Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Vaillant Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire

Pret initial:   6.42900 lei
Pret:   6.39900 lei cu TVA /Buc
Discount:   3000 lei
Cod produs:   L0010043964
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


  Supraf. incalzita: 260 - 290 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Putere maxima   30 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Programul "Vaillant Garantie Plus" este creat special pentru a satisface cerintele si asteptarile dumneavoastra in utilizarea sistemelor de incalzire, oferindu-va protectie impotriva costurilor neasteptate.

Aceasta garantie suplimentara, un serviciu optional, va permite sa extindeti perioada de garantie standard de 2 ani oferita de Vaillant cu inca 3 sau 5 ani, asigurandu-va linistea pentru o perioada totala de pana la 7 ani.

 

 Pentru a beneficia de garantia extinsa, trebuie sa urmati acesti pasi:

  •  Achizitionati un echipament Vaillant pe gaz cu o putere sub 40 kW.
  • Echipamentul trebuie cumparat de la un distribuitor autorizat Vaillant, impreuna cu certificatul de garantie Vaillant si trebuie sa respecte toate conditiile mentionate in acest document.
  • Instalarea si punerea in functiune a produsului trebuie realizate de un partener de service autorizat de Vaillant.

 Activarea garantiei suplimentare:

  •  Garantia suplimentara trebuie activata la momentul instalarii sau intr-un termen de 6 luni de la instalare, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data achizitiei, conform datei mentionate pe factura de cumparare.
  • Pentru a mentine valabilitatea garantiei extinse, cumparatorul trebuie sa efectueze inspectii si verificari tehnice periodice ale sistemului, realizate de personal autorizat, la fiecare 2 ani.

 Costurile pentru garantia extinsa sunt:

  • Pentru 3 ani: 477 lei
  • Pentru 5 ani: 795 lei

 

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 30CS/1-5 + boiler VIH R 120/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 120/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
5
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 8 l, 10 bar (1 buc)
- 10000 lei
9.42900lei
9.52900 lei
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 30CS/1-5 + boiler VIH R 150/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 150/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 12 l, 10 bar (1 buc)
5
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
- 15000 lei
9.88900lei
10.03900 lei
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 30CS/1-5 + boiler VIH R 200/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 200/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 18 l, 10 bar (1 buc)
5
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
- 15000 lei
10.16900lei
10.31900 lei
Descriere produs
 

Noul ecoTEC plus

Faceti cunostinta cu noul ecoTEC plus cu numeroasele sale tehnologii concepute sa se adapteze perfect caselor dvs. pentru a va asigura încalzirea si confortul incomparabil al apei calde. Proiectat si fabricat în Germania, a facut obiectul multor ani de cercetare, proiectare si testare. În sfârsit este disponibil, mai fiabil si mai robust ca oricând, redescopera experienta ecoTEC într-o noua dimensiune.

Cea mai vânduta gama de cazane din Europa, cu noul sau design, noua sa interfata Sensitive Touch, noua sa tehnologie de ardere ioniDETECT, noul sau sistem inteligent de umplere, prioritate sanitara , un comutator ON / OFF sub cazan etc.

 


 

Centrala de 33.3 kW (50/30 gr.)  este recomandata pentru suprafete de pana la 290 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 

 

 

 

Aspecte tehnice care diferentiaza centrala Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5

 

Centrala termica in condensare Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5 reprezinta o optiune de calitate si fiabilitate a va oferi caldura casei dvs pe durata iernii. Aceasta pentru ca acest sistem de incalzire cu putere calorica de 33.3 kW este fabricata pentru a incalzi case cu suprafete de pana 290 mp, apa calda menajera fiind preparata de catre un boiler indirect.

 

 Noul model iti pune la dispozitie avantaje majore:

 

- datorita tehnologiei inteligente a arderii centrala se adapteaza automat la calitatea fluctuanta a gazului

- conectare usoara plug- and-play

- monitorizare usoara a sistemului de încalzire, gratie noului design si conceptului de functionare

 - economie de spatiu, prin dimensiuni compacte

- energie, prin eficenta sporita, supra-unitara (pana la 109%)

- robustete, gratie dedicatiei companiei germane sa ofere produse de calitate (schimbator de caldura din otel inoxidabil, la fel si arzatorul).

- durabilitate - este o centrala termica pe gaz, cu tiraj fortat durabila, ce necesita mentenanta minima, la intervale mari.

- Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5 are un pret corect pe segmentul centrale termice in condensatie.

 


 

Consumul de combustibil:

 3.8 m³/h (gaz natural G20)

 1.45 m³/h (gaz lichefiat G30, G31) 

 


 

Debit de apa calda:

 VIH 120 - 14,5 l/min

 VIH 150 - 19,5 l/min

 VIH 200 - 25 l/min

 


 

Dimensiuni:

Impreuna cu un boiler extern

Inaltime: 720mm

Latimea: 440mm

Adancime: 348mm

Greutate: 36 kg

 


 

Fii pregatit pentru calitatea fluctuanta a gazelor

 

Datorita noii functii de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problema. Centrala recunoaste singura calitatea fluctuanta a gazului si functioneaza întotdeauna la eficienta maxima. La fel va fi si în viitor!

 

 

Monitorizarea optima a încalzirii 

 

Va place sa aveti controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinatie cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, va puteti controla complet centrala termica. Datorita noii interfete cu elemente tactile, monitorizarea functionarii centralei devine mai convenabila ca niciodata. Bucurati-va de designul nostru contemporan si de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitiva si fara probleme.

  

Puterea calorica si eficienta centralei Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5 

 

Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5 este o centrala termica de putere mica medie (33.3 kW ), cu randament normat de pana 109%. Prin eficienta sporita si un termostat de ambient, costurile aferente combustibului gazos pot scadea substantial, cu pana la 30%.

 

 

Centrala Vaillant EcoTec Plus VU 30CS/1-5, o alegere sigura, de durata:

 

- eficienta

- robusta

- compacta

- usor de intretinut

- simplu de utilizat

- permite conectarea cu alte echipamente din gama Vaillant

- intretinere necostisitoare

- pret de achizitie corect

 

 

 

       

 

             info:  GARANTIE EXTINSA 

 

 

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
3.9 - 33.3 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
3.5 - 29.9 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
3.9 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
8.4 - 33.3 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
7.8 - 29.9 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
35.5 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
30.6 kW
REGIM INCALZIRE
Clasa randamentului energetic sezonier
A
Temperatura pe tur maxima
75 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Clasa randamentului energetic
A
Suprapresiune admisa
10 bar
Presiune de racordare necesara
0.70 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 60 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Diametrul tevii de gaz
1/2 "
Racorduri de incalzire tur / retur
3/4 "
Racord serpentina tur / retur
1/2 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
15 mm
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
37 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
19 mm
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Latime x Adancime x Inaltime
440 x 348 x 720 mm
Masa neta aprox.
36 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Galerie video
 
Noul ecotec Plus
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 30CS/1-5, 33.3 kW - Incalzire
 
Filofteia Bocanet
Multumit, atat de produs cat si de echipa de instalare!
Burlacu Georgica
Un produs modern,cu tehnologie de ultima generatie.Silentioasa,usor de instalat,meniu intuitiv,permite utilizatorului accesul instant la informatii importante (consum kwh zilnic,lunar,anual/proces modulare %/putere variabila functie de necesitati /etc).Consumuri reduse cu 10-15% fata de modelele anterioare in condensatie (VU 356-7),in aceeasi configuratie de instalare.
Octavian Vajoi
Un produs bun, foarte silentios, permite foarte multe satari in meniuri in functie de necesitati. Recomand.
FIANU SERBAN
Inca nu am montat centrala.Dupa montaj voi trimite impresiile mele.Va multumesc
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".