentare video ecoTEC Pure
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania.