Valtherm.ro Descopera echipamente termice pe Valtherm.ro ➡ centrale termice, boilere, pompe de caldura, calorifere, sisteme solare si multe altele. ✅ Comanda acum! Email: office@valtherm.ro
RON 100.00 - 47271.40
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp Valrom Incalzire in pardoseala 658 BS50 Poza produs Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp
RON 4620 Pret valid pana la
Descriere produs:

Sistemul de încalzire prin pardoseala reprezinta o alternativa confortabila si sanatoasa la sistemele clasice de încalzire care genereaza un confort termic apropiat de ideal dar si economii substantiale de energie. 

Uitati de sosetele groase sau de picioarele reci, va puteti juca în siguranta si confortabil pe podea, spatiul util va creste – împreuna cu libertatea de a va decora casa asa cum credeti de cuviinta, iar acestea sunt doar câteva din avantajele unei încalziri în pardoseala.

Incalzire in pardoseala Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Incalzire in pardoseala Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp

Pret:   4.62000 lei cu TVA
Cod produs:   BS50
Producator:   Valrom
  Supraf. incalzita: 50 mp
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Garantie 10 ani

Condiţii de garanţie pentru radiatoare panou din oţel marca PURMO

 1. Radiatoarele panou PURMO sunt introduse pe piaţa şi puse la dispoziţie pe baza Regulamentului (UE) nr 305/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului de stabilire a unor condiţii armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcţii (CPR).
 2. Firma Rettig Heating Sp. z o.o. /rom. S.R.L./ cu sediul în Rybnik, str. PrzemysÅ‚owa (numită în continuare Garant) acordă pe teritoriul Uniunii Europene o garanÅ£ie de 10 ani (calculând din ziua achiziÅ£iei) pentru radiatoarele panou PURMO montate în instalaÅ£ii de încălzire centrală, însă nu mai mult decât 11 ani, calculând de la data de producÅ£ie amplasată pe radiator. GaranÅ£ia de 10 ani se referă la radiatoarele fabricate începând cu 06.03.2007.
 3. În garanÅ£ie sunt cuprinse radiatoarele montate în instalaÅ£ii de încălzire centrală: 
  · în sistem închis cu vas de expansiune cu membrană; 
  · alimentate de la o sursă de căldură cu schimbător de căldură, de la sală de cazane, de la o pompă de căldură; 
  · executate din Å£evi negre din oÅ£el, Å£evi din cupru sau din materiale sintetice cu barieră antidifuzie; 
  · echipate cu guri de aerisire locale (nu sunt admise sistemele reÅ£elei centrale de aerisire); 
  · care încălzesc locuinÅ£e, birouri, încăperi de prestare a serviciilor ÅŸi altele în care nu există acÅ£iunea corozivă ÅŸi dăunătoare a substanÅ£elor din aer ÅŸi, în special, în care nu există umezirea permanentă sau periodică a suprafeÅ£ei radiatorului. 
  Se admite montarea radiatoarelor panou PURMO în instalaÅ£ii cu dimensiuni mici ale sistemului deschis (până la o putere de 25 kW) cu condiÅ£ia utilizării în acele instalaÅ£ii a inhibitorilor de coroziune admiÅŸi spre utilizare. Pe perioada garanÅ£iei radiatoarele ÅŸi elementele acestora, în care au fost depistate defecte care rezultă din vina producătorului ÅŸi care au fost anunÅ£ate nu mai târziu decât la 1 lună de la depistare, vor fi reparate ÅŸi dacă acest lucru va fi imposibil, vor fi înlocuite cu unele noi, fără defecte.
 4. Baza pentru obÅ£inerea garanÅ£iei o constituie: 
  · posedarea unui document de achiziÅ£ie, adică posedarea facturii de achiziÅ£ie a radiatoarelor, 
  · montarea radiatoarelor în instalaÅ£ia de încălzire centrală în conformitate cu normele tehnice naÅ£ionale ÅŸi în conformitate cu normele citate în acestea. 
  · respectarea indicaÅ£iilor Garantului cuprinse în „CondiÅ£ii de utilizare a radiatoarelor panou PURMO”.
 5. Presiunea de lucru în instalaÅ£ii de încălzire centrală cu radiatoarele panou PURMO nu poate depăşi 10 bari (6 bari pentru radiatoarele Vertical), iar temperatura maximă de lucru - 110°C. În clădiri înalte ÅŸi în clădiri de tipul zgârie nori trebuie să fie aplicată împărÅ£irea instalaÅ£iei în zone. Verificarea etanÅŸeităţii instalaÅ£iei trebuie să fie efectuată la o presiune de probă egală cu presiunea de lucru în instalaÅ£ia dată plus 2 bari, însă nu mai puÅ£in decât 4 bari. Presiunea maximă admisă în timpul verificării etanÅŸeităţii instalaÅ£iei este de 12 bari (8 bari pentru radiatoarele Vertical).
 6. GaranÅ£ia nu cuprinde radiatoarele montate: 
  · într-o instalaÅ£ie de încălzire centrală care va fi conectată la o reÅ£ea de căldură de temperatură înaltă, printr-un hidroelevator sau printr-un nod cu amestec pompă; 
  · în piscine, spălătorii auto, spălătorii, abatoare, toalete publice, băi ÅŸi alte încăperi în care există acÅ£iunea corozivă dăunătoare a substanÅ£elor conÅ£inute în aer, precum ÅŸi umezirea permanentă sau periodică a suprafeÅ£ei radiatorului – acest lucru nu se referă la radiatoarele acoperite cu zinc, în versiunea cu o protecÅ£ie anticorozivă suplimentară, pentru care garanÅ£ia este de 6 ani, însă nu mai mult decât 7 ani de la data de fabricaÅ£ie; 
  · într-o instalaÅ£ie de încălzire centrală care va fi conectată în mod permanent la o reÅ£ea cu apă fără aplicarea armaturii de protecÅ£ie împotriva curgerii de retur, aÅŸa numită anticontaminare; 
  · într-o instalaÅ£ie de încălzire centrală care va fi golită de apă mai des ÅŸi pentru o perioadă mai lungă decât cea prevăzută de cerinÅ£ele indispensabile de exploatare; 
  · în instalaÅ£ii cu abur; 
  · într-o instalaÅ£ie de încălzire centrală în care vor fi depăşite valorile admise ale celor mai importanÅ£i indicatori de calitate a apei, adică: 
  · conÅ£inutul sumar al ionilor de clorură ÅŸi sulfat nu poate fi mai mare decât 150 mg/l (pentru instalaÅ£ii din Å£evi de cupru nu mai mult decât 50 mg/l), 
  · conÅ£inutul de oxigen nu trebuie să fie mai mare decât 0.1 mg/l, 
  · reacÅ£ia pH a apei trebuie să fie în limita de 8.0 ÷ 9.5, 
  · duritatea generală nu trebuie să fie mai mare decât 4.0 mval/l.
 7. GaranÅ£ia nu cuprinde deteriorările radiatoarelor ÅŸi echipamentului acestora (suspensii, scuturi de protecÅ£ie) care rezultă din folosirea, depozitarea ÅŸi transportarea necorespunzătoare, precum ÅŸi din utilizarea produsului neconformă cu destinaÅ£ia acestuia. Acest lucru se referă în mod special la radiatoarele: 
  · depozitate în aer liber înainte de instalare, 
  · deteriorate mecanic, 
  · impurificate în interior cu corpuri solide sau cu lichide dăunătoare, 
  · deformate din cauza presiunii de probă sau presiunii statice prea înalte din instalaÅ£ie, 
  · deformate ca urmare a îngheţării instalaÅ£iei. 
  · deteriorate mecanic din cauza unei însărcinări inadmisibile care rezultă, de ex., din faptul că o persoană se aÅŸează sau se urcă pe acesta.
 8. Radiatoarele trebuie să fie montate fără scoaterea acestora din ambalajul individual de fabricaÅ£ie. Respectivul ambalaj trebuie să rămână pe radiator chiar dacă instalaÅ£ia de încălzire centrală este pornită pentru a încălzi clădirea în timpul lucrărilor de finisare sau pentru uscarea clădirii. Se recomandă ca ambalajul să fie scos de către utilizatorul încăperii după terminarea tuturor lucrărilor de finisare. Din motive de igienă radiatoarele necesită o curăţare periodică. În acest scop se cere utilizarea unor materiale moi ÅŸi delicate care eventual sunt uÅŸor umezite cu apă. Pentru curăţarea radiatoarelor este interzisă utilizarea unor agenÅ£i de curăţare agresivi sau caustici (solvenÅ£i, agenÅ£i cu conÅ£inut de clor). Radiatoarele panou nu pot fi utilizate pentru uscarea unor obiecte ude sau umede care sunt puse pe radiator. ReclamaÅ£iile depuse pentru deteriorarea stratului de lac cauzată de utilizarea ÅŸi conservarea necorespunzătoare nu vor fi luate în considerare.
 9. Se interzice golirea de apă a instalaÅ£iei întregi sau a unei părÅ£i a acesteia ÅŸi lăsarea instalaÅ£iei în această stare. Acest lucru se referă, de asemenea, la instalaÅ£ii noi supuse unor probe de etanÅŸeitate. Dacă este necesară golirea instalaÅ£iei, de ex. din cauza renovării sau conservării, apa trebuie să fie evacuată numai din acea parte a instalaÅ£iei în care acest lucru este necesar. După executarea lucrărilor, instalaÅ£ia golită trebuie să fie imediat umplută cu apă. Cantitatea de apă folosită la umplerea ÅŸi la suplimentarea instalaÅ£iei de încălzire centrală trebuie să fie controlată, de ex. cu ajutorul unui apometru.
 10. Produsul este cuprins în garanÅ£ie cu condiÅ£ia că acesta nu a fost reparat sau modificat de către cumpărător sau de către terÅ£e persoane fără acordul Garantului.
 11. În cazul apariÅ£iei unor defecte în perioada de garanÅ£ie are loc iniÅ£ierea procedurii de garanÅ£ie prin anunÅ£area defectului către Vânzător, pe un formular special, cu descriere detaliată a defectului apărut ÅŸi cu prezentarea tuturor datelor cerute în formular. Vânzătorul primeÅŸte cererea de reclamaÅ£ie ÅŸi o trimite către Garant printr-o scrisoare recomandată, fax sau mail în termen de 24 de ore de la primirea acesteia. În cazul trimiterii unui formular cu date incomplete care fac imposibilă soluÅ£ionarea reclamaÅ£iei, acesta va fi înapoiat de către Garant cu scopul de a completa datele. La formular trebuie să fie ataÅŸată factura de achiziÅ£ie sau o copie xerox a acesteia. În cazuri speciale Garantul poate cere completarea cererii de reclamaÅ£ie cu o documentaÅ£ie fotografică, prin care se prezintă obiectul cererii de reclamaÅ£ie. Garantul este obligat să răspundă la cererea de reclamaÅ£ie în formă scrisă în termen de 14 zile de la data primirii cererii, începând din data primirii formularului complet de reclamaÅ£ie.
 12. Pentru a soluÅ£iona reclamaÅ£ia Garantul inspectează produsul reclamat la locul montării radiatorului sau într-un alt loc indicat de acesta. Dacă cererea de reclamaÅ£ie se referă la un defect care are caracter de deteriorare mecanică, până la momentul inspectării trebuie să păstraÅ£i ambalajul original în care radiatorul a fost furnizat. În cazul soluÅ£ionării pozitive a garanÅ£iei, Garantul se obligă că, în termen de 14 zile de la data aprobării acesteia va repara sau va înlocui acele părÅ£i ale produsului care au fost considerate a fi defecte din cauza producÅ£iei incorecte sau din cauza unor defecte de material, respectiv, se obligă la înlocuirea întregului radiator cu unul fără defecte. În cazuri speciale (de ex.: când înlocuirea radiatorului necesită aducerea acestuia din străinătate)
 13. Garantul îÅŸi rezervă dreptul de a prelungi termenul de realizare a reclamaÅ£iei aprobate peste termenul stabilit de 14 zile. În cazul unor defecte care nu influenÅ£ează funcÅ£ionalitatea radiatorului, Garantul poate, de asemenea, să propună o reducere de preÅ£. În cazul reclamaÅ£iei unui produs care nu mai este fabricat, Garantul va propune clientului un produs cu parametrii care corespund cu radiatorul reclamat, respectiv, va propune rambursarea contravalorii acestuia din ziua achiziÅ£iei. Garantul nu furnizează radiatoarele înlocuitoare pe perioada soluÅ£ionării garanÅ£iei. Garantul îÅŸi rezervă dreptul de a alege modul de soluÅ£ionare a garanÅ£iei. În cazul acceptării reclamaÅ£iei pentru un radiator cu opÅ£iunea înlocuirii acestuia cu unul nou, operaÅ£iunile de montare vor fi efectuate de către un angajat al unui service autorizat al mărcii Purmo. Dacă montarea radiatorului înlocuit va fi îngreunată, de ex. în cazul lipsei robineÅ£ilor (vanelor) care facilitează deconectarea radiatorului de la instalaÅ£ie, angajatul de service poate refuza demontarea radiatorului vechi ÅŸi montarea radiatorului nou, lăsând însă radiatorul nou la client. În astfel de cazuri pretenÅ£iile cuprinse în reclamaÅ£ie sunt considerate a fi îndeplinite de către Garant. Perioada de garanÅ£ie se va prelungi cu perioada de efectuare a reparaÅ£iei, calculând de la data furnizării produsului la Garant până la data reparaÅ£iei, iar în cazul înlocuirii radiatorului cu unul nou, perioada de garanÅ£ie se socoteÅŸte de la început. Garantul îÅŸi rezervă dreptul de a efectua modificările produselor sale fără anunÅ£are prealabilă cu condiÅ£ia că aceste modificări nu vor cuprinde nici un fel de detalii tehnice care influenÅ£ează alegerea radiatorului.
 14. Prezentele condiÅ£ii de garanÅ£ie pentru marfa vândută nu exclud, nu limitează ÅŸi nu suspendă drepturile cumpărătorului care rezultă din neconformitatea mărfii cu contract, în conformitate cu legea din data de 27.07.2002 privind condiÅ£iile speciale de vânzare către consumator precum ÅŸi privind modificarea Codului civil (M. O. din 2002, nr. 141, poz. 1176). CondiÅ£iie de garanÅ£ie în forma de faţă devin obligatorii din data de 01.07.2013.
Descriere produs
 

Sistemul de încalzire prin pardoseala reprezinta o alternativa confortabila si sanatoasa la sistemele clasice de încalzire care genereaza un confort termic apropiat de ideal dar si economii substantiale de energie. 

Uitati de sosetele groase sau de picioarele reci, va puteti juca în siguranta si confortabil pe podea, spatiul util va creste – împreuna cu libertatea de a va decora casa asa cum credeti de cuviinta, iar acestea sunt doar câteva din avantajele unei încalziri în pardoseala.

Componenta pachet de baza - nu contine automatizare:

Nr

Cod

Denumire

Cantitate

1

10710016500

TEAVA PEXB D16X2 COL500

500 ml

2

64192000004

CLIPS FIXARE TUB PEX 16-20

1200 buc

3

64192100025

PLACA TAKER TERMO RULOU 10000X1000X25

50 mp

4

64192001325

BANDA PERIMETRALA AUTOADEZIVA 130X8 L25M

50 ml

5

64192000115

ADITIV SAPA BIDON 5 KG

1

6

64140016001

CURBA CONDUCATOARE D16 MATERIAL PLASTIC

10 buc

7

66430501600

KIT DISTRIBUITOR/COLECTOR QUADRO 5 CIRC 1''

1

8

64200016026

ADAPTOR EUROCON ''P'' COLECT D16X2X3/4''

10

9

64210001132

KIT GOLIRE/AERISIRE COLECTOR QUADRO D1''

2

10

64330000032

ROBINET COLECTOR CU RACORD OLANDEZ HOL- FI 1"

2 set

11

66911805511

CASETA DULAP COLECT 800X550X110-170

1

 

 

Automatizare - optional (pretul nu include aceste produse):

Nr.

Cod

Denumire

Cantitate

1

64400002220

CAP TERMOELECTRIC ON/OFF 1W 220V

5

2

88081070312

TERMOSTAT ELECTRONIC SENZOR PARDOS 220V

1

3

88081070301

TERMOSTAT AMBIANTA ELECTROMECANIC

1

4

64410615220

UNIT CONTR 6Z 15CIRC INCL MODUL POMP220V

1

   

Pret

1100 lei

  

In cazul in care nu se doreste realizarea amestecului cu pompa centralei poate fi adaugat un kit de amestec mini.

Nr.

Cod

Denumire

Cantitate

1

64211000232

BY-PASS ''P'' DIF KIT DISTRIB/COLECT

1

2

64192000011

KIT AMESTEC INCALZIRE PARDOSEA MINI 1''

1

   

Pret

1550 lei

 

 

Avantaje incalzire in pardoseala VALROM PEX BASIC SILVER

 

 • CONFORTABIL - Intreaga pardoseala a incaperii se transforma intr-un radiator care incalzeste uniform aerul din incapere pornind de la nivelul inferior, eliminand astfel senzatia de disconfort pe care o provoaca o pardoseala rece. In cazul sistemului de incalzire in pardoseala avem variatii mici de temperatura pe verticala camerei, caldura fiind disponibila acolo unde este necesar.

 • SANATOS - Datorita variatiilor mici de temperatura, incalzirea prin pardoseala produce o deplasare scazuta a aerului din incapere si astfel mai putin praf in suspensie si un risc scazut de alergii.Pardoseala din zonele umede - baie, bucatarie - se va usca mai rapid, reducand riscul aparitiei ciupercilor si a mucegaiului, nu usuca aerul din incapere.

 • ECONOMIC - Comparativ cu sistemele clasice, functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic generand economii substantiale de pana la 30% din factura la incalzire. Lucrand la temperaturi scazute (intre 35 C - 45 C) sistemul face echipa buna cu instalatiile care folosesc sursele de energie alternative: pompe de caldura, panouri solare etc. Sistemul de incalzire prin pardoseala, dimensionat corect, poate acoperi intreg necesarul termic cu costuri reduse de energie.

 • SIMPLU - Proiectate corect, sistemele de incalzire prin pardoseala pot fi instalate practic sub orice tip de finisaj al pardoselii - gresie, placi ceramice, parchet etc. Nu ocupa spatiul camerei, oferindu-va libertate deplina in amenajarea interiorului si instalarea mobilierului. Sistemul poate fi instalat in toata locuinta sau doar in anumite incaperi.

 • FIABIL - Este sigur si nu solicita operatii de intretinere.

Durata de viata estimata a tubului Pex / PE-RT este comparabila cu cea a cladirii, de circa 50 ani.

 

*Pozele au caracter informativ si pot sa difere de produsele reale.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pachet incalzire in pardoseala VALROM - PEX Basic Silver - 50mp
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Sunt cateva conditii de baza pe care trebuie sa le indeplineasca orice conducta, indiferent din ce este fabricata. - etansare optima pentru fluide - siguranta in functionare. - robustete: capacitatea de a prelua suprapresiuni, lovituri accidentale sau forte externe. - o suprafata interna cat mai neteda (rugozitate mica, dar si un numar minim de imbinari). - elasticitate adecvata – capacitatea de a prelua dilatarile datorate variatiilor de temperatura, dar si eventuale deplasari ale elementelor de constructii si ale cladirii. - durata de viata cat mai lunga si posibilitatea de a fi inlocuite cat mai usor. - rezistenta la coroziune si la variatii de temperatura.  
Cu toate ca sezonul rece este considerat de multi ca find cel mai frumos anotimp, el vine intodeauna cu facturi mult mai ridicate, afectandu-ne economiile in mod simtitor. In ciuda acestui fapt, exista cateva practici care, puse in aplicare cu strictete pot limita cuantumul facturii lunare de gaz.
Fiecare utilizator casnic isi doreste ca sistemul sau de incalzire sa fie dintre cele mai ieftine si pe buna dreptate. Studiile au aratat ca mai mult de 40% dintre cheltuielile aferente energiei sunt consumate pe incalzirea locuintei. Atunci ce alegi dintre incalzirea pe gaz, electric sau combustibil solid?  Din start vom exclude combustibilul solid pentru incalzirea apartamentelor si a marilor aglomerari urmane. Ramane disputa intre centralele termice pe gaz si centralele electrice.  In continuare vom argumenta de ce incalzirea pe gaz este cea mai ieftina. 
Tevile pentru centrale termice sunt elemente importante in economia unui sistem de incalzire. Alegerea potrivita a conductelor ajuta la economii prin investitia initiala si prin rezistenta materialului. Conductele de lunga exploatare se amortizeaza prin durata lunga de exploatare, in timp ce tevile din polimeri (precum PPR sau pex-Al) sunt recomandate pentru usurinta in montaj si pentru coeficientul termic scazut ( nu pierd caldura). In acest articol trecem in revista cele mai utilizate tevi pentru centrale termice si venim in intampinarea voastra cu recomandarile Valtherm.
  Cum faceti economie la gaze naturale si la ce temperatura reglati centrala termica pentru facturi mai mici   Fiecare dintre noi ne dorim confort termic si economii la gaze, de aceea multi dintre clientii nostri au renuntat la sistemul centralizat de încalzire catre unul independent. Centralele termice în condensare va ajuta în mod real sa aveti caldura în casa. În discutii cu clientii nostri am primit întrebari despre cum ar putea consuma mai putin gaz sa plateasca mai putin la factura de caldura iarna. Altii îsi doreau sa stie de ce nu scade consumul, desi totusi au montat centrale termice în condensare. Acestor întrebari raspundem în acest articol.