Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Termostate de ambient Termostat de ambient programabil wireless Viessmann Vitotrol 100 UTDB-RF2 OE - Vitodens 050
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Termostat de ambient programabil wireless Viessmann Vitotrol 100 UTDB-RF2 OE - Vitodens 050

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   64500 lei cu TVA
Comanda Indisponibila
Cod produs:   Z013182
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


Mod conectare   Fara fir - Wireless
Mod programare   Cu programare
Senzor exterior   Fara senzor
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Termostat de ambianţă cu emiţător radio integrat şi dispozitiv de recepţie radio separat, cu 2 ieşiri de comutare, câte una pentru încălzirea încăperii şi pentru preparare de apă caldă menajeră (intervale de comutare separate).

ATENTIE: Acest model de termostat este compatibil DOAR cu centralele in condensare Vitodens 050 

-   Cu ceas programator digital, cu program zilnic şi săptămânal.

-   Termostat de ambianţă, cu funcţionare cu baterii 3 V.

-   Receptor pentru montare în automatizarea centralei termice Vitodens 050-W 

-   3 programe predefinite, cu posibilitate de modificare individuală.

-   Display digital, luminat

 

Caracteristici emitator:

-    Frecventa receptie: 868 MHzTensiune electrica: 3 V cc (2 baterii LR 6/AA);

-    Frecventa 50/60 Hz

-    Incarcare maxima a contactului:max. 6(1) A, 230 V~ /min. 1 mA, 5 V–

-    Temperatura ambienta admisa: in functionare (0-40°C), la depozitare, transport (-25 ..65°C)

-    Tip protectie electrica: IP 20; clasa protectie: II

-    Cablu electric: max. 2×2,5 mm²

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Termostat de ambient programabil wireless Viessmann Vitotrol 100 UTDB-RF2 OE - Vitodens 050
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
Indiferent de randamentul sau eficiența unei centrale termice pe gaz în condensare întotdeauna vom căuta soluții alternative pentru reducerea consumului de gaze naturale, pentru a beneficia evident de cele mai mici facturi în vederea încălzirii locuinței.  Există câteva soluții destul de interesante care ne pot ajuta să reducem considerabil consumul de gaze naturale, dar în cele ce urmează vom discuta doar despre una dintre acestea, mai precis despre termostatul inteligent Vaillant eRELAX.