Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Accesorii centrale Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator QUADRA-CYCLONE - 22 mm

Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator QUADRA-CYCLONE - 22 mm

Poza Filtru SENTINEL Eliminator Quadra - Cyclone Technology
Cod produs:   SENTINEL ELIMINATOR
Producator:   Sentinel
Radordare   22 mm
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator QUADRA-CYCLONE - 22 mm

Filtru Sentinel Eliminator – filtru hidrociclonic pentru colectarea tuturor tipurilor de resturi circulante - lasata sa circule in sistem, murdaria poate provoca avarii premature la pompe sau la vane sau poate colmata sistemul, rezultand un impact negativ asupra eficientei centralei si a sistemului de incalzire.

Filtrul Sentinel Eliminator este primul filtru care poate indeparta atat murdaria/reziduurile neferoase cat si pe cele feroase, folosind eficient combinatia dintre tehnologia hidrociclonica si aranjamentul special format din 4 magneti. Este disponibil in variante de 22mm si 28mm.

Eficienta crescuta la utilizarea impreuna cu Sentinel X900 (aditiv durabil pentru circularea reziduurilor care creste gradul de colectare al materiilor solide circulante prin filtru – ramane in sistem).

 Sentinel Eliminator


Îndepărtează rapid reziduurile antrenate din sistemele de încălzire centrală

 

Funcții și beneficii:

- Tehnologie de înaltă performanță Quadra-Cyclone pentru îndepărtarea reziduurilor magnetice și nemagnetice
- Patru magneți plasați strategic în camera de colectare pentru a optimiza colectarea materialelor magnetice de către cicloane
- Nu se blochează; unitatea completă nu afectează circulația
- Garnitură dublă pentru a reduce riscul de scurgeri
- Opțiune dublă de curățare, demontare sau folosire a supapei de drenaj pentru îndepărtarea ușoară și rapidă a reziduurilor
- Ușor dec instalat pe orice orientare a conductelor
- Adecvat pentru toate tipurile de sisteme de încălzire centrală pe bază de lichid

 

Introducere:

Majoritatea sistemelor de încălzire centrală cu apă caldă se confruntă cu acumularea depunerilor de noroi. Aceste depuneri sunt de obicei un amestec de oxizi de fier negri, depuneri de calcar din apă, nisip, reziduuri de sudură, fulgi din metale neferoase, particule de vopsea și alte materiale nedorite. Dacă acestea sunt lăsate să circule în apa din sistem, aceste reziduuri pot cauza uzura și cedarea prematură a pompelor și supapelor sau se pot depune cauzând blocaje și distrugând echilibrul sistemului, ducând la pierderea eficienței boilerului și a eficienței sistemului.


Descriere și utilizare:

Spre deosebire de unitățile de filtrare care conțin doar un magnet unic simplu, și care prin urmare îndepărtează doar reziduurile magnetice, Sentinel Eliminator înlătură toate tipurile de reziduuri asociate în general cu sistemele de încălzire centrală cu lichid, ajutând la păstrarea funcționării și eficienței optime a sistemului odată ce procesul de spălare și inhibare este realizat.
Sentinel Eliminator folosește o tehnologie optimizată multi ciclon pentru decantarea prin rotație a materiilor în suspensie pe fundul camerei de colectare a unității. Acest efect este sporit de magneții dispuși strategic care accelerează mult îndepărtarea inițială a magnetitei.
Reziduurile colectate pot fi evacuate prin simpla spălare prin coborârea suportului magnetului extern și deschiderea supapei de drenare aflate la baza unității. Camera de colectare interioară poate fi detașată ușor pentru întreținerea completă prin curățare.

Unitatea Sentinel Eliminator prezintă următoarele beneficii:


· Îndepărtarea eficientă a tuturor tipurilor de deșeuri – Tehnologia optimizată multi ciclon, susținută de magneții amplasați strategic, asigură separarea de către unitate a tuturor materialelor în suspensie, atât magnetice cât și nemagnetice.
· Design optimizat de curgere – Continuă îndepărtarea reziduurilor până când camera de colectare este plină, spre deosebire de filtrele simple cu magnet la care performanțele se reduc simțitor odată ce magnetul este acoperit de reziduuri.
· Magneți amplasați strategic – Care accelerează reținerea și sedimentarea magnetitei.
· Garnitură dublă – Reduce riscul scurgerilor
· Curățare și întreținere ușoară – Îndepărtarea simplă și rapidă a reziduurilor folosind supapa de drenaj sau prin simpla detașare a camerei de colectare pentru întreținerea completă.
· Ușor de instalat pe conducte indiferent de orientare.

  

Specificații tehnice:


- Montare: Unitatea centrală doar vertical în sus
- Conectori: compresie 22 mm
- Înălțimea totală: 32,2 cm (cu piesa în T și supapele de izolație în poziție verticală) 

                                25,1 cm (cu piesa în T și supapele de izolație în poziție orizontală)
- Lățimea totală: 10,8 cm (corp)
- Adâncimea totală: 15,3 cm
- Greutatea (fără cutie): 1,5 kg

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 

Comentarii Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator QUADRA-CYCLONE - 22 mm
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   67000 lei cu TVA / Buc
Pret:   52900 lei cu TVA /Buc
Discount:   141 lei
Comanda Indisponibila
Galerie video pentru Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator QUADRA-CYCLONE - 22 mm
https://www.youtube.com/watch?v=HHC_lw54C1U&feature=youtu.be
Alti clienti au mai comandat si:

Completati campurile marcate!