Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Viessmann Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W -cu boiler incorporat 46 l - 32 KW, TF - Model Nou
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W -cu boiler incorporat 46 l - 32 KW, TF - Model Nou

Pret:   9.99000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Z023114
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


  Supraf. incalzita: 220 - 260 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Incalzire + boiler incorporat
Putere maxima   32 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

La comercializare in magazinul online Valtherm.ro centrala Viessmann Vitodens 111 W, 32 kW si boiler 46l contine:

 

+ Centrala termica in condensare Viessmann Vitodens 111 de 32  kW;

+ Boiler incorporat, fabricat din otel inoxidabil de 46 l;

+ Cot de 87 grade;

+ Racord perete exterior;

  

*NOTA: Odata cu comanda acestei centrale este necesar si montarea unui vas de expansiune sanitar pe boiler cat si a unei supape de siguranta. 

    • Vas de expansiune boiler, 2l - link
    • Supapa de siguranta Afriso - link

 

Centrala termica Viessmann Vitodens 111 W de 32 kW, cu boiler incorporat de 46l

 

Centrala termica Viessmann Vitodens 111 W cu capacitate calorica de 32 kW reprezinta un sistem de incalzire de randament ridicat, versatil si economic recomandat pentru locuintele cu suprafete intre 260 mp. Robusta, de calitate germana, centrala in condensare este oricand o optiune cu un raport calitate/pret optima.

  

Vitodens 111 W este o centrala pe gaz eficienta, care asigura un confort superior al apei calde menajere, gratie vasului de acumulare ACM cu volum de 46 l si  a schimbatorului in placi performant.

 

 

 

Viessmann Vitodens 111 W  - 32 kW cu boiler de 46 l Incorporat.  Avantaje esentiale:

 

+ Viessmann Vitodens 111 W este o centrala eficienta si practica pentru case, asigurand in acelasi timp caldura si apa calda menajera. 

+ Este o centrala termica in condensare de ultima generatie, care atinge un randament de pana 108 %, cand centrala este setata la temperaturi ce permit condensare. 

+ Schimbatorul de caldura din inox radial este robust, confectionat pentru durabilitate. 

+ Arzatorul MatriX Plus, din otel inoxidabil si  patentat de Viessmann, confera o ardere eficienta, consum redus de gaz si fiabilitate. 

+ Viessmann Vitodens 111 W este o centrala termica in condensare cu dimensiuni reduse pe segmentul sau de sisteme de incalzire cu boiler incorporat. 

+ Gama de centrale Viessmann Vitodens 111 W confera exploatare simpla datorita butoanelor rotative de reglaj si a afisajului touch.

+ Domeniu de modulare pâna la 1:10

 

Un mare plus pentru modelul de centrala Vitodens 111 W de 32 il confera prepararea ACM. Datorita schimbatorului in placi si al boilerului de 46 de l, aceasta asigura un debit de apa de pana la 200 l in in 10 minute, pentru delta T - 30 grade Celsius (incalzirea apei cu 30 de grade Celsius).  De asemenea, puteti considera ca debitul ACM  preparat de centrala Viessmann Vitodens 111 W este similar cu cel al unui boiler extern de 150 l.

 

 

Caracteristici tehnice
 
Puterea nominala (50/30° C)
3,2 - 32,0 kW
Puterea nominala (80/60° C)
2,9 - 29,3 kW
Putere nominala la prepararea a.c.m.
33,9 kW
Boiler de acumulare a.c.m.
46 l
Debit a.c.m.
21,2 l/min.
Racord de evacuare/admisie
60/100 mm
Clasa energetica
A
Dimensiuni
Lungime
500 mm
Latime
600 mm
Inaltime
950 mm
Greutate
68 kg
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W -cu boiler incorporat 46 l - 32 KW, TF - Model Nou
 
Leu Marius Mugurel

Buna ziua, In descrierea produsului aveți o remarca: Odata cu comanda acestei centrale este necesar si montarea unui vas de expansiune sanitar pe boiler cat si a unei supape de siguranta. Sa inteleg ca centrala nu are un vas de expansiune. Sau este nevoie de unul aditional. Va multumesc

Valtherm.ro

Buna ziua,

Centrala are un vas de expansiune termic pentru apa din calorifere. Va mai este necesat si montarea unui vas suplimentar pe iesirea apei calde din boiler, cat si a unei supape de siguranta de 6 bar.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".