Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Viessmann Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 32 KW, TF - doar incalzire, afisaj color 7"
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 32 KW, TF - doar incalzire, afisaj color 7"

Cod produs:   Z020083
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


  Supraf. incalzita: 220 - 260 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Putere maxima   32 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pachetul Valtherm pentru centrala termica in condensatie Viessmann Vitodens 200 W  de 32 kW include:

 

- Centrala termica pe gaz Viessmann Vitodens 200 W de 32 kW;

Automatizare pentru functionare comandata de temperatura exterioara (touchscreen color pentru display de 7“);

- Senzor de temperatura pentru ACM  (pentru boilerul atasat);

- Sisteme de evacuare (cot 87 grade si racordul pentru peretele exterior).

- WLAN incorporat;

- Suport montaj.

 


 

Centrala termica Viessmann Vitodens 200 W  de 32 kW - doar incalzire, afisaj color de 7"

 

Gama de centrale termice Viessmann Vitodens 200 W reprezinta o categorie superioara de sisteme de incalzire, diferentiate prin eficienta, robustete, versatilitate si utilizare simpla prin automatizari complexe. Toate acestea, la un pret competitiv, pentru echipamente de calitate germana.

 

Centrala termica Viessmann Vitodens 200 W, cu putere calorica de 32 kW, functioneaza cu ardere in tiraj fortat si asigura confortul termic pentru locuinte de pana la 260 mp, la o inaltime standard de 2.5 m si  o buna izolare a casei. Este un model de centrala pe gaz supra-eficient, cu un randament normat ce atinge 109 %, in conditii de temperatura si putere ce asigura condensarea. 

 

 

 

 

Caracteristici de top ale centralei Viessmann Vitodens 200 W - 32 kW

 

- Cazane murale cu dimensiuni compacte pentru montajul în dulapul pentru bucatarie, în debara sau baie;

- Gama de centrale pe gaz Vitodens 200-W este prevazuta cu un sistem inteligent al arderii - lambda Pro Control Plus - ce   nu necesita sa schimbati duzele in cazul in care schimbati tipul de gaz (natural/ GPL);

- Este prevazuta cu un nou model de arzator cilindric MatriX-Plus, specific modelelor de centrale Vitodens. Arzatorul, produs din otel inoxidabil este patentat de catre Viessmann si confera o ardere sigura, eficienta si economica si durabilitatea echipamentului;

 - Starea functionala a instalatiei afisata permanent de linia iluminata fluorescent de pe display;  

- Domeniu de modulare pâna la 1:17; 

- Randament normat superior de pana 109%; 

- Apa calda menajera poate fi preparata prin montarea unui boiler atasat. Functia de mentinere a temperaturii din centrala Vitodens 200-W asigura un confort sporit inclusiv pe segmentul ACM; 

- Centrala termica pe gaz de ultima generatie cu automatizare ce reduce consumul de  combustibil (cu sonda de exterior Vitotronic);

- Ventilator cu turatie variabila asigura silentiozitate, ardere eficienta si economii la factura de gaze;

- Confort de operare crescut prin ecranul sau tactil color de 3,5” sau de 7”, cât si prin aplicatia mobila ViCare;

- Cockpit energetic pentru vizualizarea bilantului si a consumului de energie;

- Clasa de eficienta energetica: A;

- Este dotata cu interfata WLAN.

 

 

 

Schimbator de caldura Inox-Radial

 

Cazanul Vitodens 200 vine echipat cu un schimbator de caldura radial din otel inoxidabil. Randamentul acestuia de 98%(Hi) / 109%(Hs) este extrem de eficient si durabil datorita materialului de inalta calitate din care este facut.

 

 

 

 

 

Arzatorul MatriX-Plus 

 

Aceasta este piesa centrala din sistemul de incalzire si se diferentiaza prin modul de functionare eficient cat si prin reducerea poluarii si a zgomotului. Confectionat dintr-un otel inoxidabil special este rezistent la temperaturi mari, astfel asigura aparatului fiabilitate si performanta ridicata.

 

Lambda Pro Plus

 

Noul sistem de egalizare a flacarii Lambda Pro Plus are rolul de a egaliza fluctuatiile de calitate ale gazului astfel reducand costurile si spurind eficienta pe tot parcursul anului.

 

   

 

 

Reglaj comod prin intermediul unei aplicatii mobile

 

 

Prin instalarea unui modul WLAN Vitoconnect 100 centrala Vitodens 200-W se conecteaza prin routerul local la internet si deservirea aparatului devine deosebit de confortabila cu ajutorul unei aplicatii mobile direct de pe smartphone sau tableta. Aplicatia ViCare ofera posibilitatea reglajului unei instalatii cu un circuit de incalzire iar aplicatia Vitotrol Plus poate regla pana la 3 circuite.

 

 

Deosebit de prietenos la intretinere

 

Utilizatorii care au optat pentru o astfel de centrala termica beneficiaza de costuri mai  reduse de intretinere deoarece toate componentele aparatului pot fi accesate din partea frontala. Operatorul de service va fi informat in timp real prin intermediul aplicatiei mobile ViCare, despre orice avarie a centralei Vitodens 200-W.

 

Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 200-W - 32 KW, TF - doar incalzire, afisaj color 7"
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".