Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Service centrale termice Program Garantie extinsa
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Program Garantie extinsa

021.410.55.89 | 0743.066.036
office@valtherm.ro
Cod produs:   Garantie extinsa
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


 
Descriere produs
 

Program GARANTIE EXTINSA pentru centralele VAILLANT

Program GARANTIE EXTINSA pentru centralele VAILLANT

 

Programul "Vaillant Garantie Plus" a fost conceput special pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor dumneavoastră legate de utilizarea sistemelor de încălzire, oferindu-vă posibilitatea de a evita costuri neașteptate.

Această garanție suplimentară, care este un serviciu opțional, vă permite să beneficiați de încă 3 sau 5 ani adăugați la perioada de garanție standard de 2 ani oferită de Vaillant, asigurându-vă astfel liniștea pentru un total de până la 7 ani.

 

Avantajele oferite de programul "Vaillant Garantie Plus" includ:

 • Intervenții asigurate de specialiștii din rețeaua Vaillant Group România

 • Folosirea exclusivă a pieselor de schimb originale Vaillant

 • Acces la un număr de telefon pentru situații de urgență (021/4105589, tarif normal)

 • Eliminarea costurilor neașteptate în timpul utilizării sistemului de încălzire

 

Pentru a beneficia de garantia extinsă, procesul include:

 • Achiziționarea unui echipament Vaillant pe gaz cu o putere sub 40 kw.

 • Echipamentul trebuie cumpărat de la un distribuitor autorizat Vaillant, însoțit de certificatul de garanție Vaillant și trebuie să respecte toate condițiile menționate în acest document.

 • Instalarea si punerea in functiune a produsului trebuie realizată de către un partener de service autorizat de Vaillant.

   

Activarea garanției suplimentare

Se face la momentul instalării sau într-un termen de 6 luni de la instalare, dar nu mai târziu de 12 luni de la data achiziției, conform datei menționate pe factura de cumpărare.

Pentru a menține valabilitatea garanției extinse, cumpărătorul este obligat să efectueze inspecții și verificări tehnice periodice ale sistemului, efectuate de personal autorizat, la fiecare 2 ani.

 

Costurile pentru garanția extinsă sunt:

 • Pentru 3 ani: 477 lei;
 • Pentru 5 ani: 795 lei. 

Mai jos gasiti lista produselor participante la „Programul Garantie Extinsa Vaillant”.

 

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Program Garantie extinsa
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Alătură-te echipei noastre ca distribuitor și bucură-te de multiple beneficii: Vei avea un agent de vânzări personal, dedicat gestionării comenzilor tale. Vei primi periodic, direct pe email, oferta noastră de distribuție, mereu actualizată. Te vei bucura de termene de livrare rapide pentru toate comenzile plasate. Vei avea acces constant la suportul nostru tehnic pentru orice necesitate legată de echipamente. Vom stabili termene de plată flexibile, adaptate istoricului tău de comenzi.
Indiferent de randamentul sau eficienta unei centrale termice pe gaz în condensare întotdeauna vom cauta solutii alternative pentru reducerea consumului de gaze naturale, pentru a beneficia evident de cele mai mici facturi în vederea încalzirii locuintei.  Exista câteva solutii destul de interesante care ne pot ajuta sa reducem considerabil consumul de gaze naturale, dar în cele ce urmeaza vom discuta doar despre una dintre acestea, mai precis despre termostatul inteligent Vaillant eRELAX.
Centralele termice pe gaz în condensatie reprezinta dispozitive automatizate folosite pentru doua lucruri principale: încalzirea locuintelor pe timp de iarna si producerea de ACM (apa calda menajera). Daca stam sa analizam cu atentie modul lor de functionare, temperaturile, presiunile la care opereaza, ne dam seama ca sunt niste dispozitive destul de solicitate. Practic, gazul metan este ars si transformat în energie termica si/sau apa calda menajera.