Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale in condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3, 19,7kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3, 19,7kW - Incalzire + A.C.M.

Poza Centrala vaillant ecotec pro
Cod produs:   0010018517
Producator:   Vaillant
Putere maxima   23 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   < 160 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M.
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

12 Rate FARA Dobanda

Cardul de cumparaturi de la ING Bank iti ofera posibilitatea de a face cumparaturile acum si a le plati in 12 RATE egale cu dobanda ZERO !

 


Citeste mai mult
Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3, 19,7kW - Incalzire + A.C.M.

 


Cazanele în condensație cu funcționare pe gaz nu doar utilizează optim energia furnizată. În comparaţie cu aparatele de încălzire convenţionale, acestea utilizează de asemenea energia termică pe care o conțin gazele de ardere, care în mod normal se pierde prin horn. Cazanele în condensație ating o eficienţă mult mai mare şi prin urmare reduc costurile de încălzire și emisiile. Cazanele noastre în condensație cu funcționare pe gaz sunt desigur potrivite și pentru pregătirea apei calde, precum şi pentru încălzire.


 

 

Centrala de 19,7Kw (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 160 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

 

  

    EcoTec Pro este o centrala termica în condensare cu functionare pe baza de gaz potrivita pentru toate cerintele si aplicatiile. Designul sau compact se potriveste aproape în orice spatiu iar prin capacitatea sa de performanta reuseste sa furnizeze caldura necesara si confortul apei calde în întreaga locuinta. Gama EcoTec PRO a fost dezvoltata de inginerii germani, astfel încât clientii Vaillant din întreaga lume sa poata beneficia de încalzire usoara, eficienta si fara probleme. Centrala EcoTec din ultima generatie functioneaza mai eficient decât înainte, prin urmare economiseste mai multa energie si este mai prietenoasa cu mediul înconjurator. În plus, este chiar mai usor de folosit, astfel utilizatorul sau se va putea relaxa si bucura oricând de sentimentul minunat al încalzirii sigure.

  

 

Consumul de combustibil:

 2,5 m3/h (gaz natural G20)

 1,82 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 

Debit de apa calda:

30K - 11 l/min

45K - 9,4 l/min

 

Dimensiuni:

Inaltime: 720mm

Latimea: 440mm

Adancime: 335mm

   

Noua generatie ecoTEC pro este mai eficienta, mai durabila si mai usor de utilizat decât a fost vreodata. Sunt atât de compacte încât pot fi montate în cel mai mic spatiu, si cu toate acestea, sunt foarte eficiente furnizand în mod fiabil încalzire centrala si apa calda caselor cu o singura familie. Calitatea înalta a centralei ecoTEC pro este demonstrata acum de noul design si de noua tehnologie. Controlul automat al arderii de care dispune aceasta, un nou sistem pneumatic pentru amestecul gaz-aer si o pompa automata cu doua trepte cu consum redus de energie, îi asigura o eficienta energetica ridicata.

   Conceptul noului aparat si noua interfata usor de citit, cu afisaj iluminat, fac instalarea, întretinerea si operarea mai simple ca niciodata. Centralele termice în condensare ecoTEC pro cu functionare pe baza de gaz reprezinta alegerea optima dintre toate centralele termice murale. Acestea ajuta atât bugetul gospodariei cât si mediul înconjurator, prin realizarea de economii în toate domeniile –cu exceptia confortului. Pentru modernizare, precum si în cladirile noi, centrala ecoTEC pro reprezinta o solutie sigura pentru viitor.

 

 

Avantajele centralelor termice cu tehnica condensarii:

- Sistem de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic la ecoTEC pro

- Pompa cu eficienta ridicata

- Management inteligent al functiilor centralei inclusiv programe de siguranta si testare

- Schimbatorul de caldura in condensare, integral din otel inoxidabil

- Arzator din otel inoxidabil

- Control integrat al unei pompe externe de incalzire/pompa de circulatie

- Sistem ProE

- Schimbatoare de caldura pentru preparare ACM din 13,19,27 si 35 placi

- Functia de comfort prezenta

- eficienţă energetică optimă de până la 98%

- mult mai puţină funingine şi particule fine în timpul combustiei prin tehnologia de condensare

- consumul scade cu până la 30% în comparaţie cu o instalaţie veche de încălzire

- costuri de investiţie reduse

- extindere flexibilă, de exemplu cu colectoare solare, pompe de căldură, stocare şi control

- Eficienta la puterea nominala si Hi(50/30)

 

Randament: 109%

 

 

 GARANTIE EXTINSA 

 

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Activare garanție extinsă:

Garanția extinsă se activează la momentul punerii în funcțiune sau în termen de 6 luni de la data punerii în funcțiune, dar nu mai mult de 12 luni de la data achiziționării produsului, așa cum această data este menționată pe factură de achiziționare a echipamentului.

Menținerea garanției extinse:

Cumpărătorul trebuie să efectueze revizia și activitatea de verificare tehnică periodică a aparatelor, cu personal autorizat, la un interval de maximum 2 ani.

Costul:

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

Mecanismul programului de garanție extinsă:

- Achiziționarea unui produs în condensare Vaillant, cu o putere mai mică de 40 kw.

- Produsul trebuie achiziționat de la unul dintre distribuitorii autorizați Vaillant, să fie însoțit de certificatul de garanție Vaillant și să respecte toate prevederile din acest document.

- Punerea în funcțiune a produsului trebuie efectuată de către un partener service autorizat Vaillant

 

Cum funcționează un cazan pe gaz cu condensație:

 

    În cazanul pe gaz cu condensație, apa este încălzită prin căldura de combustie, exact ca și în cazul cazanelor fără condensație. Gazele de ardere rezultate ajung în mod normal în horn. Prin urmare, energia conţinută în gazele de ardere se pierde. Cu toate acestea, tehnologia de condensare exploatează aceste gaze, ceea ce constă în mare măsură în vapori de apă fierbinte. Aceasta extrage căldura din gazele de ardere şi alimentează energia obţinută în circuitul de încălzire.

    Pentru a obţine energie, vaporii de apă trebuie să se condenseze. Aceasta se întâmplă la o temperatură sub 56 °C. Cazanul în condensație răcește aburii printr-un schimbător de căldură special conceput. Energia acumulată este utilizată pentru a preîncălzi apa rece. Apa fierbinte trece apoi în schimbătorul de căldură principal unde este încălzită și mai mult pentru a ajunge la temperatura dorită. În timpul acestui proces, se adună cantităţi mici de apă reziduală care trebuie eliminate. Aciditatea apei reziduale este atât de mică, încât aceasta poate fi condusă într-un sistem de canalizare obișnuit fără neutralizare.

 

Diferenţa dintre puterea calorică superioară şi inferioară:

 

   Atunci când vorbim despre eficienţa ridicată de 98 % a cazanelor cu condensație, puterea se referă la "puterea calorică superioară". Aceasta trebuie diferențiată de "puterea calorică inferioară" cu care industria îşi face de obicei calculele. Puterea calorică inferioară este cantitatea de căldură care poate fi utilizată în combustia unei surse de energie, fără producerea condensului. Puterea calorică inferioară conţine prin urmare numai o parte din energia din combustibil totală.

   Prin contrast, puterea calorică superioară include de asemenea cantitatea de căldură conţinută în gazele de ardere şi vaporii de apă care poate fi utilizată prin condensare. La calcularea aportului de energie, puterea calorică superioară ia în considerare această căldură suplimentară. Eficienţa unui aparat de încălzire mai este numită eficiență standard, poate ajunge la un maxim de 100% în cazul ideal, când este calculată pe baza puterii calorice superioare.

 

Cazanele în condensație necesită completări la horn:

 

Odată cu instalarea tehnologiei de condensare, un horn existent ar putea avea nevoie de o conductă din plastic. Dar conducta suplimentară pentru gazele de ardere are un diametru mic şi poate fi uşor montată în hornurile existente.

 

Sistemul de încălzire adecvat:

 

Nu există soluţie standard pentru căutarea sistemului de încălzire potrivit. Dar nu este chiar așa de greu să găsiți sistemul care se potriveşte nevoilor dumneavoastră. Vorbiţi cu specialiștii Vaillant în încălzire. Aceștia vă pot ajuta în planificarea noii instalaţii de încălzire.

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

Tehnic vorbind, centralele termice pe gaz pot fi impartite in doua mari categorii:

 - Centrale Termice Conventionale (Traditionale)

 - Centrale Termice in Condensatie

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC Pro VUW INT II 236/5-3, 19,7kW - Incalzire + A.C.M.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   3.99000 lei cu TVA / Buc
Pret:   3.39900 lei cu TVA /Buc
Discount:   591 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!