Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless

Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless

Poza campanie vaillant ecotec pure
Promotie
Cod produs:   0010019976 + Wireless
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Caracteristici:   Promotie
Putere maxima   23 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   < 160 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless

 


Asigura-ti confortul de care familia are nevoie prin montarea centralei termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW, alaturi de accesorii care sporesc eficienta si scad costurile la facturile de gaz!

Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW este un model care utilizeaza tehnologia de ultima generatie, condensatia, si componenete fiabile pentru asigurarea caldurii si apei calde menajere pentru apartamente si case cu suprafete de pana la 160 mp.

 


 

Produsul se comercializeaza sub forma unui pachet care contine tot ce aveti nevoie la montare, pentru eficientizarea pretului de achizitie: centrala termica murala Vaillant, kit-ul de evacuare pentru gazele de ardere, consola de prindere pe perete, termostat wireless (fara fir).

Centralele termice Vaillant sunt recunoscute pentru performantele lor deosebite,  dar si pentru caracteristicile tehnice care au consacrat aceasta marca in istoria de peste 140 de ani in domeniul sistemelor de incalzire.

  

  Caracteristici tehnice ale centralei Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW

  

Calitatea si eficienta centralelor termice Vaillant EcoTec Pure sunt dintre cele mai populare sisteme de incalzire ale companiei, fiind contnuu perfectionate.

Modelul este echipat cu un sifon de condens nou, cu un design unic ce nu necesita preumplerea lui la PIF. Utilizatorul beneficiaza de o interfata noua si imbunatatita foarte usor de utilizat. Centrala termica in condensare Vaillant EcoTec Pure  este dotata cu doua butoane de tip selector pentru a putea reda pe ecran selectiile dorite si un buton de Power prin care se poate reseta centrala.

 

Alte caracteristici tehnice ale centralei termice in Condensare Vaillant care fac diferenta:

 

- pompa cu eficienta ridicata

 

- schimbator de caldura din otel inoxidabil, fiabil

 

- management inteligent al functiilor

 

- arzator si si schimbator de caldura din otel inoxidabil

 

- sistem ProE

 

- eficienta energetica

 

- flexibilitate

 

- sifon de condens nou cu auto-evacuare.

 

- schimbator in placi cu 13, 19,27, 35 placi.

 

- system Aqa Confort System - ultra- eficient pentru prepararea apei calde.

   

Eficienta si puterea centralei cu condensare Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2

  

Cu putere de 20, 2 kW, cu ardere in tiraj fortat, centrala pe gaz Vaillant EcoTec Pure este compacta, pretabila spatiilor mici, inclusiv apartamentelor.

 

Este o centrala termica in condensatie care prezinta o eficienta sezoniera de pana la 98%. In timpul combustiei prin tehnologia de condensare rezulta mai putina funingine si particule fine. Fata de o instalatie conventionala de incalzire, centrala termica in condensatie asigura o reducere a consumului cu pana la 30%, aceasta datorita tehnologiei condensarii, a schimbatorului de caldura fiabil si performant, dar si a pompei de inalta eficienta. Astfel, centrala termica Vaillant  EcoTec Pure VUW 236/7-2 asigura un randament de pana 108%  intr-un circuit care asigura condesarea ( 60/40 grade Celsius).

 

De asemenea, permite o extindere flexibila cu colectoare solare, pompe de caldura, sisteme  de stocare si control.

 

 

Centrale termice in condensare - informatii suplimentare.

 

Prepararea apei calde menajere pentru centrala termica Vaillant

 

Multumita functiei de preincalzire,  EcoTec Pure VUW 236/7-2 poate sa ofere apa calda menajera cu un debit stabil de apa calda menajera, fara timp de asteptare si cu consum redus de apa. Functia Aqua Power Plus creste eficienta cu pana la 21%.

 

 

Diferentierea centralei Vaillant EcoTEc Pure fata de alte modele

 

Tehnologia moderna incorporata face ca aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala si reuseste sa depaseasca cu succes orice alt model similar din punct de vedere al calitatii si eficientei sale.

Din punct de vedere al raportului calitate pret este o centrala termica de calitate superioara, durabila, care presupune costuri minime de intretinere, asadar o buna investitie.

 

 

                                     Informatii utile:

 

 

      GARANTIE EXTINSA pana la 7 ani !

 

    Cat costa montarea unei centrale termice pe gaz?

 

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless
nicu

Doresc sa cumpar in rate o astfel de centrala. Este posibil?  Vulcan, Hunedoara.

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da, este posibil. Puteti achizitiona in rate orice produs de pe site-ul nostru daca faceti o comanda online si achitati cu un card de cumpararuri din lista prezentata pe site in sectiunea "Modalitati de plata"

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   4.25000 lei
Pret:   3.50000 lei cu TVA /Buc
Discount:   75000 lei
Alti clienti au mai comandat si:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless Vaillant Centrale cu condensare 521 0010019976 + Wireless Poza produs Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure  VUW  236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless
RON 3500 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Asigura-ti confortul de care familia are nevoie prin montarea centralei termice in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW, alaturi de accesorii care sporesc eficienta si scad costurile la facturile de gaz!

Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW este un model care utilizeaza tehnologia de ultima generatie, condensatia, si componenete fiabile pentru asigurarea caldurii si apei calde menajere pentru apartamente si case cu suprafete de pana la 160 mp.

 


 

Comentariu produs - by ,

Doresc sa cumpar in rate o astfel de centrala. Este posibil?  Vulcan, Hunedoara.

Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + termostat Wireless