Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

Poza campanie vaillant ecotec pure
Promotie
Cod produs:   0010019988 + Sentinel
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Caracteristici:   Promotie
Putere maxima   28 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   160 - 220 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

 


 

 

Daca iti doresti o centrala termica in condensatie care sa iti ofere un randament optim si un consum redus de resurse, atunci pachetul Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2 26,1 kW (Incalzire  si apa calda) + filtru Sentinel Vortex 300 reprezinta alegerea ideala pentru casa ta.

Indiferent daca doresti sa inlocuiesti centrala termica sau sa iti montezi una noua, gratie tehnologiei moderne incorporate vei putea sa te bucuri de confort termic superior, robustete si exploatare sigura.

Centrala termica in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2 26,1 kW – Incalzire + ACM + filtru Sentinel Vortex 300 este recomandata pentru suprafete de pana la 220 mp la o inaltime a locuintei de 2,5 m, in functie de gradul de izolare a cladirii.


 

 Pachetul contine:

- centrala termica Vaillant VUW 286/7-2; - kit evacuare gaze de ardere; - consola de prindere pe perete

- filtru anti-Magnetita SENTINEL VORTEX 300

 

Centrala de 26,1 kW (50/30 gr. C) este recomandata pentru suprafete de pana la 220 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 

  

Diferenta centralei termice pe gaz Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2

 

 Dintre caracteristicile tehnice care diferentiaza modelul enumeram: 

 

 - functii inteligente de siguranta si confort termic si ACM

 - schimbator de caldura principal din otel inoxidabil pentru robustete.

 - posibilitatea de a incorpora si alte elemente precum termostate de camera sau automatizari pentru sporirea confortului

 - blocul hidraulic nou si modern.

 - sifon de condens patentat de Vaillant

 - display nou, modern si usor de utilizat de catre orice utilizator.

 - centrala murala compacta, usor de montat in apartamente.

 - compatibila cu termostate wireless sau automatizari inteligente (recomandarea noastra Vaillant e-Relax).

 - poate fi utilizata cu mai multe tipuri de gaz

 

Putere vs. eficienta pentru centrala Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2

 

- putere calorica de pana la 26.1 kW ( in condensare - 60/40 grade Celsius), cu o plaja de putere incepand de la 8.3 kW.

- putere la 80/ 60 grade Celsius intre 7.5 kw - 24 kW

- sistem de incalzire ce se potriveste inclusiv pentru apartamente.

- eficienta de pana 108 % in condensare si 98 % intr-un circuit 80/60 grade Celsius.

- datorita eficientei superioare, centrala termica in condensare EcoTec Pure poate reduce consumul de gaz cu pana la 30% (cand este utilizat la temperatura adecvata).

 

Alte avantaje ale centralelor in condensare fata de cele conventionale aici.

 

 

Confortul apei calde

 

In dorinta de a imbunatati tehnologia, Vaillant a incorporat in modelele sale EcoTec Pure prin tehnologia Aqua Comfort System perminte obtinerea de apa calda menajera cu un debit constant, fara timp de asteptare si consum redus de apa. De asemenea, prin intermediul functiei Aqua-Power-Plus se poate obtine o eficienta crescuta cu pana la 21%, scazand costurile aferente combustilului gazos si al apei.

 

Argumente pro EcoTec Pure VUW 286/7-2

 

- O centrala termica cu condensare  robusta, de incredere.

- Randament superior de pana 108%.

- Posibilitatea de a o utiliza cu diferite tipuri de gaz.

- Este potrivita pentru apartamente si vile.

- Consum redus de gaz cand este utilizata in condensare.

- Componente rezistente si durata de viata prelungita.

- Garantie extinsa de pana la 7 ani ( intrebati-ne prin formularul de contact al magazinului online, sau telefonic)

- Utilizare si intretinere simpla.

- Pret corect pentru un produs calitativ superior.

- Montare simpla ( informatii despre preturi si conditiile pentru montarea unei centrale termice pe gaz )

 

 

 

 GARANTIE EXTINSA 

 

 

 

Cum funcționează un cazan pe gaz cu condensație?

 

  

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   5.01500 lei
Pret:   4.00000 lei cu TVA /Buc
Discount:   1.01500 lei
Alti clienti au mai comandat si:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300 Vaillant Centrale cu condensare 523 0010019988 + Sentinel Poza produs Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure  VUW  286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300
RON 4000 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


 

 

Daca iti doresti o centrala termica in condensatie care sa iti ofere un randament optim si un consum redus de resurse, atunci pachetul Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2 26,1 kW (Incalzire  si apa calda) + filtru Sentinel Vortex 300 reprezinta alegerea ideala pentru casa ta.

Indiferent daca doresti sa inlocuiesti centrala termica sau sa iti montezi una noua, gratie tehnologiei moderne incorporate vei putea sa te bucuri de confort termic superior, robustete si exploatare sigura.

Centrala termica in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2 26,1 kW – Incalzire + ACM + filtru Sentinel Vortex 300 este recomandata pentru suprafete de pana la 220 mp la o inaltime a locuintei de 2,5 m, in functie de gradul de izolare a cladirii.


 

Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300 Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2, 26,1 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300