Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Termostate de ambient Termostat de camera cu fir sensoHOME VRT 380
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Termostat de camera cu fir sensoHOME VRT 380

Cod produs:   0020260945
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Mod conectare   Cu fir
Mod programare   Cu programare
Senzor exterior   Fara senzor
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Termostat de camera sensoHOME VRT 380 

 

Preluati controlul si aveti încredere în produse de înalta calitate: termostatul nostru de camera sensoHOME, cu conceptul sau de functionare intuitiv, garanteaza confortul maxim prin câteva atingeri. Este solutia perfecta pentru apartamente cu un singur circuit de încalzire format din de ex. o centrala termica plus sistem de control.

  

 Simulator SensoHome VRT 380

 

 

Termostatul sensoHOME VRT 380 poate fi comandat la distanta prin internet cu ajutorul modului VR 940f

 

Asistentul personal pentru confort va întâmpina

 

Configurati sistemul de încalzire în mod convenabil si definiti confortul individual cu ajutorul asistentului de personalizare sensoHOME. Prima configurare nu va dura mai mult de doua minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la câteva întrebari simple despre nevoia dvs. de încalzire. MyVaillant foloseste raspunsurile dvs. pentru a sugera intervale de temperatura si timp adecvate. În acest fel, va ghidati pas cu pas prin toate functiile relevante - pentru a va seta sistemul de încalzire exact în functie de nevoile dvs. De exemplu, puteti defini pâna la 12 programe de timp diferite pe zi.

 

 

sensoHOME este acum pregatit pentru aplicatii

 

Indiferent daca sunteti acasa sau în alta parte - datorita conectivitatii dintre sensoHOME si MyVaillant, va bucurati de acces de la distanta la sistemul dvs. de încalzire. Setati temperatura individuala a camerei în functie de nevoile dvs. si oferiti-va o primire calduroasa când ajungeti acasa. Conceptul aliniat de proiectare si functionare a tuturor interfetelor (de ex. ecoTEC plus, sensoHOME si MyVaillant) permit o manevrare convenabila datorita recunoasterii largi.

 

 

Conectati-va cu noul dvs. termostat de camera

 

Claritate în functionare si aspect: noul afisaj sensoHOME de înalta rezolutie cu un ecran de 3,5 ”. Este nevoie de doar câteva apasari pentru a defini temperatura optima a locuintei dvs. si confortul individual. Structura meniului clar, textul complet si un buton suplimentar cu semn de întrebare pentru informatii suplimentare garanteaza interactiunea fara erori. De asemenea, butoanele retroiluminate asigura o manevrare convenabila în spatii întunecate.

 

 

Proiectat pentru spatii de locuit contemporane

 

Cu sensoHOME-ul nostru, alegeti un termostat modern de camera care va îmbogateste casa cu un design atractiv si plat. Comparativ cu designul si conceptul aparatelor moderne de astazi, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, SensoHOME permite, de asemenea, o functionare intuitiva. În plus, la producerea acestui termostat au fost utilizate materiale de înalta calitate, pentru a garanta un aspect de lunga durata.

Galerie video
 
Video SensoHOME VRT380
Prezentare myVaillant
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Termostat de camera cu fir sensoHOME VRT 380
 
Tomuta Ioan Danut
Foarte multumit. Meniu in limba Romana, foarte usor de folosit!
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.