Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Pompe de caldura Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW

Pret:   7.70000 lei cu TVA
8406.42 lei (TVA 19.00%) persoane juridice
Cod produs:   0010023526
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 10 kW, 400V - 9% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 105/5 AS (380V), 10 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.11550lei
33.45000 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 12 kW, 400V - TVA 9% (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.70950lei
34.05000 lei
Descriere produs
 

Pompa de caldura - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10 - 12 kW

 

Pompa de caldura este un ansamblu care cuprinde mai multe echipamente ce pot functiona doar impreuna. Inainte de a plasa o comanda va rugam sa ne contactati pentru a putea stabili cea mai buna configuratie pentru casa dumneavoastra.

Atentie !

Acest produs nu poate functiona de sine statator, el trebuie comandat impreuna cu unitatea interna de 10 sau 12 kW si alte accesorii.

Inainte de comanda va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta in functie de necesarul dumneavoastra.

 

 

 

Pompa de caldura - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10 - 12 kW

  

Unitatea interna a pompei de caldura aer-apa Vaillant Arotherm este componenta principala a sistemului si este amplasata în interiorul cladirii. Aceasta este responsabila cu transferul caldurii catre sistemul de încalzire al cladirii si producerea de apa calda menajera, în unele cazuri.

 

Unitatea interna Arotherm este proiectata sa fie compacta si silentioasa, astfel încât sa poata fi instalata într-un spatiu restrâns, cum ar fi o camera tehnica sau o pivnita. 

 

Compresorul este responsabil pentru circulatia agentului termic refrigerant în circuitul pompei de caldura. Acesta comprima agentul termic, crescându-i temperatura si presiunea pentru a extrage caldura din aerul exterior.

 

Evaporatorul este amplasat în exteriorul cladirii si capteaza caldura din aerul ambiental. Aici, agentul termic se evapora, absorbând caldura din aer si transferând-o în sistem.

 

Condensatorul este amplasat în interiorul unitatii interne si este responsabil pentru transferul caldurii catre sistemul de încalzire al cladirii. Aici, agentul termic condenseaza si cedeaza caldura în aparatul de încalzire centrala sau în sistemul de încalzire prin pardoseala.

 

Schimbatorul de caldura este o componenta cruciala care permite transferul eficient de caldura între agentul termic refrigerant si sistemul de încalzire. Acesta asigura ca caldura captata din aerul exterior este transferata în mod eficient si utilizata pentru a încalzi cladirea.

 

Unitatea interna Arotherm este echipata si cu un controler avansat, care permite setarea si monitorizarea parametrilor sistemului. Acesta ofera optiuni de programare, ajustare a temperaturii si afiseaza informatii importante despre performanta sistemului.

 

Pentru instalarea, întretinerea si operationarea corecta a pompei de caldura aer-apa Vaillant Arotherm, este recomandat sa consultati un specialist în domeniu sau un instalator autorizat de catre producator.

 

Caracteristici tehnice
 
Model
VWL 127/5 IS
Tip
Aer-Apa
Latimea
440 mm
Inaltimea
720 mm
Adancimea
350 mm
Greutate, fara ambalaj
26,5 kg
Racord circuit de incalzire
1"
Racordurile boilerului pentru apa calda menajera
1"
Temperatura pe tur functionare in regim de incalzire min / max
20 - 55 °C
Temperatura pe tur functionare in regim de incalzire cu incalzire suplimentara max.
75 °C
Temperatura pe tur functionare in regim de racire min. / max.
7 - 25 °C
Agent de racire, tip
R410A
Galerie video
 
Prezentare video pompa de caldura Vaillant
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Pompe de Caldura Pompele de Caldura ofera o perspectiva aprofundata asupra modului in care aceasta tehnologie inovatoare poate transforma incalzirea si racirea locuintelor intr-un proces eficient si ecologic. Descoperiti cum pompele de caldura exploateaza energia regenerabila din aer, sol sau apa subterana pentru a oferi o sursa de caldura durabila, reducand dependenta de combustibilii fosili si minimizand impactul asupra mediului. Aceasta solutie energetica ofera nu doar independenta fata de fluctuatiile preturilor la energie, dar si economii semnificative la costurile de functionare, totul cu un confort sporit in propria locuinta. Explorati avantajele, principiile de functionare si flexibilitatea pompelor de caldura ca alegere principala pentru un viitor mai verde si mai eficient din punct de vedere energetic.