Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Service centrale termice Revizie Tehnica / Avizare ISCIR
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Revizie Tehnica / Avizare ISCIR

021.410.55.89 | 0743.066.036
office@valtherm.ro
Cod produs:   R.T. / Av. ISCIR
 
Descriere produs
 

Revizie tehnica centrala termica

Revizia centralei termice reprezinta ansamblu de operatiuni care asigura mentinerea unui centrale termice în parametrii de functionare în conditii de siguranta, conform manualelor de întretinere emise de producator. Aceasta consta în curatarea componentelor principale ale centralei termice prevenindu-se astfel eventualele avarii ce pot aparea.

 

Ce reprezinta Avizarea ISCIR

Procedeu standard reglementat de Prescriptia Tehnica ISCIR PT A1/2010, care presupune, masurarea parametrilor de functionare si de ardere a centralei, consemnarea acestora in Livretul Aparatului si in functie de acestia, stabilirea termenului limita pentru data urmatoarei verificari (cel mult 2 ani), sau dupa caz, interzicerea de la functionare a aparatului.

Revizia tehnica la centrala termica nu este obligatorie, însa este recomandat sa se efectueze anual. Firma noastra poate executa Revizii tehnice la toata gama de centrale termice cu Puterea < 5000 kW.

 

Putere echipament

- centrale murale -

Revizie tehnica + Avizare ISCIR

- recomandat -

Revizie tehnica

Avizare ISCIR

P: ≤ 40 kW

300 lei

250 lei

200 lei

P: 41 - 50 kW

400 lei

250 lei

300 lei

P: 51 - 70 kW

480 lei

300 lei

350 lei

P: 71 - 80 kW

650 lei

390 lei

390 lei

P: 81 - 100 kW

850 lei

500 lei

600 lei

P: 101 - 120 kW

950 lei

600 lei

800 lei

P: 121 - 150 kW

1250 lei

600 lei

850 lei

 

Operatiuni executate la revizia tehnica: 

 • Verificarea etanseitatii cazanului;

 • Verificarea etanseitatii racordurilor la combustibil;

 • Verificarea si curatarea arzatorului cazanului;

 • Verificarea si curatarea exterioara a schimbatorului principal de caldura;

 • Verificarea si curatarea electrozilor de ionizare si al senzorului de flacara;

 • Verificarea instalatiei de automatizare a cazanului;

 • Verificarea si curatarea ventilatorului - in cazul cazanetor cu tiraj fortat;

 • Reglarea presiunii de alimentare cu combustibil;

 • Reglarea arderii si a elementelor de automatizare;

      

De ce am nevoie de revizia centralei ?

Un echipament termic functioneaza o lunga petioada de timp livrand apa calda si caldura, timpul de functionare fiind de 1300- 1400 ore anual. Aceasta duce pe de o parte la uzura pieselor centralei, iar pe de alta parte apar disfunctioanlitati datorita depunerilor de calcar in schimbatoarele de caldura si de rugina pe suprafata arzatorului. Depunderile de calcar si de impuritati in schimbatoarele de caldura au drept urmare cresterea temperaturii gazelor de ardere. Prin aceasta creste si consumul de gaze naturale sau lichefiate si implicit  costurile.

 

  Avantajele reviziei regulate :

 •  intretinerea regulata economiseste energie prin arderea eficienta a combustibilului gazos;
 • evaluarea starii aparatului si identificarea din timp a posibilelor defectiuni;

 • impiedicarea formarii petelor de rugina pe suprafata arzatorului

 • prelungeste durata de viata a centralei termice

 • preîntâmpina aparitia unor defectiuni

 • asigura functionarea centralei în conditii de siguranta.

 

 

 

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Revizie Tehnica / Avizare ISCIR
 
Cristina Ciuca
doresc contract de intretinere si revizie centrala Viesmann -vitodens 111. Multumesc,
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Alătură-te echipei noastre ca distribuitor și bucură-te de multiple beneficii: Vei avea un agent de vânzări personal, dedicat gestionării comenzilor tale. Vei primi periodic, direct pe email, oferta noastră de distribuție, mereu actualizată. Te vei bucura de termene de livrare rapide pentru toate comenzile plasate. Vei avea acces constant la suportul nostru tehnic pentru orice necesitate legată de echipamente. Vom stabili termene de plată flexibile, adaptate istoricului tău de comenzi.
Indiferent de randamentul sau eficienta unei centrale termice pe gaz în condensare întotdeauna vom cauta solutii alternative pentru reducerea consumului de gaze naturale, pentru a beneficia evident de cele mai mici facturi în vederea încalzirii locuintei.  Exista câteva solutii destul de interesante care ne pot ajuta sa reducem considerabil consumul de gaze naturale, dar în cele ce urmeaza vom discuta doar despre una dintre acestea, mai precis despre termostatul inteligent Vaillant eRELAX.
Centralele termice pe gaz în condensatie reprezinta dispozitive automatizate folosite pentru doua lucruri principale: încalzirea locuintelor pe timp de iarna si producerea de ACM (apa calda menajera). Daca stam sa analizam cu atentie modul lor de functionare, temperaturile, presiunile la care opereaza, ne dam seama ca sunt niste dispozitive destul de solicitate. Practic, gazul metan este ars si transformat în energie termica si/sau apa calda menajera.