Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro
Home Lista categorii Accesorii centrale Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Cazane pe lemne Cazane pe lemne Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic

Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4

Discount 10%
Cod produs:   012046W0
Producator:   FERROLI
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Filtru antimagnetita, racord 3/4", Ferroli Protector 3

Sistemele de incalzire in care fluidul de transfer termic (apa, apa cu glicol) este fara bacterii si impuritati, sunt mai eficiente, produc mai putin zgomot si au durata de viata mai mare. 

Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4

 

  PROTECTOR 3 

filtru cu tripla actiune:

- mecanica - filtru din inox + ciclon  

- magnetica - 2x 10000 gauss

- chimica- cu inhibitor de coroziune si anti-alga (robinet cu holender si robinet de purjare)

 

MATERIALE

- Corpul separatorului: PA66G30

- Conexiunea superioara: PA66G30

- Etansare hidraulica: EPDM / VITON  

- Vana de iesire: Bronz EN 12165 CW 617

- Piulita de blocare pentru conector T: Bronz EN 12164 CW 614 N                 

- Conector: Bronz  UNI EN 12165 CW 617 N

 

 

CARACTERISTICI DE OPERARE

- Fluid de lucru : apa, apa cu glycol

- Procent maxim glycol : 30 %

- Presiune de lucru maxima : 3 bar

- Domeniul de temperatura : 0 ÷ 90 °C

- Conexiuni corp : 3/4” F - 3/4” M (ISO 228-1)

- Inductia magnetica a filtrului : 2 x 1 T (= 2x10000 GAUSS) - (Samarium-cobalt)

 

Sistemele de incalzire in care fluidul de transfer termic (apa, apa cu glicol) este fara bacterii si impuritati, sunt mai eficiente, produc mai putin zgomot si au durata de viata mai mare. 

 

Separatoarele Ferroli din tehnopolimer compozit cu magnet si filtru sunt utilizate pentru eliminarea continua a impuritatilor din circuitele hidraulice. 

 

Acestea permit separarea impuritatilor prezente in apa din circuit colectandu-le in  partea inferioara (pahar de colectare). In interiorul “separatorului de impuritati” , in pozitie transversala directiei de curgere, se formeaza un flux cu efect cyclonic: particulelor de impuritati li se reduce viteza si de aceea se decanteaza mai usor. Separatorul de impuritati este echipat in partea superioara cu un cartus ferromagnetic demontabil, utilizat pentru separarea particulelor metalice. 

 

Confectionat din material compozit proiectat special pentru utilizarea in sistemele de incalzire, acest separator de impuritati este atat de versatil incat poate fi instalat pe centralele termice montate pe perete sau pe podea.

 

Componente Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4:

 

 

Dimensiuni Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4:

 

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Filtru antimagnetita FERROLI PROTECTOR 3 - 3/4
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor.