Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 33 l, 10 bar
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 33 l, 10 bar

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   62000 lei cu TVA
Cod produs:   REFIX33
Producator:   Reflex
Volum vas expansiune   33 l
Tip vas expansiune   Sanitar
Presiune maxima   10 bar
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Vasul de expansiune Refix DE cu o capacitate de 33 litri și o presiune maximă de lucru de 10 bari este utilizat în sistemele de încălzire și de apă caldă pentru a compensa variațiile volumului de apă în funcție de variațiile de temperatură.

Vas expansiune Refix DE 33 litri, 10 bari

 

Funcția principală a vasului de expansiune este de a absorbi și menține presiunea adecvată în sistem, astfel încât să evite supra-presurizarea sau sub-presurizarea acestuia. Atunci când apa din sistem se dilată termic, vasul de expansiune primește această apă suplimentară și își mărește volumul, menținând presiunea în limitele optime.

Vasul de expansiune Refix DE de 33 litri și 10 bari este dimensionat pentru a se potrivi cu sistemele de încălzire și de apă caldă care necesită o capacitate de expansiune mai mare. Asigurați-vă că verificați cerințele sistemului dumneavoastră înainte de a achiziționa vasul de expansiune și instalați-l corect conform instrucțiunilor producătorului.

Pentru instalarea și verificarea vasului de expansiune, se recomandă să apelați la un specialist sau la un instalator autorizat. Aceștia vor asigura o instalare adecvată și vor verifica funcționarea corespunzătoare a vasului de expansiune în cadrul sistemului dumneavoastră de încălzire sau de apă caldă. Respectarea instrucțiunilor producătorului și efectuarea revizuirilor periodice sunt importante pentru a asigura funcționarea optimă și în siguranță a sistemului de încălzire.

 

Utilizare

 • Aplicatii cu expansiune pentru instalatii de apa potabila, grupuri hidrofor si instalatii de incalzire a apei menajere.

 • Membrana fixa conform DIN 4807 T3.

 • Incepand de la 60 litri cu membrana inlocuibila.

 • Partile care vin in contact cu apa sunt protejate anticoroziv.

 • Autorizare conform Directivei 97/23/EC privind recipientii sub presiune.

 • Vasele sunt dotate cu manometru incepand de la Ø 1000 mm.

 • Vopsit albastru.

 • Presiune de încarcare 4.0 bar (azot).

 

 

Caracteristici Tehnice 

 • Presiunea maxima de operare 10 bar

 • Pentru sistemele de alimentare pentru stingerea incendiilor, apa industriala, incalzirea prin pardoseala sau instalatiile geotermale (sisteme care nu necesita indeplinirea standardului DIN 1988)

 • Modelul de 33 litri cu colier

 • Componentele in contact cu apa sunt protejate la coroziune

 • Membrana conform cu DIN EN 13831 interschimbabila incepand cu modelul de 50 litri

 • De la Ø 1000 mm includ manometru

 • Manometrul si robinetul de umplere au protectie metalica

 • Aprobate conform Directivei de Echipament sub Presiune 2014/68/EU

 • Permite adaugare de antigel in proportie de 25-50%

 • Vopsea exterioara rezistenta, din rasini epoxidice

 • Cu camera de gaz presurizata din fabrica

 

Documentatie tehnica
  Documentatie tehnica
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Vas de expansiune sanitar Reflex - Refix DE 33 l, 10 bar
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensație au devenit în ultimii ani cea mai bună, cea mai eficientă soluție pentru încălzirea caselor și apartamentelor. Toată lumea dorește să încălzească ieftin locuința pe timp de iarnă, fără să depindă de absolut nimeni. Independența oferită de aceste dispozitive nu are concurență și nu cred că o poate contesta cineva în acest moment.