Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale in condensare Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - combi - 35 KW, TF - Incalzire + ACM

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - combi - 35 KW, TF - Incalzire + ACM

Poza b1kc-vitodens-100-W-centrala-termica-viessmann-combi-incalzire-apa-calda-500x500
Cod produs:   B1KC157
Producator:   Viessmann
Putere maxima   35 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   260 - 290 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M.
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - combi - 35 KW, TF - Incalzire + ACM

 


Pachetul contine:

-Centrala termica in condensatie Vitodens 100-W de 35 kW, combi;
-Automatizare digitala;

-Cot 87 grade;
-Racord perete exterior.


 

Centrala de 35Kw este recomandata pentru suprafete de pana la 300m2 la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 

Centrala termica in condensatie Viessmann Vitodens 100-W 35 kW combi are o putere de 35 kw, tiraj fortat, se utilizeaza pentru incalzirea locuintei si preparare apa calda menajera (in regim instant), si este dotata cu display cu touchscreen. Centrala termica face parte din clasa energetica ACM/incalzire A/A, are o eficienta ridicata si este echipata cu schimbator de caldura Inox-Radial, arzator cilindric din otel inoxidabil, pompa de circulatie cu turatie variabila si robinet de incarcare. 

 

Kitul de evacuare gaze arse este inclus in furnitura standard de livrare.

 

Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.

 

Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.

Durabil si economic

Datorita suprafetelor de transfer termic Inox-Radial, Vitodens 100-W ofera o inalta eficienta energetica si un confort termic deosebit. Arzatorul cilindric MatriX este de asemenea confectionat din otel inoxidabil. Acesta este foarte economic datorita capacitatii de functionare modulanta in functie de necesarul de caldura. 


Simplu si rapid

Hidroblocul compact ce poate fi accesat din partea frontala permite interventia rapida si conduce la o intretinere usoara. Acesta contine componentele de circulatie a apei cum ar fi pompa de circulatie sau vana de amestec. pentru dvs. aceasta inseamna o economie de timp in intretinere sau in caz de interventie asupra cazanului.

 

 

Profitați de aceste avantaje:

 

- Cazan mural în condensație de dimensiuni compacte 

- Eficient si fiabil datorită schimbătorului Inox-Radial

- Sistem de automatizare usor de utilizat

- Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service

- Clasa de eficiență energetică: A

 

Consumul de combustibil:

 3,5 m3/h (gaz natural G20)

 2,6 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 

Debit de apa calda:

30K - 15,2 l/min

 

Dimensiuni:

Inaltime: 725mm

Latimea: 400mm

Adancime: 360mm

 

Randament: 107%

 

Ideal pentru modernizări datorită dimensiunilor sale compacte.

 

Prin implementarea unor subansamble moderne, s-a obţinut un cazan mural în condensaţie de mici dimensiuni, ce poate fi montat cu uşurinţă chiar si în nişe. Mulţumită acestui aspect, Vitodens 100-W devine o soluţie ideala pentru modernizarea instalaţiilor de încălzire.

 

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

 

Deservirea instalaţiei se realizează simplu şi comod prin intermediul butoanelor rotative de
reglaj a temperaturii de încălzire şi de preparare a apei calde menajare. Pe afișajul digital sunt indicate temperaturile şi parametrii de stare ai instalaţiei.

Datorită unităţii hidraulice AquaBloc - prevăzută cu sistemul multi-conector - toate componentele relevante pot fi accesate şi înlocuite cu uşurinţă prin partea frontală a cazanului.

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

Tehnic vorbind, centralele termice pe gaz pot fi impartite in doua mari categorii:

 - Centrale Termice Conventionale (Traditionale)

 - Centrale Termice in Condensatie

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 

Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - combi - 35 KW, TF - Incalzire + ACM
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   6.08500 lei cu TVA / Buc
Pret:   5.04900 lei cu TVA /Buc
Discount:   1036 lei
Galerie video pentru Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - combi - 35 KW, TF - Incalzire + ACM
Video Prezentare Vitodens 100 W
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!