Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrale Viessmann Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 25 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Pompe de caldura Pompe de caldura Termostate de ambient Termostate de ambient Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Filtre anti-magnetita Filtre anti-magnetita Vase de expansiune Vase de expansiune Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 25 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou

Pret:   5.44900 lei cu TVA /Buc
Cod produs:   Z022921
Producator:   Viessmann
Viessmann
Viessmann

Centrale termice Viessmann

Am inclus in oferta magazinului Valtherm centrale termice Viessmann intrucat ne dorim sa oferim cele mai performante sisteme de incalzire pentru clientii nostri. De asemenea, comercializam accesorii si componente de montaj compatibile cu marca, astfel incat sa aveti toate componentele necesare intr-un sigur loc.

Fabricate respectand standardele germane de calitate, centralele  termice Viessmann in condensatie  functioneaza cu tiraj fortat, fiind foarte eficiente si atingand randament de pana 108 % la functionare normata.

Viessmann e cunoscut prin faptul ca dezvolta sisteme de incalzire de incredere, atentia companiei concentrandu-se spre calitate, ci nu prin multitudine de game. Astfel, produsul de baza din categorie este centrala termica Vissmann Vitodens (0-50W, 0-100W, 111-W si 200-W), cu toata plaja de putere: 19 kW, 24kW, 26 kW, 33kW, pana la 200 kW cu posibilitate de cascadare si multiplicare a puterii.

Pentru ca functioneaza in condensare, centralele termice pe gaz Viessmann sunt foarte eficiente, modele de capacitate mai mica, instalate in apartamente si case de dimensiuni reduse (24 kW -35 kW), depasind 108%. Pretul centralelor termice Viessmann se raporteaza la capacitatea si la caracteristicile tehnice individuale ale echipamentului.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea celui mai potrivit sistem de incalzire, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

 

 


  Supraf. incalzita: <180 mp; H = 2,5 m
Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Putere maxima   25 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Centrala termica Viessmann Vitodens 100 W  - 25 kW - incalzire

 

Pachetul contine:

- Cazan Vitodens 100-W, încalzire
- Automatizare digitala cu interfata WLAN integrata pentru comunicarea cu aplicatiile Viessmann
- Senzor pentru temperatura apei din boiler
- Sistem evacuare gaze arseadmisie aer (60/100), compus din:
- Racord perete exterior
- Cot 87°

 


 

Centrala termica Viessmann Vitodens - 100 W functioneaza pe gaz ( natural si GPL), in tiraj fortat si utilizand tehnologia cu condensare.  Este un echipament compact,  fiabil si eficient, deservind locuinte monofamiliale  noi sau renovari) cu suprafete de pana la 180 mp.

Cu putere calorica de 25 kW, modelul  de centrala Vitodens 100W este proiectat doar pentru incalzire, pentru prepararea apei calde fiind instalat un boiler indirect compatibil. Echipa magazinului online Valtherm va asigura consultanta pentru alegerea unui sistem adecvat proiectului dvs.

 

La cumpararea centralei termice Viessmann Vitodens 100 W de 25kW aveti inclus:

 

- Centrala termica Viessmann Vitodens 100 w de 25 kW

- Senzor pentru temperatura apei din boiler ( bolierul se achizitioneaza separat)

- Sisteme de automatizare adecvate

- Racord pentru perete exterior

- Cot de 87 de grade.

 

 

Centrala termica Viessmann Vitodens 100 W de 25 kW. Detalii si avantaje de diferentiere:

 

- Modelul de centrala Viessmann Vitodens 100W este proiectat doar pentru incalzire.

- Viessmann Vitodens 100 W este o centrala cu condensare e mare randamanent - pana la 98% la temperaturi ce permit condensarea (50/ 30 grade Celsius - tur- retur).

- Vitodens 100 W este o centrala fiabila si economica gratie arzatorului MatriX Plus (din otel inoxidabil) si a schimatorului de caldura eficient, din inox radial. Arzatorul MatriX Plus asigura functionare modulara, pentru o ardere eficiente si consum scazut de gaze.

Viessmann Vitodens 100 W (de 25 kW precum si toate modele de gama de putere) e prevazut cu un hidrobloc compact, montat in partea superioara a echipamentului. Astfel, este un sistem de incalzire simplu de montat si usor de intretinut.

- Este o centrala murala compacta, usor de montat in spatii restranse (dimensiuni 70/ 40/ 36 cm).

- Display-ul touch, dublat de automatizari moderne, permite administrarea simpla a centralei Viessmann Vitodens 100 W.

- Setarile centralei termice Vitodens 100 W se fac simplu si intuitiv prin display-ul LCD cu afisaj pe 7 segmente si butoane tactile.

- Viesmann Vitodens 100 W este o centrala versatila care functioneaza pe gaz natural si GPL.

  

Pentru  a asigura caldura si ACM se monteaza boiler extern compatibil. Contactati echipa Valtherm pentru a va ajuta sa achizitionati echipamentul adecvat.

 

Caracteristici tehnice
 
Putere nominala utila incalzire tur/retur = 50/30 °C
3,2 - 25,0 kW
Putere nominala utila incalzire tur/retur = 80/60 °C
3,2 - 25,0 kW
Putere nominala pentru preparare a.c.m. gaz metan
2,9 -23,0 kW
Putere nominala pentru preparare a.c.m. gaz lichefiat
2,9 -23,0 kW
Cantitate de condens produsa
3.3 l/h
Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica Viessmann Vitodens 100-W - 25 KW, TF - Doar Incalzire - Model Nou
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Adauga ratingul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".