Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Sentinel X300 - 1 litru

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   17000 lei cu TVA
Cod produs:   X300
Producator:   Sentinel
Cantitate   1 Litru
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

 Sentinel X300 – solutie de curatare pentru instalatii noi (pana la 6 luni) - creat special pentru curatarea sistemelor de incalzire noi, Sentinel X300 este o solutie de curatare puternica, care ajuta la indepartarea murdariei, resturilor din fabricatie si de la lipituri si a solutiilor uleioase din instalatii. Acesta pregateste instalatia pentru inhibitorul (Protector) care va proteja componentele sistemului si le va prelungi durata de viata. Mod de utilizare: se introduce in sistem si se circula minim o ora la temperature ridicata (50 grade C) dupa care se clateste instalatia de 1-2 ori. Dupa clatire este recomandata adaugarea inhibitorului de coroziune Sentinel X100.

Funcții și beneficii

· Îndepărtează uleiurile, grăsimile, reziduurile de flux, etc.

· Pregătește și protejează suprafețele din metal

· Ajută la prevenirea perforării caloriferelor

· Adecvat pentru toate metalele inclusiv aluminiu.

· Non-acid, necaustic

· Nu este necesară o procedură de neutralizare

· Ușor de manipulat.

· Produs pe baza unui sistem de calitate conform ISO9001

 

Utilizare

Sentinel X300 a fost conceput ca un agent de curățare pentru sisteme de încălzire centrală noi și pentru cele de până la 6 luni vechime. Acesta îndepărtează efectiv excesul de reziduuri de fluid, grăsimi, uleiuri contaminante, noroi și reziduuri de instalație. Sentinel X300 pasivizează suprafețele din metal din sistem și ajută la prevenirea depunerilor de cupru, care cauzează frecvent corodarea severă și găurirea caloriferelor.

Sentinel X300 este o formulă neutră care poate fi folosită în toate tipurile de sisteme de încălzire indirectă inclusiv cele care conțin componente din aluminiu.

 

Dozaj și alimentare

1 litru de Sentinel X300 este suficient pentru a trata un sistem casnic tipic cu 8 până la 10 calorifere. Sistemele mai mari trebuie dozate cu 2 litri. Dacă sistemul este nou, acest lucru se va face la prima umplere. Pentru rezultate optime, apa trebuie circulată la temperatura normală de funcționare între 1-2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Dacă nu este posibil să încălziți apa, timpul de circulare trebuie compensat prin prelungirea timpului până la cel puțin 24 de ore dar nu mai mult de o săptămână. Goliți și spălați sistemul înainte de reumplere și tratați-l cu inhibitor Sentinel X100, sau antigel inhibitor SentinelX500.

 

Sisteme deschise: Dozare prin cisternă F&E, prin fider de derivație sau prin folosirea unui Vas de Dozare Sentinel.

 

Sisteme etanșe: Dacă sistemul este gol, adăugați în orice punct convenabil înainte de umplere. Dacă este plin, folosiți Vasul de Dozare Sentinel pentru a injecta prin bucla de umplere sau alt punct de acces.

 

Proprietăți fizice

· Aspect: Lichid ușor cețos incolor până la galben deschis

· Miros: Slab

· Greutate specifică: 1.23 (20°C)

· pH (concentrat): 7 (aprox)

· Punct de îngheț: 0°C

 

Ambalare

· Recipient de 1 litru

· Recipient cubic de 10 litri

· Recipient cubic de 20 litri

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Sentinel X300 - 1 litru
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.