Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 35 KW, TF - Doar incalzire
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 35 KW, TF - Doar incalzire

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   12.43500 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   B2HB553
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Suprafata incalzita   260 - 290 mp
Putere maxima   35 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pachetul Valtherm pentru centrala termica in condensatie Viessmann Vitodens 200 W  de 35 kW include:

- Centrala termica pe gaz Viessmann Vitodens 200 W de 35 kW;

- Automatizare Vitotronic 200 (cu sonda pentru exterior);

- Senzor de temperatura pentru ACM  (pentru boilerul atasat);

- Automatizare Vitoconect 100;

- Sisteme de evacuare (cot 87 grade si racordul pentru peretele exterior).

 


 

Centrala termica Viessmann Vitodens 200 W  de 35 kW - doar incalzire

 

Gama de centrale termice Viessmann Vitodens 200 W reprezinta o categorie superioara de sisteme de incalzire, diferentiate prin eficienta, robustete, versatilitate si utilizare simpla prin automatizari complexe. Toate acestea, la un pret competitiv, pentru echipamente de calitate germana.

 

Centrala termica Viessmann Vitodens 200 W, cu putere calorica de 35 kW, functioneaza cu ardere in tiraj fortat si asigura confortul termic pentru locuinte de pana la 300 mp, la o inaltime standard de 2.5 m si  o buna izolare a casei. Este un model de centrala pe gaz supra-eficient, cu un randament normat ce atinge 109 %, in conditii de temperatura si putere ce asigura condensarea. 

 

 

Caracteristici de top ale centralei Viessmann Vitodens 200 W - 35 kW

- Randament normat superior de pana 109%;

- Centrala termica pe gaz de ultima generatie cu automatizare ce reduce consumul de  combustibil (cu sonda de exterior Vitotronic);

- Permite montarea mai multor centrale termice Vitodens 200 W pentru multiplicarea puterii calorice pana la 600 kW pentru a deservi spatii ample;

- Este prevazuta cu arzator cilindric MatriX, specific modelelor de centrale Vitodens. Arzatorul, produs din otel inoxidabil este patentat de catre Viessmann si confera o ardere sigura, eficienta si economica si durabilitatea echipamentului;

- Gama de centrale pe gaz Vitodens 200 W este prevazuta cu un sistem inteligent al arderii - lambda Pro Control - ce nu necesita sa schimbati duzele in cazul in care schimbati tipul de gaz (natural/ GPL);

- Apa calda menajera poate fi preparata prin montarea unui boiler atasat. Functia de mentinere a temperaturii din centrala Vitodens 200 W asigura un confort sporit inclusiv pe segmentul ACM;

- Ventilator cu turatie variabila asigura silentiozitate, ardere eficienta si economii la factura de gaze.

 

 

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 35 KW, TF - Doar incalzire
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania.