Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Viessmann Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W - combi - 25 kW, TF - Incalzire + ACM
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W - combi - 25 kW, TF - Incalzire + ACM

Pret:   4.37000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Z024826
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


  Supraf. incalzita: <180 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
Putere maxima   25 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 050 W combi 25 kW (Incalzire si ACM)                                                                

Pachetul contine:

-Centrala termica in condensatie Vitodens 050-W de 25 kW, combi;
-Cot 87 grade;
-Racord perete exterior.


 

Vitodens 050-W este ideal pentru modernizarea apartamentelor sau caselor unifamiliale cu suprafete de pana la 230 mp cu inaltimea de 2,5m si o izolatie buna. Este echipat cu doua puteri (3,2 pâna la 19 si 3,2 pâna la 25 kW) ca si cazan în condensatie combi (cu schimbator de caldura în placi pentru prepararea apei calde menajere).

 

 

 

 

 Arzatorul MatriX-Plus: Piesa centrala a sistemului dumneavoastra de încalzire

 

Noul arzator MatriX-Plus se diferentiaza mai ales prin functionarea eficienta, dar si prin reducerea poluarii si a zgomotului. Suprafata speciala din otel inoxidabil a arzatorului MatriX este rezistenta la temperaturi înalte, asigurând astfel aparatului fiabilitate si performanta ridicata un timp îndelungat. O alta inovatie tehnica de la Viessmann este controlul complet automat al combustiei Lambda Pro. Se adapteaza automat la toate tipurile de gaz si asigura o ardere continua curata si eficienta.

 

                     

 

 

 

Schimbator de caldura Inox-Radial din otel inoxidabil: eficient si durabil


Schimbatorul de caldura Inox-Radial rezistent la coroziune din otel inoxidabil este „inima“ cazanului Vitodens 050-W. Converteste eficient energia utilizata în caldura. Și acest lucru cu siguranta se datoreaza calitatii înalte oferite de otelul inoxidabil.

 

 

 

 

 

 

Avantajele cazanului Vitodens 050-W


- Raport pret / performanta deosebit de atractiv 

- Durabil si eficient datorita schimbatorului de caldura Inox-Radial din otel inoxidabil 

- Arzator MatriX-Plus cu control al regulatorului de combustie integrat Lambda Pro pentru valori de eficienta permanent ridicate si emisii reduse 

- Functionare simpla si intuitiva prin display LCD si butoane tactile 

- Posibilitatea de conectare la internet datorita interfetei WLAN pentru service si punere în functiune prin intermediul aplicatiilor Viessmann 

- Ideal pentru instalare în zone de locuit datorita zgomotului redus de functionare si dimensiunilor compacte

- Înaltimea redusa de instalare simplifica înlocuirea dispozitivelor vechi

 

 

 

 

 

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W - combi - 25 kW, TF - Incalzire + ACM
 
PredaIlie
Livrare prompta,CT super.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".