Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 32 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 32 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   6.28000 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Z022922
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


  Supraf. incalzita: 220 - 260 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Putere maxima   32 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Pachetul contine:

- Centrala termica in condensatie Vitodens 100-W de 32 kW;

- Automatizare digitală cu interfată WLAN integrată pentru comunicarea cu aplicatiile Viessmann;

- Senzor pentru temperatura apei din boiler;

- Sistem evacuare gaze arseadmisie aer (60/100), compus din:

- Cot 87 grade;

- Racord perete exterior.


 

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 32 KW, TF - Doar Incalzire

 

Centrala de 32Kw este recomandata pentru suprafete de pana la 260m2 la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

Vitodens 100-W din otel inoxidabil ofera tehnologia de condensatie intr-un spatiu redus si la un pret atractiv.

 

Vitodens 100-W este solutia adecvata atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de incalzire existente. Cazanul compact Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasat in functie de necesitati: in baie, in bucatarie, in mansarda, intr-o nisa sau in colt. Amplasarea cazanului nu necesita spatii laterale deoarece toate componentele sunt accesibile din partea frontala.

 

Durabil si economic


Datorita suprafetelor de transfer termic Inox-Radial, Vitodens 100-W ofera o inalta eficienta energetica si un confort termic deosebit. Arzatorul cilindric MatriX este de asemenea confectionat din otel inoxidabil. Acesta este foarte economic datorita capacitatii de functionare modulanta in functie de necesarul de caldura. 

Simplu si rapid


Hidroblocul compact ce poate fi accesat din partea frontala permite interventia rapida si conduce la o intretinere usoara. Acesta contine componentele de circulatie a apei cum ar fi pompa de circulatie sau vana de amestec. pentru dvs. aceasta inseamna o economie de timp in intretinere sau in caz de interventie asupra cazanului.

 

 

Profitați de aceste avantaje:

 

- Cazan mural în condensație de dimensiuni compacte 

- Eficient si fiabil datorită schimbătorului Inox-Radial

- Sistem de automatizare usor de utilizat

- Deosebit de prietenos la lucrările de intreținere si service

- Clasa de eficiență energetică: A

 

 

Consumul de combustibil:

 3,68 m3/h (gaz natural G20)

 2,32 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 

Cantitate de condens:

4.2 l/h

 

Dimensiuni:

Inaltime: 700mm

Latimea: 400mm

Adancime: 360mm

 

Randament: 98%

 

Ideala pentru modernizări datorită dimensiunilor sale compacte.

Prin implementarea unor subansamble moderne, s-a obținut un cazan mural în condensație de mici dimensiuni, ce poate fi montat cu ușurință chiar si în nișe. Mulțumită acestui aspect, Vitodens 100-W devine o soluție ideala pentru modernizarea instalațiilor de încălzire.

 

Deservire confortabilă și ușor de întreținut

Deservirea instalației se realizează simplu și comod prin intermediul butoanelor rotative de
reglaj a temperaturii de încălzire și de preparare a apei calde menajare. Pe afișajul digital sunt indicate temperaturile și parametrii de stare ai instalației.

Datorită unității hidraulice AquaBloc - prevăzută cu sistemul multi-conector - toate componentele relevante pot fi accesate și înlocuite cu ușurință prin partea frontală a cazanului.

Caracteristici tehnice
 
Putere nominală utilă incalzire tur/retur = 50/30 °C
3,2 - 32,0 kW
Putere nominală utilă incalzire tur/retur = 80/60 °C
3,2 - 32,0 kW
Putere nominală pentru preparare a.c.m. gaz metan
2,9 - 29,3 kW
Putere nominală pentru preparare a.c.m. gaz lichefiat
2,9 - 29,3 kW
Cantitate de condens produsa
4.2 l/h
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 32 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Programul „Garanție Extinsă Vaillant” a fost creat pentru a întâmpina nevoile și exigențele dumneavoastră privind utilizarea echipamentului termic astfel încât să evitați cheltuielile neprevăzute. Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani.
Toată lumea își dorește facturi cât mai mici pe timp de iarnă atunci când vine vorba despre încălzirea casei, iar atât timp cât pentru încălzirea a 50-60 de metri pătrați se plătesc undeva la 300 de lei dacă se optează pentru instalarea unei centrale termice pe gaz în condensație, în 2022, trendurile nu se schimbă. Chiar si cu recentele scumpiri gazul rămâne cea mai economică metodă pentru încălzirea locuințelor iar centralele termice în condensare vor fi la mare căutare. 
Am creat acest articol pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care au o centrala Vaillant ecoTEC pure. Regasiti aici lista cu avarii, semnificatia acestora cat si posibila cauza care a dus la aparitia avariei.
Tabelul cu coduri este folosit pentru diferite aparate, este posibil să nu fie vizibile unele coduri la aparatul respectiv.