Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Service-reparare-montaj

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
021.410.55.89 | 0743.066.036
office@valtherm.ro
Cod produs:   Service-reparare-montaj
 
Descriere produs
 

Service centrale termice VAILLANT si VIESSMANN - reparatii centrale termice VAILLANT si VIESSMANN - Montaj accesorii

 

Firma nostra se ocupa cu remedierea defectiunilor aparute la centralele termice VAILLANT si VIESSMANN.

 

Reparația - ansamblul de lucrări și operațiuni ce se execută pentru înlăturarea neconformităților / defecțiunilor constatate la centrala termică în scopul aducerii acesteia la parametrii nominali de funcționare conform prescripțiilor tehnice și manualelor de reparare emise de producator.

 

Folosim doar piese de schimb originale! Concepute special pentru produsele noastre, piesele de schimb originale Vaillant și Viessmann asigură garanția fiabilității și a bunei funcționări. Calitatatea fiecărei piese este testată de către specialiștii nostri respectând standardele de conformitate și testele de siguranță. Acestea sunt sigilate în ambalaje originale imprimate cu siglă , codul piesei și poza acesteia.

 

Denumire serviciu

Pret

Constatare + transport Bucuresti

150 lei 

Constatare + transport Ilfov 

200 lei 

Remediere defectiune 

350 lei (-30% pentru clientii activi in ultimii 2 ani) 

Montaj termostat Wifi / internet

150 - 200 lei 

 Montaj termostat la PIF

 100 - 150 lei 

Inlocuire piesa defecta

250 - 1000 lei

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Service-reparare-montaj
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 
Centralele termice pe gaz în condensație reprezintă dispozitive automatizate folosite pentru două lucruri principale: încălzirea locuințelor pe timp de iarnă și producerea de ACM (apă caldă menajeră). Dacă stăm să analizăm cu atenție modul lor de funcționare, temperaturile, presiunile la care operează, ne dăm seama că sunt niște dispozitive destul de solicitate. Practic, gazul metan este ars și transformat în energie termică și/sau apă caldă menajeră.