Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Pompe de caldura Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW

Pret:   16.90000 lei cu TVA
18450.46 lei (TVA 19.00%) persoane juridice
Cod produs:   0010021633
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 7 kW, 230V - 9% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW (1 buc)
2
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
3
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS, pentru unitatea externa de 7 kW (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
27.67050lei
27.95000 lei
Descriere produs
 

 

Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7,5 kW

  

Pompa de caldura este un ansamblu care cuprinde mai multe echipamente ce pot functiona doar impreuna. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa ne contactati pentru a putea stabili cea mai buna configuratie pentru casa dumneavoastra.

 

Pentru constructii noi sau renovari: cu noua noastra pompa de caldura aer - apa aroTHERM Split, economisiti pâna la 75% din costurile energetice - si pâna la 30% din emisii - deoarece sistemul de pompa de caldura efectueaza o transformare extrem de eficienta a energiei solare stocata în aer, într-un mediu confortabil pentru casa ta: caldura iarna, racire vara si apa calda pe tot parcursul anului.

 

 

 

 

 

 

Tehnologia split: ceva bun facut si mai bine

 

Pompa de caldura aer-apa Vaillant este un sistem de încalzire eficient energetic care utilizeaza energia termica din aerul exterior pentru a încalzi apa folosita în sistemul de încalzire al unei locuinte sau pentru producerea apei calde menajere. Aceasta functioneaza pe principiul transferului de caldura de la o sursa mai rece (aerul) la una mai calda (apa).

 

Pompa de caldura aer-apa Vaillant preia caldura din aerul exterior prin intermediul unui evaporator si o transfera într-un ciclu termodinamic catre agentul termic (apa) din sistemul de încalzire sau apei menajere. Prin comprimarea si condensarea agentului termic, pompa de caldura Vaillant poate obtine un coeficient de performanta ridicat, adica produce mai multa caldura decât energia electrica consumata pentru a functiona.

 

Un avantaj major al pompei de caldura aer-apa Vaillant este ca nu necesita combustibil fosil, ci foloseste energie regenerabila din aerul ambiental. Aceasta înseamna ca poate fi o solutie ecologica si sustenabila pentru încalzirea locuintelor, reducând în acelasi timp costurile energetice.

De asemenea, pompa de caldura aer-apa Vaillant poate functiona si în mod invers, în regim de racire, preluând caldura din interiorul locuintei si evacuând-o în aerul exterior.

 

Este important de mentionat ca Vaillant este un producator renumit de echipamente de încalzire si climatizare, iar pompele de caldura aer-apa Vaillant sunt apreciate pentru calitatea si eficienta lor.

Este recomandat sa consulti informatiile actualizate de la producator sau sa contactezi un specialist în sisteme de încalzire pentru detalii specifice despre modelele si caracteristicile pompei de caldura aer-apa Vaillant.

 
  

AroTHERM Split este un adevarat jucator de echipa si functioneaza perfect împreuna cu alte componente Vaillant. De la sisteme fotovoltaice si ventilatie controlata a spatiului locativ, pâna la încalzirea solara a apei: descoperiti solutiile noastre de sistem dintr-o singura sursa, pentru încalzire si mai eficienta - inclusiv controlul convenabil al sistemului de încalzire prin aplicatie.

Caracteristici tehnice
 
Caracteristici generale
Pompa de caldura aroTHERM Split in sistem
aroTHERM VWL AS
VWL 75/5 AS
Putere
7,5 kW
Temperatura pe tur in mod incalzire
55 °C
Temperatura pe tur in mod acm (cu sursa auxiliara interna sau externa)
63(70) °C
Functie Racire
Da
Inaltime
965 mm
Latime
1100 mm
Adancime
450 mm
Greutate
113 kg
Nivel de zgomot
53 - 54 dB(A)
Agent de racire
R410A
Distanta min. - max. intre unitatea exterioara si cea interioara
3 - 25 m
Eficienta energetica
Incalzire
A++
Apa calda
A
Documentatie tehnica
  Pliant Manual de instalare
Galerie video
 
Prezentare video aroTHERM
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Pompe de Caldura Pompele de Caldura ofera o perspectiva aprofundata asupra modului in care aceasta tehnologie inovatoare poate transforma incalzirea si racirea locuintelor intr-un proces eficient si ecologic. Descoperiti cum pompele de caldura exploateaza energia regenerabila din aer, sol sau apa subterana pentru a oferi o sursa de caldura durabila, reducand dependenta de combustibilii fosili si minimizand impactul asupra mediului. Aceasta solutie energetica ofera nu doar independenta fata de fluctuatiile preturilor la energie, dar si economii semnificative la costurile de functionare, totul cu un confort sporit in propria locuinta. Explorati avantajele, principiile de functionare si flexibilitatea pompelor de caldura ca alegere principala pentru un viitor mai verde si mai eficient din punct de vedere energetic.