Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

Poza campanie vaillant ecotec pure
Promotie
Cod produs:   0010019976+Sentinel
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Caracteristici:   Promotie
Putere maxima   23 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   < 160 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300

 


Centrala termica in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (ACM) este furnizata cu filtru Sentinel si creeaza in casa ta confortul dorit.

Este un model eficient, pastrand spiritul german al calitatii, fiind fiabila, compacta si usor de utilizat.


 

 Pachetul contine:

- centrala termica Vaillant VUW 236/7-2; - kit evacuare gaze de ardere; - consola de prindere pe perete

- filtru anti-Magnetita SENTINEL VORTEX 300

  

 Caracteristici tehnice ale centralei pe gaz Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2

  

 

Centrala termica Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2 functioneaza in condensare, atinge randament de pana 108% si asigura toate functiile  de siguranta si confort pentru apartamente sau case cu suprafata de pana la 160 mp. Ofera tot ceea ce ti-ai putea dori din partea unei centrale termice in condensatie: o solutie moderna de incalzire si apa calda menajera, tehnologie de ultima generatie si robustete. Este o centrala cu condensare durabila, aceasta caracteristica fiind dublata de montarea filtrului Sentinel Vortex.

 

Centrala pe gaz are ardere in tiraj fortat si este dotata cu un nou bloc hidraulic VUW si cu un sifon de condens nou cu un design unic,  reprezinta solutia potrivita pentru a asigura  caldura si apa calda menajera a unei locuinte de pana la 160 mp.

 

In plus, noua interfata de utilizator permite accesarea cu usurinta a functiilor centralei. Alte caracteristici: sistem de amestecare aer-gaz cu reglaj pneumatic, pompa cu eficienta ridicata, schimbator de caldura si arzator din otel inoxidabil, control integrat, sistem ProE.

 

 

Eficienta si puterea centralei termice Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2

 

 

Modelul prezinta putere 20,2 KW Hi (50/30) pentru incalzire.  Randamentul este de pana la 108% si pentru un plus de ecologie se poate echipa suplimentar cu colectoare solare, pompe de caldura, stocare si control. De asemenea, prezinta si o eficienta sezoniera de pana la 98%.

 

Prepararea apei calde menajere

 

Apa calda menajera se obtine cu ajutorul functiei de preincalzire Aqua Comfort System EcoTec, fara timp de asteptare si cu consum redus de apa. Functia Aqua Power Plus poate creste eficienta centralei termice Vaillant cu pana la 21%.

 

Diferentierea centralei

 

Modelul imbina tehnologia de ultima generatie, dimensiunile compacte, calitatea asigurata de experienta marcii Vaillant si ofera utilizatorului o exploatare sigura si confort termic sporit. In momentul achizitionarii centralei termice se poate opta pentru garantia extinsa de 7 ani, iar datorita caracteristicilor tehnice deosebite reprezinta o investitie buna pe termen lung, la un pret corect.

 

   

GARANTIE EXTINSA 

 

 

Cum funcționează un cazan pe gaz cu condensație?

 

   

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   4.40000 lei
Pret:   3.65000 lei cu TVA /Buc
Discount:   75000 lei
Alti clienti au mai comandat si:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300 Vaillant Centrale cu condensare 520 0010019976+Sentinel Poza produs Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure  VUW  236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300
RON 3650 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Centrala termica in condensatie Vaillant EcoTec Pure VUW 236/7-2, 20,2 kW, pentru incalzire si preparare apa calda menajera (ACM) este furnizata cu filtru Sentinel si creeaza in casa ta confortul dorit.

Este un model eficient, pastrand spiritul german al calitatii, fiind fiabila, compacta si usor de utilizat.


 

Centrale cu condensare Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300 Pachet centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2, 20,2 kW - Incalzire + A.C.M. + fltru Sentinel VORTEX 300