Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Piese de schimb centrale termice Vas de expansiune 6 litri- centrale conventionale, P:24-28 kW - an fabr. 2000-2015
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Pompe de caldura Pompe de caldura Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Vas de expansiune 6 litri- centrale conventionale, P:24-28 kW - an fabr. 2000-2015

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
7 comentarii adauga comentariul tau
Pret:   78000 lei cu TVA
Cod produs:   181061
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Model centrala   242/2-3
Tip centrala termica   Conventionala
An fabricatie   2000-2015
 
Descriere produs
 

Vas de expansiune termic 6 litri ( cod  181061)  este compatibil cu urmatoarele centrale termice Vaillant:

VUW/VU  242/2-3;  242/2-5;  282/2-5; 242/3-3; 242/3-5; 282/3-5.

 

Garantia este valabila doar daca piesa de schimb este montata de catre o firma autorizata ISCIR si agreata de producator ! Este interzis montajul piesei de schimb de catre personal neautorizat !

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Vas de expansiune 6 litri- centrale conventionale, P:24-28 kW - an fabr. 2000-2015
 
catincha gabriela
Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca vasul de expansiune este compatibil pentru centrala turbo Tec plus VUW RO 242/3-5.
Valtherm.ro

Buna ziua,
Da acest vas de expansiune este compatibil cu centrala dvs. 

catincha gabriela

Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca aveti vas de expansiune compatibil pentru centrala turbo Tec plus VUW RO 242/3-5.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da, avem acest produs.

Catincha Gabriela
Buna ziua, Aveti pe stoc vasul de expansiune? Daca il aveti, in cat timp se poate livra la Tulcea? Va multumesc.
Valtherm.ro

Buna ziua,

Produsul este pe stoc, se poate trimite in ziua comenzii sau in ziua urmatoare.

Marian
Buna ziua, Detin o centrala Vaillant model VU RO 282/3-5 turbo TEC plus. Ce tip de vas de expansiune i se potriveste? cel de 6 l sau cel de 10 l.?
Valtherm.ro

Buna ziua,

Aveti nevoie de vasul de 10 l.

Marius
As dori să știu dacă vasul de expansiune este compatibil cu modelul VU INT 282/2-5 R3 Mulțumesc
Valtherm.ro

Buna ziua!
Da este compatibil.

Margarit Ninel
excelent
Martin Boris
Mulțumesc pentru expedierea prompta,verificarea verbală dacă produsul comandat este cel potrivit.Produsul a fost montat in locul celui defect și este funcțional.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.