Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Termostate de ambient Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior

Cod produs:   0020260915
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Mod conectare   Cu fir
Mod programare   Cu programare
Senzor exterior   Cu senzor
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 7 kW, 230V - 9% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW (1 buc)
2
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
3
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS, pentru unitatea externa de 7 kW (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
27.67050lei
27.95000 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 10 kW, 400V - 9% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 105/5 AS (380V), 10 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.11550lei
33.45000 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 12 kW, 400V - TVA 9% (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.70950lei
34.05000 lei
Pachet pompa de caldura uniTOWER 12 kW - 9% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura aer-apa, Vaillant uniTOWER VWL 128/5 I - Unitate interna, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
3
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
4
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
- 1 %
38.95650lei
39.35000 lei
Descriere produs
 

Controler de sistem SensoCOMFORT VRC 720 

 

Casa ta merita o solutie inteligenta de control. În combinatie cu modulul nostru de internet sensoNET si aplicatia MyVaillant, noul sensoCOMFORT va ofera un control complet asupra sistemului dvs. de încalzire - atât acasa, cât si pe drum.

  

 Simulator sensoCOMFORT VRC 720

 

 

Controlerul sensoHOME VRC 720 poate fi comandat la distanta prin internet cu ajutorul modului VR 940f

Personalizati confortul cu o singura atingere

 

Temperatura optima pentru confort este la un buton distanta. Datorita noului ecran sensoCOMFORT de înalta rezolutie, cu ecran de 3,5 ”, functionarea este mai usoara ca niciodata. Șase butoane sensibile la atingere si glisorul tactil simplifica interactiunea chiar si în spatii întunecate - datorita functiei de iluminare din spate. Structura de meniu clara si asistentul de personalizare ghidat permit navigarea si setarea rapida. Și daca va lipsesc unele informatii, utilizati butonul cu semn de întrebare pentru ajutor suplimentar. Cu MyVaillant puteti controla încalzirea de oriunde: setati temperaturi exacte, definiti intervalele de timp exact la minut si puteti utiliza functii speciale precum modul de absenta.

 

 

Dezvoltati-va sistemul actual de smart home

 

Faceti-va casa mai inteligenta cu noul nostru sensoCOMFORT. Îl puteti integra în mod convenabil în sistemele existente precum Google Home, Amazon Echo si Apple Home Kit. La fel ca toate componentele inteligente pentru casa, sensoCOMFORT este desigur capabil sa vorbeasca în KNX. Cu sensoCOMFORT obtineti piesa care lipseste pentru a va completa sistemul smart home si, prin urmare, pentru a va maximiza confortul individual.

 

 

Îmbunatatiti-va sistemul de încalzire cu surse regenerabile

 

De la solar termic pâna la fotovoltaic si de ventilatie - cu sensoCOMFORT obtineti un sistem de control de viitor, care este optimizat pentru controlul tuturor componentelor în paralel. Desigur, va puteti gestiona în mod convenabil nevoile de apa calda menajera. SensoCOMFORT va ofera posibilitatea de a gestiona mai multe circuite de încalzire si astfel sisteme complexe, de ex. pentru aplicatii multifamiliale.

 

 

Concept de sistem aliniat pentru o usurinta maxima de utilizare

 

 

Noile noastre generatii de centrale termice, sensoCOMFORT si MyVaillant au un lucru esential în comun: o structura de meniu aliniata. Dupa ce v-ati familiarizat cu interfata aparatului, sunteti gata sa va ocupati si de sensoCOMFORT si MyVaillant. Acest lucru face ca functionarea noului dvs. controler sa fie cât mai usoara.

 

Proiectat pentru casa dvs. contemporana

 

 

Un controler de sistem ar trebui sa se încadreze în mod natural în casa dvs. Având în vedere cât de importanta este locuinta personala pentru dvs., am conceput noul nostru sensoCOMFORT în consecinta. Designul de înalta calitate este atractiv si familiar, deoarece seamana cu dispozitive inteligente moderne. Astfel, se integreaza perfect în spatiile de locuit moderne.

Galerie video
 
Video sensoCOMFORT VRC720
Prezentare myVaillant
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior
 
Vogl Dan
Foarte bun controllerul. Merita. Optimizeaza functionarea centralei.
Alexe
Este compatibil VRC720 (cu fir si senzor extern) sa inlocuiasca VRC410 (conexiune cu centrala prin fir si senzor temperatura exterioa)?
Valtherm.ro

Buna ziua,

Depinde de modelul de centrala pe care-l aveti, cu modelele vechi nu este compatibil.

Alexandru

Buna ziua, Este compatibil cu centrala VUW32CS/1-5(N-INT2)ecoTECplus? Are senzor de exterior?

Valtherm.ro

Buna ziua,

Da este compatibil cu centrala dvs, ecotec plus VUW 32CS/1-5, si da are senzor exterior.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.