Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Sentinel X300 - 1 litru

Pret:   17000 lei cu TVA
Cod produs:   X300
Producator:   Sentinel
Cantitate   1 Litru
Stoc   PROPRIU
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

 Sentinel X300 – solutie de curatare pentru instalatii noi (pana la 6 luni) - creat special pentru curatarea sistemelor de incalzire noi, Sentinel X300 este o solutie de curatare puternica, care ajuta la indepartarea murdariei, resturilor din fabricatie si de la lipituri si a solutiilor uleioase din instalatii. Acesta pregateste instalatia pentru inhibitorul (Protector) care va proteja componentele sistemului si le va prelungi durata de viata. Mod de utilizare: se introduce in sistem si se circula minim o ora la temperature ridicata (50 grade C) dupa care se clateste instalatia de 1-2 ori. Dupa clatire este recomandata adaugarea inhibitorului de coroziune Sentinel X100.

Functii si beneficii

· Îndeparteaza uleiurile, grasimile, reziduurile de flux, etc.

· Pregateste si protejeaza suprafetele din metal

· Ajuta la prevenirea perforarii caloriferelor

· Adecvat pentru toate metalele inclusiv aluminiu.

· Non-acid, necaustic

· Nu este necesara o procedura de neutralizare

· Usor de manipulat.

· Produs pe baza unui sistem de calitate conform ISO9001

 

Utilizare

Sentinel X300 a fost conceput ca un agent de curatare pentru sisteme de încalzire centrala noi si pentru cele de pâna la 6 luni vechime. Acesta îndeparteaza efectiv excesul de reziduuri de fluid, grasimi, uleiuri contaminante, noroi si reziduuri de instalatie. Sentinel X300 pasivizeaza suprafetele din metal din sistem si ajuta la prevenirea depunerilor de cupru, care cauzeaza frecvent corodarea severa si gaurirea caloriferelor.

Sentinel X300 este o formula neutra care poate fi folosita în toate tipurile de sisteme de încalzire indirecta inclusiv cele care contin componente din aluminiu.

 

Dozaj si alimentare

1 litru de Sentinel X300 este suficient pentru a trata un sistem casnic tipic cu 8 pâna la 10 calorifere. Sistemele mai mari trebuie dozate cu 2 litri. Daca sistemul este nou, acest lucru se va face la prima umplere. Pentru rezultate optime, apa trebuie circulata la temperatura normala de functionare între 1-2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Daca nu este posibil sa încalziti apa, timpul de circulare trebuie compensat prin prelungirea timpului pâna la cel putin 24 de ore dar nu mai mult de o saptamâna. Goliti si spalati sistemul înainte de reumplere si tratati-l cu inhibitor Sentinel X100, sau antigel inhibitor SentinelX500.

 

Sisteme deschise: Dozare prin cisterna F&E, prin fider de derivatie sau prin folosirea unui Vas de Dozare Sentinel.

 

Sisteme etanse: Daca sistemul este gol, adaugati în orice punct convenabil înainte de umplere. Daca este plin, folositi Vasul de Dozare Sentinel pentru a injecta prin bucla de umplere sau alt punct de acces.

 

Proprietati fizice

· Aspect: Lichid usor cetos incolor pâna la galben deschis

· Miros: Slab

· Greutate specifica: 1.23 (20°C)

· pH (concentrat): 7 (aprox)

· Punct de înghet: 0°C

 

Ambalare

· Recipient de 1 litru

· Recipient cubic de 10 litri

· Recipient cubic de 20 litri

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Sentinel X300 - 1 litru
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.