Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch

Discount 18%
Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret initial:   55000 lei
Pret:   45000 lei cu TVA /Buc
Discount:   10000 lei
Cod produs:   VORTEX 300
Producator:   Sentinel
Radordare   22 mm
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Filtru Sentinel Eliminator VORTEX– Circulația reziduurilor în sistemele de încălzire centrală poate provoca uzura și avarierea prematură a pompelor, robinetelor și schimbătoarelor de căldură. Un filtru Sentinel Eliminator Vortex montat pe țeava de retur a centralei va proteja sistemul contra tuturor tipurilor de reziduuri și se va dovedi ideal pentru instalarea în spații mici.

 

Sentinel Eliminator Vortex 300

 

 

Caracteristici si Avantaje

 

Design compact, combinat cu sistemul de montare în instalație și teul care se poate roti cu până la 360° inclusiv; se instalează rapid și simplu pe ţeavă, indiferent de orientare. Fabricat la standardele din industria automobilistică, beneficiază de 10 ani garanție, are garnituri duble și oferă siguranța unui design solid, fără scurgeri.

 

Miezul turbionar unic, cu ansamblu de magneți puternici din neodim,asigură colectarea și reținerea unei cantități de reziduuri magnetice care depășește nivelul celui mai performant filtru compact de pe piață. Previne blocarea filtrului și poate servi la captarea altor tipuri de reziduuri.

 

 

Descriere și functionare

 

Filtrul de sistem Sentinel Eliminator VortexTM  îndepărtează toate tipurile de reziduuri prezente de obicei în sisteme de încălzire centrală cu apă, asigurând protecția centralei și contribuind la menținerea sistemului în parametrii optimi de funcționare și eficiență.

 

Sentinel Eliminator Vortex utilizează un miez turbionar unic pentru o durată de contact maximă între reziduurile din flux și magneții performanți din neodim-fier-bor. Turbionul reduce debitul apei din sistem, permițând ca reziduurile non-magnetice să se desprindă din debitul apei și să se depună în partea de jos a camerei colectoare, și în același timp crește capacitatea magneților de a elimina magnetita, care este colectată în camera centrală a filtrului. Reziduurile colectate pot fi purjate simplu, prin scoaterea magnetului din manșonul său și deschiderea robinetului de evacuare de la baza unității. Ca alternativă, recipientul poate fi demontat pentru a fi curățat complet la intervențiile de întreținere.

 

Caracteristici suplimentare

 

- Design compact: înălțimea redusă facilitează instalarea în spații mici;

- Funcție antiblocaj: unitatea nu afectează debitul în instalație.

- Funcție de protecție: robinet de evacuare cu element de siguranță / acționare prin împingere;

- Caracteristică preaplin: continuă să elimine reziduurile până ce camera colectoare se umple;

- Punct de dozare: pentru produse Sentinel Rapid-Dose(R)

- Recipient colector mare adecvat pentru utilizarea în sisteme mai mari sau mai murdare

  

Specificații tehnice

 

Debit maxim :  50 litri/min

Temp. de lucru :  80 oC

Presiune de lucru :  3 bari

Montare :  Unitatea principală exclusiv pe verticală – debitul aliniat cu săgeata direcțională

Conectare :  22 mm tip compresie sau 3/4" filet

Dimensiuni : Înălțime 205 mm, lățime 76 mm

 

 - Țineți cont de necesarul de spațiu de deasupra filtrului pentru a extrage magneții și de cel de sub filtrupentru a purja filtrul

 - Opriți întotdeauna alimentarea cu electricitate a cazanului și lăsați instalația să se răcească înainte de a începe lucrul

 - Teul acceptă poziționarea în funcție de orice orientare a țevii

 - Se recomandă ca filtrul să fie montat în returul sistemului, între ultimul calorifer și cazan

Galerie video
 
Prezentare Filtru Vortex 300 - 500
Video Sentinel Eliminator Vortex 300
Montaj filttru Vortex 300
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 3/4 inch
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor.