Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Pompe de caldura Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   7.85000 lei cu TVA
Cod produs:   0010023526
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 10 kW, 400V - 5% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 105/5 AS (380V), 10 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
32.65679lei
32.98666 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 12 kW, 400V - TVA 5% (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.25079lei
33.58666 lei
Descriere produs
 

Pompa de caldura - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10 - 12 kW

 

Pompa de caldura este un ansamblu care cuprinde mai multe echipamente ce pot functiona doar impreuna. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa ne contactati pentru a putea stabili cea mai buna configuratie pentru casa dumneavoastra.

Atentie !

Acest produs nu poate functiona de sine statator, el trebuie comandat impreuna cu unitatea interna de 10 sau 12 kW si alte accesorii.

Inainte de comanda va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta in functie de necesarul dumneavoastra.

 

 

 

Pompa de caldura - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10 - 12 kW

  

Unitatea internă a pompei de căldură aer-apă Vaillant Arotherm este componenta principală a sistemului și este amplasată în interiorul clădirii. Aceasta este responsabilă cu transferul căldurii către sistemul de încălzire al clădirii și producerea de apă caldă menajeră, în unele cazuri.

 

Unitatea internă Arotherm este proiectată să fie compactă și silențioasă, astfel încât să poată fi instalată într-un spațiu restrâns, cum ar fi o cameră tehnică sau o pivniță. 

 

Compresorul este responsabil pentru circulația agentului termic refrigerant în circuitul pompei de căldură. Acesta comprimă agentul termic, crescându-i temperatura și presiunea pentru a extrage căldura din aerul exterior.

 

Evaporatorul este amplasat în exteriorul clădirii și captează căldura din aerul ambiental. Aici, agentul termic se evaporă, absorbând căldura din aer și transferând-o în sistem.

 

Condensatorul este amplasat în interiorul unității interne și este responsabil pentru transferul căldurii către sistemul de încălzire al clădirii. Aici, agentul termic condensează și cedează căldura în aparatul de încălzire centrală sau în sistemul de încălzire prin pardoseală.

 

Schimbătorul de căldură este o componentă crucială care permite transferul eficient de căldură între agentul termic refrigerant și sistemul de încălzire. Acesta asigură că căldura captată din aerul exterior este transferată în mod eficient și utilizată pentru a încălzi clădirea.

 

Unitatea internă Arotherm este echipată și cu un controler avansat, care permite setarea și monitorizarea parametrilor sistemului. Acesta oferă opțiuni de programare, ajustare a temperaturii și afișează informații importante despre performanța sistemului.

 

Pentru instalarea, întreținerea și operaționarea corectă a pompei de căldură aer-apă Vaillant Arotherm, este recomandat să consultați un specialist în domeniu sau un instalator autorizat de către producător.

 

Caracteristici tehnice
 
Model
VWL 127/5 IS
Tip
Aer-Apa
Lățimea
440 mm
Inălțimea
720 mm
Adăncimea
350 mm
Greutate, fără ambalaj
26,5 kg
Racord circuit de încălzire
1"
Racordurile boilerului pentru apă caldă menajeră
1"
Temperatură pe tur funcționare în regim de încălzire min / max
20 - 55 ℃
Temperatură pe tur funcționare în regim de încălzire cu încălzire suplimentară max.
75 ℃
Temperatură pe tur funcționare în regim de răcire min. / max.
7 - 25 ℃
Agent de răcire, tip
R410A
Galerie video
 
Prezentare video pompa de caldura Vaillant
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.