Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Vaillant Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire

Pret initial:   6.06000 lei
Pret:   5.94900 lei cu TVA /Buc
Discount:   11100 lei
Cod produs:   L0010043963
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


  Supraf. incalzita: 160 - 230 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Putere maxima   25 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

GaranÈ›ia extinsă este un serviciu opÈ›ional, în urma căruia puteÈ›i beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanÈ›ia standard Vaillant de 2 ani È™i vă scuteÈ™te de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 129 RON (TVA inclus) / an, adică 387 lei pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 645 lei pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 25CS/1-5 + boiler VIH R 120/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 120/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
5
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 8 l, 10 bar (1 buc)
- 10000 lei
8.94900lei
9.04900 lei
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 25CS/1-5 + boiler VIH R 150/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 150/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 12 l, 10 bar (1 buc)
5
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
- 15000 lei
9.42900lei
9.57900 lei
Pachet promotional centrala in condensare Vaillant VU 25CS/1-5 + boiler VIH R 200/6 + accesorii
1
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire (1 buc)
2
Boiler cu serpentina VAILLANT VIH R 200/6 (1 buc)
3
Supapa de siguranta AFRISO 10 bar (1 buc)
4
Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 18 l, 10 bar (1 buc)
5
Senzor de boiler Vaillant (1 buc)
- 15000 lei
9.71900lei
9.86900 lei
Descriere produs
 

Faceti cunostinta cu noul ecoTEC plus cu numeroasele sale tehnologii concepute sa se adapteze perfect caselor dvs. pentru a va asigura îIncalzirea si confortul incomparabil al apei calde. Proiectat si fabricat în Germania, a facut obiectul multor ani de cercetare, proiectare si testare. În sfârsit este disponibil, mai fiabil si mai robust ca oricând, redescopera experienta ecoTEC într-o noua dimensiune.

Cea mai vânduta gama de cazane din Europa, cu noul sau design, noua sa interfata Sensitive Touch, noua sa tehnologie de ardere ioniDETECT, noul sau sistem inteligent de umplere, prioritate sanitara , un comutator ON / OFF sub cazan etc.

Centrala termica  ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire

 

 

 

Aspecte tehnice care diferentiaza centrala Vaillant EcoTec Plus VU 25CS/1-5

 

Centrala termica in condensare Vaillant EcoTec Plus VU 25CS/1-5 reprezinta o optiune de calitate si fiabilitate a va oferi caldura casei dvs pe durata iernii. Aceasta pentru ca acest sistem de incalzire cu putere calorica de 26,4 kW este fabricata pentru a incalzi case cu suprafete de pana 230 mp, apa calda menajera fiind preparata de catre un boiler indirect.

 

 Noul model iti pune la dispozitie avantaje majore:

 • datorita tehnologiei inteligente a arderii centrala se adapteaza automat la calitatea fluctuanta a gazului

 • conectare usoara plug- and-play

 • monitorizare usoara a sistemului de încalzire, gratie noului design si conceptului de functionare

 • economie de spatiu, prin dimensiuni compacte

 • energie, prin eficenta sporita, supra-unitara (pana la 109%)

 • robustete, gratie dedicatiei companiei germane sa ofere produse de calitate (schimbator de caldura din otel inoxidabil, la fel si arzatorul).

 • durabilitate - este o centrala termica pe gaz, cu tiraj fortat durabila, ce necesita mentenanta minima, la intervale mari.

 • Vaillant EcoTec Plus VUW 40CS/1-5 are un pret corect pe segmentul centrale termice in condensatie

  

 

Fii pregatit pentru calitatea fluctuanta a gazelor

 

Datorita noii functii de adaptare la tipul de gaz, IoniDetect, incertitudinea cu privire la viitoarele tipuri de gaze nu mai este o problema. Centrala recunoaste singura calitatea fluctuanta a gazului si functioneaza întotdeauna la eficienta maxima. La fel va fi si în viitor!

 

 

Monitorizarea optima a încalzirii 

 

Va place sa aveti controlul total când vine vorba de consumul de energie? În special, în combinatie cu controlerul nostru de sistem sensoCOMFORT, va puteti controla complet centrala termica. Datorita noii interfete cu elemente tactile, monitorizarea functionarii centralei devine mai convenabila ca niciodata. Bucurati-va de designul nostru contemporan si de conceptul de utilizare optimizat pentru o operare intuitiva si fara probleme.

 

Puterea calorica si eficienta centralei Vaillant EcoTec Plus VU 25CS/1-5 

 

Vaillant EcoTec Plus VU 25CS/1-5 este o centrala termica de putere mica medie (26.4 kW ), cu randament normat de pana 109%. Prin eficienta sporita si un termostat de ambient, costurile aferente combustibului gazos pot scadea substantial, cu pana la 30%.

  

Centrala Vaillant EcoTec Plus VU 25CS/1-5, o alegere sigura, de durata:

 • eficienta
 • robusta
 • compacta
 • usor de intretinut
 • simplu de utilizat
 • permite conectarea cu alte echipamente din gama Vaillant
 • intretinere necostisitoare
 • pret de achizitie corect

 

Garantie si service

 

Centralele Vaillant beneficiaza de o garantie de 24 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai mult de 30 luni de la data vanzarii. (ex. daca centrala este achizitionata pe data de 01.01.2022 si nu este pusa in functiune in urmatoarele 6 luni (30.06.2022), atunci garantia incepe si este valabila pana la data de 30.06.2024).

 

Centralele Vaillant cu puterea de pana in 40 kW pot beneficia de garantie extinsa (3/5 ani) contra cost. Aceasta poate fi achizitionata in primele 6 luni de la punerea in functiune (de la partenerul Vaillant care i-a facut PIF-ul). Informatii mai multe despre garantia extinsa puteti gasi aici.

  

Valtherm este firma autorizata ISCIR si partener de service agreat Vaillant Group pentru zona Bucuresti / Ilfov.

 

 

 

 

Recomandari Valtherm privind centrala termica Vaillant ecoTEC plus VU 40CS/1-5

 

Intr-un sistem de incalzire cu centrala termica Vaillant ecoTEC plus VU 40CS/1-5 recomandam montarea termostatelor cu sau fara fir sensoHome VRT 380/380f si Vaillant eRELAX - cu conectare la internet, pentru scaderea consumului cu aproximativ 30% si o administrare mai simpla. Pentru informatii legate de termostatele de ambient recomandate puteti accesa link-ul.

 

Informatii suplimentare despre centrale termice in condensatie gasiti aici sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in pagina de contact.

 

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
2.8 - 26.4 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
2.5 - 24.7 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
2.8 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
5.4 - 26.4 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
4.8 - 24.7 kW
Sarcina termica maxima - apa calda sau reincalzirea boilerului (Q max.)
26.2 kW
Sarcina termica maxima - incalzirea (Q max)
25.5 kW
REGIM INCALZIRE
Clasa randamentului energetic sezonier
A
Temperatura pe tur maxima
75 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Clasa randamentului energetic
A
Suprapresiune admisa
10 bar
Presiune de racordare necesara
0.70 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 60 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Diametrul tevii de gaz
1/2 "
Racorduri de incalzire tur / retur
3/4 "
Racord serpentina tur / retur
1/2 "
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
15 mm
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
37 mbar
Conducata de scurgere a condensatului (min.)
19 mm
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Latime x Adancime x Inaltime
440 x 348 x 720 mm
Masa neta aprox.
34 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Galerie video
 
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VU 25CS/1-5, 26.4 kW - Incalzire
 
SANDA VIOREL
Produs excelent.Vanzator asemenea.Multumesc.
Micu Petre
Buna ziua! Doresc achizitionarea unei CT , numai incalzire, pentru o casa cu 90mp. Am boiler monovalet Vitocell 100/Veissmann (150 l), montat in spatiul tehnic, la,5 ml distanta. Doresc oferta de pret ptr. Vaillant, Veissmann sau Buderus. Va multumesc!
Valtherm.ro

Buna ziua,
V-am tirmis oferta pe email.

O zi buna va doresc!

Nada Ninel

Buna ziua. Ma intereseaza daca produsul este fabricat in Germania ! Vreau sa cumpar o centrala Vaillant 24-27 kw originala. Multumesc .

Valtherm.ro

Buna ziua,

Produsele din gama ecotec Plus sunt fabricate in Germania. Mai jos va las link-ul ctre centrala de 26 kW cu producere instant de apa calda.

https://valtherm.ro/centrala-termica-in-condensatie-vaillant-ecotec-plus-vuw-26cs-1-5-21-kw-incalzire-a-c-m-p608

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".