Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
10 comentarii adauga comentariul tau
Pret:   4.73000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   0010019988
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


  Supraf. incalzita: 160 - 230 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
Putere maxima   28 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

GaranÈ›ia extinsă este un serviciu opÈ›ional, în urma căruia puteÈ›i beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanÈ›ia standard Vaillant de 2 ani È™i vă scuteÈ™te de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 129 RON (TVA inclus) / an, adică 387 lei pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 645 lei pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet centrala termica ecoTEC pure VUW 286/7-2 + Montaj si Autorizare ISCIR
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Inlocuire - Montaj centrala termica (pt. centralele murale de apartament) (1 buc)
3
Avizare ISCIR la Punerea in Functiune (1 buc)
- 000 lei
6.03000lei
6.03000 lei
Pachet centrala termica VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2 + termostat Wireless
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
- 4000 lei
4.99000lei
5.03000 lei
Pachet centrala termica VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2 + filtru VORTEX 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 4000 lei
5.20000lei
5.24000 lei
Pachet centrala termica ecoTEC pure VUW 286/7-2 + termostat Wireless + filtru Vortex 300
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. (1 buc)
2
Termostat programabil wireless Division Gas DG 909RF (1 buc)
3
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch (1 buc)
- 5000 lei
5.49000lei
5.54000 lei
Descriere produs
 

Centrala ecoTEC pure VUW 286/7-2 a fost introdusa pe piata in anul 2017, in momentul de fata avand deja un feedback foarte bun din punct de vedere al functionalitatii.

Centralele termice pe gaz Vaillant ecoTec Pure VUW 286 /7-2 cu putere de 26,1 kW, reprezinta tot ceea ce ti-ai putea dori de la o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera: calitate, tehnologie de ultima generatie si robustete, gratie experientei de peste 140 de ani a companiei. Pentru asigurarea unui confort suplimentar, centralele termice in condensatie Vaillant ecoTec Pure pot fi echipate cu termostate de ambient (cu sau fara fir) si automatizari pentru sisteme complexe de asigurare al confortului general.

 

Centrala termica ecoTEC pure VUW 286/7-2 - Incalzire + apa calda

 

 

Pachetul contine

 

centrala termica Vaillant VUW 286/7-2

kit evacuare gaze de ardere

consola de prindere pe perete

 

 

Specificatii tehnice ale centralei Vaillant EcoTec Pure VUW 286 /7-2: 26,1 kW

  

 

Centrala termica pe gaz Vaillant EcoTec Pure a fost fabricata special pentru asigurarea unui confort maxim prin intermediul functiilor care permit o reducere a consumului de resurse, dar si o eficienta termica ridicata de pana la 108%. Aceste centrale termice vin cu un schimbator de caldura primar distinct fata de alte modele, avand un design propriu marcii.

Tehnologia in condensare verificata pentru consumuri minime, economii suplimentare prin intermediul pompei de inalta eficienta, ideala pentru inlocuirea centralei vechi cu alta noua, durata de viata indelungata, sifonul de condens cu un design unic, bloc hidraulic nou, pompa de inalta eficienta, interfata de utilizare noua, acestea sunt doar cateva dintre noutatile pe care le ofera acest model de centrala.

  

Eficienta si puterea centralei termice murale in condensare Vaillant ecoTEC pure VUW 286/7-2

 

Cu putere de 26,2 kW si randament de pana la 108% in regim de condensare (50/30 grade Celsius), EcoTec Pure VUW 286/7-2 este un sistem potrivit pentru a furniza caldura si apa calda pentru locuinte de pana la 220 mp.

Prin utilizarea modelului de centrala Vaillant EcoTec Pure rezulta o reducere a consumului cu pana la 30% fata de modelele generice care sunt recunoscute a utiliza mai multe resurse pentru a asigura confortul necesar unei gospodarii.

 

Confortul apei calde menajere pentru centrala Vaillant ecoTEC pure

 

 

 

Apa calda menajera este produsa astfel incat timpul de asteptare este eliminat. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de ultima generatie incorporata, Aqua Comfort System, o tehnologie noua si inovatoare de preparare a apei calde menajere care asigura un debit mai mare de apa calda si economii de pana la 8%.

 

Prin ce este diferit modelul centralei Vailllant ecoTEC pure de 26 kW fata de alte modele

 

Fata de alte modele prezinta o rentabilitate ridicata datoarita eficicientei si fiabilitatii sale, la un pret de achizitie competitiv. In comparatie cu modelele de centrale generice, centralele in condensatie Vaillant raspund necesitatilor de incalzire si apa calda menajera.

In plus centralele Vaillant ofera optiunea garantiei extinse de pana la 7 ani, dovada a robustetii acestora. Pentru alte modele de sisteme de incalzire vizitati magazinul nostru online sau contactati-ne!

 

Garantie si service

 

Centralele Vaillant beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai mult de 30 luni de la data vanzarii. (ex. daca centrala este achizitionata pe data de 01.01.2022 si nu este pusa in functiune in urmatoarele 6 luni (30.06.2022), atunci garantia incepe si este valabila pana la data de 30.06.2024).

Centralele Vaillant cu puterea de pana in 40 kW pot beneficia de garantie extinsa (3/5 ani) contra cost. Aceasta poate fi achizitionata in primele 6 luni de la punerea in functiune (de la partenerul Vaillant care i-a facut PIF-ul). Informatii mai multe despre garantia extinsa puteti gasi aici.

 

 

 

Valtherm este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group pentru zona Bucuresti / Ilfov.

 

Recomandari Valtherm privind centrala termica Vaillant ecoTEC pure 286/7-2

 

Intr-un sistem de incalzire cu centrala termica Vaillant ecoTEC pure 286/7-2 recomandam montarea termostatelor cu sau fara fir sensoHome VRT 380/380f si Vaillant eRELAX - cu conectare la internet, pentru scaderea consumului cu aproximativ 30% si o administrare mai simpla. Pentru informatii legate de termostatele de ambient recomandate puteti accesa link-ul.

Informatii suplimentare despre centrale termice in condensatie gasiti aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in pagina de contact.

 

ATENTIE:

Pentru transformarea pe GPL este necesara reglarea parametrilor arderii din vana de gaz. Nu este nevoie de un Kit de transformare de pe gaz natural pe GPL. Aceasta transformare trebuie facuta NUMAI de catre tehnicienii Vaillant.

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
8.3 - 26.1 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
7.5 - 24.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
7.8 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
8.3 - 26.1 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
7.5 - 24.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G31)
7.8 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
28.6 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
24.8 kW
REGIM INCALZIRE
Clasa randamentului energetic sezonier
A
Temperatura pe tur maxima
75 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
Debitul nominal al apei (T=20K)
1033 l/h
Cant. aprox. de condens (val. pH-ului 3.5...4.0) la regimul de incalzire 50/30 °C
2.48 l/h
Capacitatea vasului de expansiune
8.0 l
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Clasa randamentului energetic
A
Debitul minim al apei
1.7 l/min.
Debit specific (D) ( T=30K ) conform EN 13203
13.5 l/min.
Suprapresiune admisa
10 bar
Presiune de racordare necesara
0.30 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 60 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Diametrul tevii de gaz
1/2 "
Racorduri de incalzire tur / retur
3/4 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
15 mm
Randament nominal la 80/60 °C
97.0 %
Randament nominal la 50/30 °C
105.4 %
Randament nominal in regimul de sarcina partiala (30%) la 40/30 °C
107.8 %
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
37 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
21.5 mm
Debitul de gaz la P. max. - Apa calda (G20)
3.0 mA³/h
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. min.
3.7 g/s
Debitul de fum in regimul de incalzire la P. max.
11.8 g/s
Debitul de fum in regimul de pregatire a apei calde la P. max.
13.6 g/s
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Clasa NOx
6
Latime x Adancime x Inaltime
440 x 335 x 720 mm
Masa neta aprox.
30.8 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Galerie video
 
Prezentare video ecoTEC Pure
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M.
 
Iulian

Este suficienta aceasta centrala de 26kw încalzire pt 140mp cuh=2.7m? Pachet cu montaj+robineti+filtre nu aveti?

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da este suficienta aceasta centrala pentru locuinata dvs.

Exista si un pachet care sa includa montajul, nu robinetii, acestia vi se vor oferta separat in functie de ce aveti nevoie. Acest pachet il gasiti aici: https://valtherm.ro/pachet-centrala-termica-ecotec-pure-vuw-286-7-2-montaj-si-autorizare-iscir-pachet100024

Razvan Lacatusu

Buna ziua, aceasta centrala poate functiona cu gaz de la butelie GPL?

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da, aceasta centrala poate functiona pe GPL doar daca este reglata de un specialist Vaillant, nu are nevoie de alte piese suplimentare.

Foarte important este sa aveti proiect de gaz pentru instalatia de GPL, altfel nici o firma partenera Vaillant nu va interveni pentru a va regla centrala.

Oancea Valentin

Buna ziua ! Centrala de la Vaillant de 28 kw in condensatie , pt apa calda merge racordata si la boiler ?

Valtherm.ro

Buna ziua,

Nu aceasta centrala produce instant apa calda, nu poate fi racordata la un boiler extern.

Pentru aceasta este necesar sa va uitati la o centrala din gama ecotec plus VU.

Bogdan Dobre
Buna , Doresc sa achizitionez o centrala vaillant de 26 de kw pentru o suprafata de 103 mp cu h de 2.2 m si doresc sa stiu daca este suficienta avand in vedere nr de 13 calorifere.
Valtherm.ro

Buna ziua,

Da aceasta centrala va poate incalzi suprafata specificata de dvs. fara probleme. Poate incalzi 20 ml de calorifere, asa ca cele 13 ale dvs se incadreaza in puterea de incalzire a centralei.

Neagu COSTICĂ, FOCȘANI

Am o centrala conventionala VAILLANT VUW 242/2-3 de 24 KW si va trebui s-o înlocuiesc, Locuiesc la bloc într-un apartament cu 4 camere în suprafata de 108 mp, la ultimul etaj cu acoperis, Ce solutie de centrala îmi recomandati si daca va trebui marita suprafata caloriferelor.

Valtherm.ro

Recomandarea nostra este centrala in condensare ecoTEC pure VUW 286/7-2.

tanase marius

buna, pt o casa de 210mp si h= 2,8m unde sunt instalate 20 ml x 600mm calorifere, este suficienta o centrala vaillant de 28 kw ? casa este izolata

Valtherm.ro

Buna ziua,

NU, acesta centrala este prea mica sau maximum la limita superioara de incalzire -  nu v-o recomand, este mica pentru necesarul dvs.

Recomandarea nostra este centrala VUW ecoTec plus VUW 36CS/1-5. Aici aveti link-ul: https://valtherm.ro/centrala-termica-in-condensatie-vaillant-ecotec-plus-vuw-36cs-1-5-33-3-kw-incalzire-a-c-m-p611

Mircea Bulai

Buna ziua.Centrala de 28.6 acopera nesarul termic pentru o casa cu volumul de 450mc?Casa este izolata cu polistiren de 15cm.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da, aceasta centrala va este suficienta pentru a acoperi necesarul de incalzire.

Valentin Lupu

Puteti sa-mi spuneti ce diametru are cosul de evacuare al centralei? Trebuie sa fac o gaura in geamul termopan si firma are nevoie de dimensiunea gaurii ce trebuie efectiata in geam.multumescc

Valtherm.ro

Buna ziua,

Diametrul cosului este 100 cm.

Nica Daniel

Buna seara pt.o casa cu suprafata de 210mp ce ,centrala îmi recomandati ma refer ca putere.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Centrala care va trebuie este in functie de volumul case dvs, 210 mp este la limita pentru centrala de 28 kW.

Recomandarea mea ar fi centrala de 36 kW, ecotec plus VUW 36CS/1-5 - https://valtherm.ro/centrala-termica-in-condensatie-vaillant-ecotec-plus-vuw-36cs-1-5-33-3-kw-incalzire-a-c-m-p611

Pentru o oferta personalizata v-as revomada sa ne contactati telefonic la 0743066036.

Niculae Preda Calin
Cel mai bun raport calitate / pret / promptitudine...
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Programul „Garantie Extinsa Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile si exigentele dumneavoastra privind utilizarea echipamentului termic astfel încât sa evitati cheltuielile neprevazute. Garantia extinsa este un serviciu optional, în urma caruia puteti beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garantia standard Vaillant de 2 ani si va scuteste de orice grija pe o perioada de pâna la 7 ani.
Toata lumea îsi doreste facturi cât mai mici pe timp de iarna atunci când vine vorba despre încalzirea casei, iar atât timp cât pentru încalzirea a 50-60 de metri patrati se platesc undeva la 300 de lei daca se opteaza pentru instalarea unei centrale termice pe gaz în condensatie, în 2022, trendurile nu se schimba. Chiar si cu recentele scumpiri gazul ramâne cea mai economica metoda pentru încalzirea locuintelor iar centralele termice în condensare vor fi la mare cautare. 
Am creat acest articol pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care au o centrala Vaillant ecoTEC pure. Regasiti aici lista cu avarii, semnificatia acestora cat si posibila cauza care a dus la aparitia avariei.
Tabelul cu coduri este folosit pentru diferite aparate, este posibil sa nu fie vizibile unele coduri la aparatul respectiv.