Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Piese de schimb centrale termice Pompe centrale Pompa boiler - centrale in condensare, P: 26 - 30 kW, an fabr. 2014 - prezent
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Pompa boiler - centrale in condensare, P: 26 - 30 kW, an fabr. 2014 - prezent

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   1.50500 lei cu TVA
Cod produs:   0020174293
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Model centrala   VSC 266/4-5
Tip centrala termica   Condensare
An fabricatie   2014 - prezent
 
Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pompa boiler - centrale in condensare, P: 26 - 30 kW, an fabr. 2014 - prezent

 

Pompa eficienta de incarcare boiler ( cod 0020174293)  este compatibila cu urmatoarele centrale termice Vaillant:

  • ecoCompact VSC 266/4-5; 306/4-5.

 

Vezi aici mai multe modele de pompe de circulatie pentru centralele conventionale si in condensare Vaillant. Daca nu gasesti pe site modelul cautat, contacteaza-ne! Valtherm este distribuitor autorizat in Romania pentru centralele si piesele de schimb Vaillant. Toate piesele comercializate sunt originale.  

 

Bine de stiut: 

Garantia este valabila doar daca piesa este montata de catre o firma autorizata ISCIR si agreata de producator! Este interzis montajul piesei de schimb de catre personal neautorizat!

Pentru Bucuresti si Ilfov, Valtherm va poate ajuta cu montajul pieselor de schimb comandate de la noi. Preturile pentru montaj sunt afisate aici.

 

Daca placa electronica este creierul centralei, atunci pompa de circulatie este inima acesteia. Aceasta asigură circulația apei sau a agentului termic prin circuitul de încălzire, asigurând că apa încălzită de centrală ajunge la radiatoarele sau conductele de încălzire din încăperi pentru a oferi căldură.

Vaillant produce o gamă variată de centrale termice și echipamente de încălzire, iar pompa de circulație utilizată poate varia în funcție de modelul specific al centralei. De obicei, pompele de circulație din echipamentele Vaillant sunt proiectate să fie eficiente energetic și să asigure o funcționare fiabilă pe termen lung. Este important să urmați instrucțiunile producătorului cu privire la întreținerea și înlocuirea pompei de circulație, pentru a menține performanța optimă a sistemului de încălzire.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Pompa boiler - centrale in condensare, P: 26 - 30 kW, an fabr. 2014 - prezent
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".