Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Centrale cu condensare Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 246/5-5, 21,2kW - Incalzire + A.C.M.
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 246/5-5, 21,2kW - Incalzire + A.C.M.

Pret initial:   6.88000 lei
Pret:   5.25000 lei cu TVA /Buc
La pretul afisat se adauga Taxa verde in valoare de 1250 lei
Discount:   1.63000 lei
021.410.55.89 | 0743.066.036
office@valtherm.ro
Modalitati de plata
Livrare si Transport
Parteneriat pentru Distributie
Punerea in functiune a centralelor termice ( P.I.F.)
Parteneriat pentru Distributie
Parteneri de service Vaillant
Cod produs:   0010021880
Producator:   Vaillant
Vaillant
Vaillant

Centrale termice Vaillant

Intrucat ne-am propus sa oferim clientilor nostri cele mai bune sisteme de incalzire,  Valtherm este specializat in comercializarea, montarea si intretinerea de centrale termice Vaillant. 

Centralele termice pe gaz Vaillant functioneaza in condensatie si asigura un randament superior 100%. Mai mult chiar,  oferta ultimelor modele de centrale termice in condensare Vaillant, precum gama eco Tec plus, include aparate inovative, adevarate repere de sisteme de incalzire eficiente, vandute la pret corespunzator.

Produsele sunt fabricate sa raspunda necesarului de incalzire casnic, o dovada fiind faptul ca cea mai populara centrala termica Vaillant este cea de putere de 24 kW. In cazul in care va este necesar sa incalziti o casa cu suprafata superioara, centralele termice  cu putere termica de  pana la 120 kW și modele intermediare (30 kW, 35 kW,65 kW etc ), care pot asigura caldura pentru locuinte  sau spatii comerciale de pana la 1000 mp. 

Principalele noastre argumente pentru centrale termice cu condensare Vaillant  este nivelul sporit de eficienta si robustete. Modelele de ultima- generatie sunt moderne, prevazute cu display digital si sunt usor de folosit de oricine. In plus, exista o gama de accesorii Vaillant precum termostate de ambient sau alte automatizari care scad costurile la facturile de gaz. 

Pentru preturi speciale urmariti reducerile noastre sau perioada programul Black Friday Vaillant. Centralele termice Vaillant si accesoriile conexe pot fi cumparate de la Valtherm, online sau din magazin.

 

 


Putere maxima   24 kW
Tiraj   Fortat
Suprafata incalzita   <180 mp
Tip Utilizare   Incalzire + A.C.M. (apa calda)
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Garantie extinsa

Garanția extinsă este un serviciu opțional, în urma căruia puteți beneficia de 3 sau 5 ani suplimentari la garanția standard Vaillant de 2 ani și vă scutește de orice grijă pe o perioadă de până la 7 ani. 

Costul este 99 RON (TVA inclus) / an, adică 297 RON pentru prelungirea garanției cu 3 ani sau 495 RON pentru prelungirea garanției cu 5 ani.

PIF gratuit

PIF-ul reprezinta Punerea in functiune a centralei termice. Aceasta se va efectua GRATUIT de catre partenerii de service Vaillant Group din toata tara. ADMITEREA FUNCTIONARII (AF) este obligatorie la punerea in functiune a aparatului conform prevederilor prescriptiei tehnice PT A1/2010 si va fi taxata suplimentar fata de costul de achizitie al produsului.

Garantia aparatului este conditionata de Punerea in Functiune a acestuia si Admiterea Functionatii (AF) de catre firme de service autorizate ISCIR si agregate de catre Vaillant, conform Listei de parteneri de service autorizati atasata la Certificatul de garantie si conformitate.

Kit evacuare gaze inclus

Kitul de evacuare gaze reprezinta tubulatura prin care sunt evacuate gazele rezultate in urma arderii.

Transport GRATUIT in BUCURESTI si ILFOV

Firma noastra asigura transport gratuit in BUCURESTI si ILFOV pentru produsele achizitionate de la noi. 

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Eficienta superioara, tehnologie de ultima generatie si un produs care  asigura confort termic si apa calda menajera intr-un debit optim. Astfel s-ar putea descrie in foarte putine cuvinte centrala termica in condensatie Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5, 21,2 kW. Modelul acesta este compact, fiind potrivit mai ales in spatiile reduse ca dimensiune, inclusiv in apartamente de dimensiuni reduse.  Compania germana Vaillant a dezvoltat cele mai bune componente pentru a asigura utilizatorilor o utilizare simpla, robustete si intretinere simpla.

 Este  o centrala termica pe gaz economica, creata pentru a-ti asigura confortul din fiecare zi si pentru ca sa te bucuri de tot ceea ce este mai bun pentru casa ta.

Centrala de 21,2 kW (50/30 gr.) este  potrivita pentru apartamente, fiind recomandata pentru suprafete de pana la 170 mp (la o inaltime a locuintei de 2,5 m, in functie de gradul de izolare al cladirii).

 

 

 

Caracteristici tehnice ale centralei

 

Tehnica condensarii reprezinta una dintre cele mai eficiente  tehnologii pentru a scadea consumul de gaz, printr-un randament termic sporit. Centralele murale Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5, 21,2 kW functioneaza pe baza de gaz natural sau gaz petrolier lichefiat (GPL) reusind sa economiseasca pana la 30% din energie fata de modelele generice. Aceasta performanta este posibila datorita schimbatorului de caldura fiabil si inovativ,  realizat de marca germana in lunga sa experienta.

 

Despre avantajele centralelor termice in condensare puteti citi mai multe aici.

 

Mai mult chiar, centralele cu condensare Vaillant pot economisi pana la 40%  din resurse cand sunt montate cu energie solara. Pot fi instalate in orice tip de constructie, nou sau pentru renovari, chiar si in cladirile vechi.

 

Informatii despre montarea centralelor termice pe gaz. Autorizatii si preturi.

 


 

Consumul de combustibil:

 2,6 m3/h (gaz natural G20)

 1,9 kg/h (gaz lichefiat G30, G31) este necesar kitul de conversie pe GPL- link aici.

 


 

Debit de apa calda:

30K - 11.5 l/min

 


 

Dimensiuni:

Inaltime: 720mm

Latimea: 440mm

Adancime: 338mm

 


  

 

 

 

 

Schimbator de caldura inovator pentru  intretinere usoara, durabilitate si eficienta maxima

  

Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5 este o centrala fiabila, fabricata din componente de calitate superioara, care rezista timpului.  Piesa centrala din interiorul EcoTec Plus este un schimbator de caldura ingenios, ce asigura un volum de apa de pana la 24 l. Acesta  este prevazut cu un strat de otel inoxidabil ce confera durabilitate centralei, ferind-o de impuritati si coroziune.  Aceasta cacracteristica asigura durabilitate, intretinere simpla, la intervale mari de timp si mai ales, randament exceptional de pana la 110%.

 

 Informatii care fac diferenta: eficienta si puterea  centralei Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5

 

Cu o putere de 21,2 kW, ardere in tiraj fortat, Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5  este o centrala supra eficienta.  Avand un randament la  putere nominala si HI (50/30)  de pana la 109%,  economiseste pana la 30% din combustibilul gazos, aspect ce poate fi imbunatatit prin montarea unui termostat wireless compatibil sau marca proprie Vaillant.

 

 

Argumente tehnice care diferentiaza Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5

 

- plaja de modulatie intre  1:6 si 1:7

- pompa autoadaptiva pentru eficienta

- ardere optima printr-un sistem inovativ de amestec aer gaz

- schimbator de caldura ( in condensatie) fabricat din otel inoxidabil

- functii de siguranta si confort, inclusiv management al functiilor

- afisaj  sistem DIA, cu text integral.

 

In magazinul online Valtherm gasiti manualul tehnic care raspunde tuturor  intrebarilor referitoare la caracteristici tehnice.

 

 

 

 

Confortul apei calde menajere

 

 

 

Datorita tehnologiei de condensare si a functiilor cu care este dotata centra termica  Vaillant EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5, prepararea apei calde  devine un argument. Sistemul asigura un debit de apa calda de 11.5 l/ minut, la ΔT 30 grade K (incalzirea apei cu 30 grade Kelvin). 

 

 

Vaillant  EcoTec Plus VUW INT II 246/5-5 - o investitie!

 

 

 

Este un model care ofera un randament sporit, precum si un consum scazut de combustibil gazos.  Este o centrala de pret mediu-mic, raportat la fiabilitatea si intretinerea simpla pe care o ofera pe termen lung.

Usor de montat, simplu de utilizat, centrala Vaillant EcoTec Plus este un partener ce asigura confortul termic al casei. In plus, prin programul de parteneriat al Vaillant, va bucurati de garantie extinsa de pana la 7 ani. Un motiv in plus pentru a achizitiona acest model! 

 

 

 

  info: GARANTIE EXTINSA 

 

 

Caracteristici tehnice
 
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G20)
4.2 - 21.2 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G20)
3.8 - 20.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G20)
4.0 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 80/60 °C (G31)
5.5 - 21.2 kW
Intervalul nominal al puterii calorice la P 50/30 °C (G31)
5.0 - 20.0 kW
Cea mai mica solicitare termica (G31)
5.3 kW
Puterea termica maxima la prepararea A.C.M.
24.0 kW
Solicitare termica maxima la prepararea A.C.M.
24.5 kW
Solicitare termica maxima pe partea de incalzire
20.4 kW
REGIM INCALZIRE
Temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
85 °C
Interval de reglare temperatura maxima pe tur (setari de fabrica: 75 °C)
30 - 80 °C
Suprapresiune totala admisa
3.0 bar
Cantitatea de apa recirculata (raportat la ΔT=23 K)
860 l/h
Cant. aprox. de condens (val.pH-ului 3.5...4.0) la regimul de incalzire 50/30 °C
2.0 l/h
Inaltimea de pompare restanta a pompei (la cantitatea nominala de apa recirculata)
0.25 bar
REGIM APA CALDA MENAJEARA (ACM)
Cantitate minima de apa
2 l/min.
Cantitate de apa (raportat la ΔT=30 K)
11.5 l/min.
Suprapresiunea admisa
10.0 l/min.
Presiunea de racordare necesara
0.35 bar
Intervalul temperaturii de iesire a apei calde menajere
35 - 65 °C
GENERALITATI
Categoria de autorizatie
II2H3P
Racordul de gaz pe partea aparatului
1/2 " - 15 mm
Racorduri de incalzire tur / retur pe partea aparatului
3/4 " - 22 mm
Supapa de siguranta a tevii de racordare (min.)
1/2 " - 15 mm
Racordul de aer / gaze de ardere
60 / 100 mm
Condensa de scurgere a condensului (min.)
19 mm
Presiunea de curegere a gazului natural G20
20 mbar
Presiunea de curegere a gazului natural G31
30 mbar
Val. de racordare la 15 °C si 1013 mbar (raportat eventual la prepararea A.C.M.), G20
2.6 m³/h
Val. de racordare la 15 °C si 1013 mbar (raportat eventual la prepararea A.C.M.), G31
1.9 kg/h
Debitul masic al gazelor de ardere min. G20
1.8 g/s
Debitul masic al gazelor de ardere min. G31
2.40 g/s
Debitul masic maxim al gazelor de ardere
11.1 g/s
Temperatura minima a gazelor de ardere
40 °C
Temperatura maxima a gazelor de ardere
70 °C
Tipuri de instalatii validate
C13, C33, C43, C53, C83, C93, B33P, B53P
Eficienta
108 %
Clasa NOx
5
Inaltime
720 mm
Adancime
338 mm
Latime
440 mm
Masa neta aprox.
38.6 kg
Conexiune electrica
230/50 V/Hz
Tensiunea de racord admisa
190 - 253 V
Siguranta incorporata
2 A
Putere electrica minima absorbita
35 W
Putere electrica maxima absorbita
70 W
Putere electrica absorbita in Standby
<2 W
Gradul de protectie
IPX44D
Stampila de verificare / nr. de inregistrare
CE-0085CM0321
Alti clienti au mai comandat
 
Va mai recomandam produsele
 
Comentarii Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 246/5-5, 21,2kW - Incalzire + A.C.M.
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Articole recomandate
 
 Important: Nu confundati instalarea centralei termice cu punerea in functiune (PIF) a acesteia, care reprezinta o serie de verificari si reglaje conform prescriptiei terhnice ISCIR PT A1/2010, care se efectueaza la finalizarea instalarii centralei termice.
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de avantajele oferite de perioada de garantie, asigurati-va ca operatiile de Punere in Functiune (PIF), Autorizarea Functionarii (AF), Verificarea Tehnica Periodica (VTP) sunt efectuate de firme autorizate si agreate de catre Vaillant Group Romania.