Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

Poza ecotec green IQ
Cod produs:   0010017107
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   35 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   160 - 220 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Galerie video pentru Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
VIDEO prezentare centrala Vaillant ecoTEC exclusive
VIDEO prezentare tehnologie Green IQ
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

 


Centrala termica in condensare Vaillant Green IQEcotec Exclusive 356/5-7, cu putere de 26,4 kW reprezinta un model evolutiv al sistemelor de incalzire. Acestea sunt create pentru lumea actuala: sunt moderne, eficiente, ecologice si prevazute pentru conectivitate.

Este o centrala ecologica prin modul in care intregul ansamblu este alcatuit pentru consum minim de resurse (gaz si energie electrica), testata si certificata prin eticheta GreenIQ.

Modelul de centrala cu condensare Green IQEcotec  este optiunea economica pentru case de pana la 230 mp, asigurand inclazirea si prepararea apei calde menajere.

 


 

- Kit evacuare gaze de ardere inclus !

 

Diferentierea centralelor termice in condensatie Vaillant Green IQEcotec Exclusive 356/ 5-5

 

Noile tehnologii ale centralei termice Vaillant Green IQEcotec sporesc eficienta prepararii ACM cu 8%.

 

- Schimbatorul inovativ ExtraCondens este proiectat pentru maxima eficienta, avand rolul de a preincalzi apa calda menajera inainte ca aceasta sa treaca prin schimbatorul de caldura in placi. De asemenea, schimbatorul principal este prevazut cu extra spire pentru a creste randamentul sistemului de incalzire. Astfel, cu Green IQEcotec tehnologia condensarii este implementata inclusiv pentru prepaprarea ACM, pentru maxima eficienta.

- Centrala in condensatie Vaillant Green IQEcotec este prevazuta cu o placa deflectoare, aceasta contribuind la asigurarea unui flux de caldura supra-eficient.

 

Vaillant Green IQEcotec este prevazuta cu noi sisteme si functii de sigurata.

- Sistem de analiza continua a gazelor arse

- Sistemull All - gaz care comunica in permanenta cu vana de amestec, pentru o ardere eficienta ( prin reglajul optim aer-gaz)

 

Centrala de 26,4 kW (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 230 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

  

 

   


 

Consumul de combustibil:

 3,5 m3/h (gaz natural G20)

             2,54 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 


 

Debit de apa calda:

                                30K - 16,9 l/min

 


 

Dimensiuni:

                                Inaltime: 720mm

                                Latimea: 440mm

                                Adancime: 406mm

 


 

Proiectata pentru eficienta, pentru mai multe tipuri de gaz si utilizare simpla

 

- Functioneaza cu mai multe tipuri de gaz (metan, GPL) inclusiv bio-gaz.

- Poate fi comutata pentru functionarea pe un alt tip de gaz cu simplitate.

- Pentru schimbarea tipului de gaz nu este necesara o noua punere in functiune.

- Rata de modulare 1:10 este proiectata pentru eficienta si pentru fiabilitate.

 

Mai multe informatii despre centrale termice cu condensare Vaillant.

 

Avantajele centralei Vaillant Green IQEcotec Exclusive 356/ 5-7 pentru incalzire  si apa calda in cifre

 

- O centrala termica in condensare versatila, care este potrivita inclusiv pentru apartamente.

- Randament de pana 108% in condensare ( temperatura 50/30 grade Celsius)

- Eficienta superioara in prepararea ACM: debit  16.9 l/min ( la delta T 30 grade Kelvin)

- Compacta: latime 44 cm X inaltime 72 cm X adancime 40.6 cm

 

Montarea centralei termice pe gaz - se efectuaza doar de catre firme autorizate ISCIR.

 

Centralele Vaillant Green IQEcotec Exclusive - o optiune de durata

- Garantie extinsa de pana la 7 ani

- Mentenanta simpla si servisare rapide in Bucuresti. 

Pret foarte bun pentru o centrala termica de calitate superioara.

 

 

 

 

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
Vlad
Am onoarea sa va salut! Ce interval maxim de timp pot avea daca as cumpara centrala acum iar montarea se va face peste ceva vreme? Gasesc pe site-ul dumneavoastra senzor exterior si automatizare pentru a face aceasta centrala sa lucreze comandata de temperatura exterioara? Pmin = ? Va multumesc!
Valtherm.ro

Buna ziua,

Din momentul achizitiei centralei termice aveti 6 luni timp s-o montati si sa-i faceti punerea in functiune, dupa care incepe sa se scurga garantia. 

Pe site la noi gasiti automatizari care pot comanda centrala in functie de temperatura exterioara - calomatic 470, eRelax.

Pentru informatii detaliate ne puteti contacta la unul din numerele de telefon afisate pe site.  

Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   9.09000 lei
Pret:   8.04900 lei cu TVA /Buc
La pretul afisat se adauga Taxa verde in valoare de 1250 lei
Discount:   1.04100 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M. Vaillant Centrale cu condensare 471 0010017107 Poza produs Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW  356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
RON 8049 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Centrala termica in condensare Vaillant Green IQEcotec Exclusive 356/5-7, cu putere de 26,4 kW reprezinta un model evolutiv al sistemelor de incalzire. Acestea sunt create pentru lumea actuala: sunt moderne, eficiente, ecologice si prevazute pentru conectivitate.

Este o centrala ecologica prin modul in care intregul ansamblu este alcatuit pentru consum minim de resurse (gaz si energie electrica), testata si certificata prin eticheta GreenIQ.

Modelul de centrala cu condensare Green IQEcotec  este optiunea economica pentru case de pana la 230 mp, asigurand inclazirea si prepararea apei calde menajere.

 


 

Comentariu produs - by , Am onoarea sa va salut! Ce interval maxim de timp pot avea daca as cumpara centrala acum iar montarea se va face peste ceva vreme? Gasesc pe site-ul dumneavoastra senzor exterior si automatizare pentru a face aceasta centrala sa lucreze comandata de temperatura exterioara? Pmin = ? Va multumesc!
Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M. Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.