Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.

Poza centrala vaillant ecotec plus
Cod produs:   0010021884
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   34 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   260 - 290 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Parteneriat pentru Distributie
Pompele de condens la centralele in condensare

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 


Citeste mai mult
Parteneri de service Vaillant

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 


Citeste mai mult
Vaillant Ecotec Pure sau Vaillant Ecotec Plus?

Ati decis sa optati pentru instalarea unei centrale termice Vaillant in casa dvs., iar noi, in calitate de specialisti, va felicitam pentru alegere! O intrebare suplimentara apare in ceea ce priveste alegerea modelului: Ecotec Pure sau Ecotec Plus? Raspunsul nostru este: depinde de scopul pentru care o cumparati.


Citeste mai mult
Centrala termica Vaillant - pareri Valtherm

Suntem specializați în comercializarea, montarea și întreținerea centralelor Vaillant și Viessmann și ni s-a adresat de multe ori întrebarea ce părere avem despre centrala termică Vaillant ne-am propus să răspundem acestei întrebări inclusiv online, prin acest articol.

 

Astfel, vă descriem centralele termice pe categorii de capacitate calorică, eficiența acestora, montaj și întreținere.


Citeste mai mult
   021.410.55.89 | 0743.066.036
   Comentarii
Pachete promotionale ce contin acest produs:
Descriere Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.

 


Centrala termica in Condensare Vaillant EcoTec Plus VUW INT 346/5-5 - 31.8 kW este o optiune de eficienta, fiabilitate si calitate pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere.

Centrala Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5 are ardere in tiraj fortat, functioneaza in condensare si asigura eficienta de pana la 109 %. Este un sistem robust si de randament superior care poate asigura caldurain spatii cu  suprafete de pana la 280 mp.

 


 

EcoTec Plus VUV INT  346/5-5  este compacta, cu un aspect modern,  usor de montat si intretinut. In afara beneficiilor functionale, centralele termice Vaillant ofera extra-garantie (optionala) de pana la 7 ani.

 

Centrala de 31,8 kW (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 290 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

   

Puterea si eficienta centralei termice cu condensare Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5

 

- Putere calorica superioara ( temperatura 50/ 30 grade Celsius) - 31.8 kW

- Plaja de putere superioara (50/30 grade Celsius) - 6.2 kW - 31.31.8 kW

- Putere calorica intr-un circuit la 80/ 60 grade Celsius - 30 kW

- Putere maxima pentru prepararea apei calde menajere (ACM) - 34 kW

- Randament normat (superior) - 109 %

 

Consumul de combustibil:

 3,7 m3/h (gaz natural G20)

 2,7 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 

Debit de apa calda:

30K - 16,2 l/min

35K - 13,9 l/min

 

Dimensiuni:

Inaltime: 720mm

Latimea: 440mm

Adancime: 369mm

 

Caracteristici tehnice si functii care fac diferenta centralei  Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5

 

-Tehnologia care asigura amestecul aer- gaz performant asigura ardere optima si creste eficienta centralei termice.

- Rata de modulare între 1:6 si 1:7 (pentru un randament sporit)

- Pompa eficienta autoadaptiva

- Schimbatorul de caldura in condensare si arzatorul sunt fabricate din otel inoxidabil, asigurand eficienta si robustete.

- Functii de testare, confort si siguranta pentru o exploatare simpla si sigura.

- Afisaj DIA iluminat, care afiseaza textul integral

- Clasa NOx : 5 ( un sistem prietenos, incadrandu-se in normele ErP

 

Nota : Alte detalii despre centrale in condensatie Vaillant

 

 

Performanta de prepararea apei calde menajere (ACM) pentru  Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5

 

- Debit minim de apa - 2 l/ min

- Debit de apa pentru incalzirea apei cu 30 grade Kelvin ( delta T30) - 16.5 l/ minut

- Intervalul de temperatura pentru prepararea ACM - 35 grade Celsius - 65 grade Celsius

  

 

Avantajele centralei termice Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5 - 31.8 kW

  

- Eficienta superioara

- O centrala robusta si stabila, apanajul centralelor termice Vaillant.

- Dimensiuni compacte, poate fi montata in spatii inguste

- Simplu de utilizat, de montat si intretinut.

- Sisteme de incalzire germane, de calitate superioara. 

  

Nota:  Despre montarea centralelor termice in condensare  (pret si alte detalii) urmariti linkul.

  

 

Avantaje comerciale si post vanzare ale centralelor termice Vaillant

 

- Pret corect, raportat la calitate.

- Garantie extinsa de pana la 7 ani (optional)

 

  

Pentru alte modele sau capacitati, urmariti oferta de centrale termice Vaillant a magazinul Valtherm

 

 

 info: GARANTIE EXTINSA 

 

 

 

Centralele termice pe gaz sunt probabil cel mai des intalnit mijlloc privat de producere al apei calde menajere din Romania. Totusi, care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tine-ti cont atunci cand trebuie sa va decideti asupra unei solutii termice pentru casa dumneavoastra? 

 

 

Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete. 

 

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania. 

Sezonul renovarilor se apropie de sfarsit, dar totusi ai decis ca in aceasta vara sa instalezi un nou sistem de incalzire pentru locuinta ta. Daca iti doresti sa te bucuri de confort termic si in acelasi timp sa reduci consumul de  combustibil gazos pe termen lung, sa scazi costul la facturile aferente, trebuie sa alegi cea mai buna centrala pe gaz pentru locuinta ta, care sa raspunda nevoilor familiei tale de incalzire. Pretul centralei si avantajele comerciale sunt criterii importante, dar secundare, pe care sa le consideri.

Prin montarea de termostate wireless realizati mai mult decat controlul temperaturii in locuinta ca un factor de confort, acestea va ajuta sa economisiti bani prin eficientizarea consumului de combustibil.

S-a aratat ca scaderea temperaturii cu un singur grad poate reduce consumul de gaz, implicit, pretul la factura, cu pana la 5%.

Termostatele de ambient fara fir moderne va permit o gestionare simpla a temperaturii, astfel incat sa programati diferite intervale de temperatura in functie de timpul petrecut in casa. Astfel, va bucurati de maxim confort termic, reducand in acelasi timp costurile la incalzire.

S-a terminat un an, am început un nou an. Noi am întocmit un top al celor mai populare centrale termice  pentru a vă ajuta ca voi să luați o decizie pentru planurile voastre viitoare și am ales cele mai fiabile centrale dintre cele mai vândute.

Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret initial:   8.90000 lei
Pret:   6.64400 lei cu TVA /Buc
La pretul afisat se adauga Taxa verde in valoare de 1250 lei
Discount:   2.25600 lei
Alti clienti au mai comandat si:
Va mai recomandam produsele:

Completati campurile marcate!

Valtherm.ro Dealer Autorizat Centrale Termice Vaillant si Viessmann ✔ Centrale cu Condensare ✔ 100% Calitate Germana ✔ Preturi mici ✔ Garantie Extinsa ✔ Montaj ✔ PIF ✔ Service Centrale Termice ✔ Produse de Top ✔ Livrare Gratuita ✔ Reduceri de Pret 021.410.55.89 Email: office@valtherm.ro
RON 55.00 - 37100.00
Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter. RO
Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M. Vaillant Centrale cu condensare 64 0010021884 Poza produs Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.
RON 6644 Pret valid pana la In stoc
Descriere produs:

 


Centrala termica in Condensare Vaillant EcoTec Plus VUW INT 346/5-5 - 31.8 kW este o optiune de eficienta, fiabilitate si calitate pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere.

Centrala Vaillant EcoTec Plus VUV INT  346/ 5-5 are ardere in tiraj fortat, functioneaza in condensare si asigura eficienta de pana la 109 %. Este un sistem robust si de randament superior care poate asigura caldurain spatii cu  suprafete de pana la 280 mp.

 


 

Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M. Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, 31,8kW - Incalzire + A.C.M.