Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VU 276/5-7, 26,7 kW - Incalzire
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VU 276/5-7, 26,7 kW - Incalzire

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret initial:   7.02000 lei
Pret:   5.90000 lei cu TVA /Buc
La pretul afisat se adauga Taxa verde in valoare de 1250 lei
Discount:   1.12000 lei
Cod produs:   0010017105
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Tip Utilizare   Doar incalzire - apa calda cu boiler extern
Suprafata incalzita   160 - 230 mp
Putere maxima   27 kW
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

 


Cand iti doresti confort termic sporit, un sistem de  incredere si ecologic pentru casa ta, centrala termica cu condensare Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/ 5-7 cu putere calorica de 26.7 kW este o solutie.

Green IQ EcoTec Exclusive este o centrala Vaillant premium, proiectata pentru incalzire sustenabila.  Aceasta pentru ca este o centrala termica in condensare, cu randament de 108%, gratie  schimbatorului de caldura performant ExtraCondens care preincalzeste apa si gratie modularii 1:10.

 


 

 

Centrala termica in condensatie Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/5-7 - 26,7 kW - Incalzire

 

- Kit evacuare gaze de ardere inclus !

 

Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/ 5-7 este o centrala termica pe gaz, cu ardere in tiraj fortat, potrivita pentru locuinte cu suprafata de pana la 220 mp. Prepararea apei calde menajere se face printr-un boiler extern compatibil. Apelati la echipa magazinului online Valtherm.ro pentru a alege sistemul de capacitate potrivita!

 

 

Centrala de 26,7 kW (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 220 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

  

 

   


 

Consumul de combustibil:

 2,6 m3/h (gaz natural G20)

            1,88 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 


 

Debit de apa calda:

                                in functie de capacitatea boilerului ales

 


 

Dimensiuni:

                                Inaltime: 720mm

                                Latimea: 440mm

                                Adancime: 338mm

 


 

 

Centrala termica Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/ 5-7  - eficienta condensarii

 

  

Centrala pe gaz Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/ 5-7 este un echipament de incalzire potrivit caselor sau spatiilor comerciale cu suprafete mai mici de 220 mp, care aduce argumentul ecologiei si al eficientei:

 

- Centrala pe gaz Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive VU 276/ 5-7 reprezinta siguranta, eficienta si fiabilitate. Este un sistem de incalzire performant testat, doar echipamentele care raspund testarii fiind clasificate Green IQ.

- Schimbatorul de caldura ExtraCondens este inovativ. Cu ajutorul gazelor reziduale apa este preincalzita cu ajutorul unor spire suplimentare, inainte ca apa sa ajunga la nivelul schimatorului in placi, economisind astfel combustibil gazos.

- Un consum scazut de apa cu pana la 8%, reducand consumul de energie electrică

- Modelul Green IQ EcoTec Exclusive VU 276 este prevazut cu o placa deflectoare ce creste randamentul in mod suplimentar.

- Ardere sigura datorita procesului permanent de analiză  a gazelor

- Modelul de centrala centrala pe gaz Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive este prevazut cu un senzor all-gaz  care are rolul de a furniza informații despre amestec catre vana de gaz unde se face reglajul

- Centrala murala in condensare  Vaillant Green IQ EcoTec Exclusive permite utilizarea mai multor tipuri  de gaz, inclusiv Bio gaz.

- Schimbarea de la un tip de gaz la altul se face in mod automat

- Punere in functiune simplificata

- Dimensiuni compacte.

- Utilizare exploatare simpla

- Eficienta sporita datorită modularii, care permite să se consume doar cat combustibil este nevoie.

- Centrala termica pe gaz Vaillant Green IQ EcoTec este prevazuta pentru conectivitate.

- Asigura apa calda cu ajutorul unui boiler indirect.

- Randament de 108% cand este utilizata la temperatura 50/30 grade Celsius, gratie tehnologiei cu condensare.

  

Avantaje comerciale ale Vaillant Green IQ EcoTec

  

Magazinul online valtherm.ro  livrează centrala  Vaillant Green IQ EcoTec in conditii competitive:

 

- punere in functiune gratuita ( PIF este diferit de montaj - vedeti detalii depre montarea centralelor pe gaz)

 

- pret avantajos pentru o centrala de top.

 

- garantie 2 ani.

 

- kit de evacuarea gazelor arse gratuit.

 

 

 

 

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC exclusive VU 276/5-7, 26,7 kW - Incalzire
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania.