Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Termostate de ambient Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
2 comentarii adauga comentariul tau
Pret:   1.15000 lei cu TVA
Cod produs:   0020260915
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW È™i modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Mod conectare   Cu fir
Mod programare   Cu programare
Senzor exterior   Cu senzor
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Pachete promotionale
 
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 7 kW, 230V - 5% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 75/5 AS (230V), 7.5 kW (1 buc)
2
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
3
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 77/5 IS, pentru unitatea externa de 7 kW (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
27.16229lei
27.43666 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 10 kW, 400V - 5% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 105/5 AS (380V), 10 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
32.65679lei
32.98666 lei
Pachet pompa de caldura Vaillant Aer-Apa 12 kW, 400V - TVA 5% (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura aer-apa - Unitate interna - Vaillant VWL 127/5 IS, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
3
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
4
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
- 1 %
33.25079lei
33.58666 lei
Pachet pompa de caldura uniTOWER 12 kW - 5% TVA (doar pentru persoane fizice)
1
Pompa de caldura aer-apa, Vaillant uniTOWER VWL 128/5 I - Unitate interna, pentru unitatea externa de 10-12 kW (1 buc)
2
Pompa de caldura - Unitate exterioara - Vaillant aroTHERM VWL 125/5 AS (380V), 12.5 kW (1 buc)
3
Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior (1 buc)
4
Buffer indirect VAILLANT VPS R100/1 M - 100L pentru pompa de caldura (1 buc)
- 1 %
38.25029lei
38.63666 lei
Descriere produs
 

Controler de sistem SensoCOMFORT VRC 720 

 

Casa ta merită o soluție inteligentă de control. În combinație cu modulul nostru de internet sensoNET și aplicația MyVaillant, noul sensoCOMFORT vă oferă un control complet asupra sistemului dvs. de încălzire - atât acasă, cât și pe drum.

  

 Simulator sensoCOMFORT VRC 720

 

 

Controlerul sensoHOME VRC 720 poate fi comandat la distanta prin internet cu ajutorul modului sensoNET VR921

Personalizați confortul cu o singură atingere

 

Temperatura optimă pentru confort este la un buton distanță. Datorită noului ecran sensoCOMFORT de înaltă rezoluție, cu ecran de 3,5 ”, funcționarea este mai ușoară ca niciodată. Șase butoane sensibile la atingere și glisorul tactil simplifică interacțiunea chiar și în spații întunecate - datorită funcției de iluminare din spate. Structura de meniu clară și asistentul de personalizare ghidat permit navigarea și setarea rapidă. Și dacă vă lipsesc unele informații, utilizați butonul cu semn de întrebare pentru ajutor suplimentar. Cu MyVaillant puteți controla încălzirea de oriunde: setați temperaturi exacte, definiți intervalele de timp exact la minut și puteți utiliza funcții speciale precum modul de absență.

 

 

Dezvoltați-vă sistemul actual de smart home

 

Faceți-vă casa mai inteligentă cu noul nostru sensoCOMFORT. Îl puteți integra în mod convenabil în sistemele existente precum Google Home, Amazon Echo și Apple Home Kit. La fel ca toate componentele inteligente pentru casă, sensoCOMFORT este desigur capabil să vorbească în KNX. Cu sensoCOMFORT obțineți piesa care lipsește pentru a vă completa sistemul smart home și, prin urmare, pentru a vă maximiza confortul individual.

 

 

Îmbunătățiți-vă sistemul de încălzire cu surse regenerabile

 

De la solar termic până la fotovoltaic și de ventilație - cu sensoCOMFORT obțineți un sistem de control de viitor, care este optimizat pentru controlul tuturor componentelor în paralel. Desigur, vă puteți gestiona în mod convenabil nevoile de apă caldă menajeră. SensoCOMFORT vă oferă posibilitatea de a gestiona mai multe circuite de încălzire și astfel sisteme complexe, de ex. pentru aplicații multifamiliale.

 

 

Concept de sistem aliniat pentru o ușurință maximă de utilizare

 

 

Noile noastre generații de centrale termice, sensoCOMFORT și MyVaillant au un lucru esențial în comun: o structură de meniu aliniată. După ce v-ați familiarizat cu interfața aparatului, sunteți gata să vă ocupați și de sensoCOMFORT și MyVaillant. Acest lucru face ca funcționarea noului dvs. controler să fie cât mai ușoară.

 

Proiectat pentru casa dvs. contemporană

 

 

Un controler de sistem ar trebui să se încadreze în mod natural în casa dvs. Având în vedere cât de importantă este locuința personală pentru dvs., am conceput noul nostru sensoCOMFORT în consecință. Designul de înaltă calitate este atractiv și familiar, deoarece seamănă cu dispozitive inteligente moderne. Astfel, se integrează perfect în spațiile de locuit moderne.

Galerie video
 
Video sensoCOMFORT VRC720
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Controler de sistem sensoCOMFORT VRC 720 cu fir si senzor exterior
 
Vogl Dan
Foarte bun controllerul. Merita. Optimizeaza functionarea centralei.
Alexe
Este compatibil VRC720 (cu fir si senzor extern) sa inlocuiasca VRC410 (conexiune cu centrala prin fir si senzor temperatura exterioa)?
Valtherm.ro

Buna ziua,

Depinde de modelul de centrala pe care-l aveti, cu modelele vechi nu este compatibil.

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Indiferent de randamentul sau eficiența unei centrale termice pe gaz în condensare întotdeauna vom căuta soluții alternative pentru reducerea consumului de gaze naturale, pentru a beneficia evident de cele mai mici facturi în vederea încălzirii locuinței.  Există câteva soluții destul de interesante care ne pot ajuta să reducem considerabil consumul de gaze naturale, dar în cele ce urmează vom discuta doar despre una dintre acestea, mai precis despre termostatul inteligent Vaillant eRELAX.