Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Sisteme solare Pachet solar ACM pentru 3 persoane auroSTEP VIH S1 150/4 B cu drenare gravitationala
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Pachet solar ACM pentru 3 persoane auroSTEP VIH S1 150/4 B cu drenare gravitationala

Discount 2%
Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret initial:   9.94000 lei
Pret:   9.68000 lei cu TVA /Buc
Discount:   26000 lei
Cod produs:   auroSTEP VIH S1 150/4 B
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pachet solar ACM pentru 3 persoane auroSTEP VIH S1 150/4 B cu drenare gravitationala

  Panouri solare plate pentru 3 persoane 

 

 Montaj orizontal pe acoperiş înclinat

 

 

Avantaje :

- Utilizează energie solară gratuită, pentru preparere a.c.m.

- Capacitate boiler 150 litri

- Boiler monovalent

- Uşor de montat (plug & play)

- Sistemul este predimensionat

- Sistemul dispune de protecţie împotriva supraîncălzirii şi îngheţului

- Sistem solar cu drenare gravitaţională

- Sticlă structurată , securizată, fără ramă

- Calitate germana.

 

Caracteristici:

- Presiune maximă: 10 bar

- Temperatura in stare de repaus: 176 °C

- Boiler solar monovalent de 150 litri

- Dimensiuni: Ø = 600 ; H = 1064 ;adancime (cu statie solara montata) = 796

 

Sistemul contine:

- PANOU SOLAR auroTHERM VFK 135 D 

- BOILER SOLAR MONOVALENT VIH S1 150/4 B -  contine   statie solara VMS8D + o pompa de circulatie

- SET SINE MONTAJ ORIZONTAL

- SET SENZOR AUROSTEP 150/2T

- TEVI LEGATURA PANOU-BOILER 10 M

- GRUP SIGURANTA BOILER

- ANCORAJ IN CAPRIORI CU SURUBURI DE ANCORARE (pentru acoperisurile inclinate si invelite cu tabla)

- GLICOL 10 litri

 

Inaltimea maxima intre panoul solar si boiler este de 8 m pe verticala.

 

 

Pentru inaltimi de pana in 12m se va adauga inca o pompa suplimentara. Pretul acesteia este de 148 euro +TVA.

 

 

Accesorii optionale:

 - Rezistenta electrica 2,5 kW: 241 euro + TVA

 - Vana amestecatoare cu termostat pentru apa potabila : 46 euro + TVA 

Suprafata panoului solar este de 2,5m2
Sistemul functioneaza pe baza unui simplu transfer de caldura de la colectorul solar la boilerul de depozitare, atunci cand este nevoie. Sistemul nu necesita vas de expansiune. Pentru o instalare mai rapida, atat pompa cat si panoul de control sunt integrate in sistem. Schimbatorul de caldura solar este preumplut cu lichid solar astfel incat, prin pornirea pompei se furnizeaza imediat apa calda menajera necesara.
Colectorul solar plat - usor de instalat
Sistemul solar consta intr-un gratar colector din cupru, sudat ultrasonic invelit intr-o sticla de 4mm si o izolatie de 60mm lateral si in spate. Intregul ansamblu este invelit in aluminiu. Panourile colectoare pot fi montate atat orizontal cat si vertical in functie de acoperis. Sistemul solar Vaillant se instaleaza pe diverse tipuri de acoperisuri, gratie unor garnituri speciale de prindere.
Sistemul solar Vaillant pentru producerea apei calde menajere poate furniza cca 50 – 60% din consumul total anual de apa calda, intrucat foloseste radiatii solare indirecte si nu doar lumina solara directa. Acest sistem este la fel de eficient in Romania, ca si in celelalte tari cu un climat asemanator. Pe langa aceasta, asa cum este de asteptat de la Vaillant, sistemul solar este automat controlat de o aplicatie inteligenta, care permite trecerea catre un sistem de incalzire conventional, atunci cand e necesar acest lucru. Sistemul solar Vaillant asigura confortul apei calde, ajuta la reducerea costurilor cu energia, adauga valoare la proprietate, respecte mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de CO2.

Fotografia produsului are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

 

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Pachet solar ACM pentru 3 persoane auroSTEP VIH S1 150/4 B cu drenare gravitationala
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;