Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

Poza ecotec green IQ
Cod produs:   0010017107
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   35 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   160 - 220 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Galerie video pentru Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
VIDEO prezentare centrala Vaillant ecoTEC exclusive
VIDEO prezentare tehnologie Green IQ
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.

 


Green iQ exclusive

 

Produsele Green iQ combina cele mai inalte nivele de eficienta si protectie a mediului cu conectivitatea. Standardele de calitate Vaillant garanteaza o durata de viata prelungita a sistemelor revolutionare.

Centrala ecoTEC exclusive beneficiaza de o noua tehnologie de condensare care asigura consumuri minime de gaz si electricitate pentru confortul optim. Utilizarea optima a resurselor il transforma in noul standard de excelenta in ceea ce priveste sustenabilitatea, iar conectivitatea permite configurarea de la distanta.

 


 

- Kit evacuare gaze de ardere inclus !

 

Green iQ – conceptul pentru tehnologie sustenabila si conectivitate

 

In timp ce costurile energetice continua sa creasca odata cu rationalizarea resurselor naturale , iar schimbarile cimatice devin adevarate provocari, sistemele sustenabile de incalzire capata o importanta deosebita. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc produse inteligente, sofisticate si prietenoase cu mediul. Daca si dumneavoastra va doriti sa economisti energie fara a renunta la standardele de confort cu care sunteti obisnuit, aveti nevoie de solutii adecvate. Noul nostru concept Green iQ va ajuta sa identificati imediat care sunt aceste produse.

 

Cu Green iQ suntem un reper in domeniu

 

Prin conceptul revolutionar Green iQ, setam standarde exemplare in domeniul sistemelor de incalzire sustenabila

 

Green iQ este dezvoltat si monitorizat de experti

 

Doar produse testate dupa criterii specifice primesc marcajul Green iQ. Toate standardele de calitate aferente sunt in permanenta dezvoltate, iar complianta cu acestea este strict monitorizata. Acest lucru garanteaza ca produsele functioneaza in cel mai efciient mod cu putinta si combina caldura sustenabila cu controalele inteligente.

 

Centrala de 26,4 kW (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 230 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

  

 

   


 

Consumul de combustibil:

 3,5 m3/h (gaz natural G20)

             2,54 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 


 

Debit de apa calda:

                                30K - 16,9 l/min

 


 

Dimensiuni:

                                Inaltime: 720mm

                                Latimea: 440mm

                                Adancime: 406mm

 


 

Caracteristici tehnice:

 

- Schimbatorul de caldura ExtraCondens al centralei ecoTEC exclusive este conceput pentru a preincalzi apa inainte de a ajunge in schimbatorul  de caldura in placi. Schimbatorul principal beneficiaza de un set  de spire suplimentar, in care are loc preincalzirea apei cu ajutorul caldurii reziduale. Acest segment specific este conceput si pozitionat astfel incat temperatura gazelor reziduale sa fie utilizata intr-un proces ultra eficient. Transferul initial de caldura catre apa menajera este realizat  astfel incat are loc fenomenul de producere a condensului si in modul de  producerea de apa cada menajera, crescand astfel eficienta.

 - Placa deflectoare aditionala, fluxul de caldura si designul compartimentului aditional contribuie la un transfer termic de inalta eficienta.

 - Testele indica o crestere a eficientei anuale in producerea apei calde menajere de aproximativ 8%.  Acest lucru are un impact pozitiv direct in consumul de energie electrica al utilizatorilor.

 - Analiza permanenta a gazelor emise in urma procesului de ardere.

 - Senzorul  All-gas transmite informatiile  catre vana de gaz care face reglajul amestecului aer-gaz.

 - Configurare automata la punerea in functiune si ajustare automata in cazul schimbarii tipului de gaz.

 - Combustie si consum de energie optimizate, chiar si in cazul diferentelor calitative ale combustibilului  sau a conditiilor variabile de mediu. 

 - Permite modulare intr-o gama de 1:10

 - Ofera compatibilitate cu multiple tipuri de gaz, inclusiv  gaz bio-natural (specific Germania)

 - Economie de timp la punerea in functiune fara a fi necesare setari suplimentare.

 - Schimbarea tipului de gaz nu necesita o a doua punere in functiune.

 - Modularea ampla permite o operare cursiva, oferind exact atata caldura cat este nevoie pentru mentinerea confortului la cel mai mic cost.

 

 

 

 

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

Tehnic vorbind, centralele termice pe gaz pot fi impartite in doua mari categorii:

 - Centrale Termice Conventionale (Traditionale)

 - Centrale Termice in Condensatie

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   9.09000 lei cu TVA / Buc
Pret:   8.04900 lei cu TVA /Buc
Discount:   1041 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M. Vaillant Centrale cu condensare 471 0010017107 Poza produs Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW  356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.
RON 8049.00 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Green iQ exclusive

 

Produsele Green iQ combina cele mai inalte nivele de eficienta si protectie a mediului cu conectivitatea. Standardele de calitate Vaillant garanteaza o durata de viata prelungita a sistemelor revolutionare.

Centrala ecoTEC exclusive beneficiaza de o noua tehnologie de condensare care asigura consumuri minime de gaz si electricitate pentru confortul optim. Utilizarea optima a resurselor il transforma in noul standard de excelenta in ceea ce priveste sustenabilitatea, iar conectivitatea permite configurarea de la distanta.

 


 

Produse similare:
Antigel inhibitor Sentinel X500 - 20 litri
Pompa condens SANI CONDENS pro pentru centralele termice
Termostat de ambient modulant Vaillant eRELAX fara sonda exterioara, wireless
Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 22 mm sau 3/4"
Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M. Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VUW 356/5-7, 26,4kW - Incalzire + A.C.M.