Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro
Home Lista categorii Accesorii centrale Butelie de egalizare presiuni SINUS, 100/60 mm, 4.5 mc/h
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Sisteme solare Sisteme solare Calorifere Calorifere Cazane pe lemne Cazane pe lemne Sisteme de dedurizare apa Sisteme de dedurizare apa Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Pompe de circulatie Pompe de circulatie Aeroterme cu agent termic Aeroterme cu agent termic

Butelie de egalizare presiuni SINUS, 100/60 mm, 4.5 mc/h

Cod produs:   SINUS4.5
Producator:   Sinus
 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Butelie de egalizare compacta 100/60, Set cu izolatie termica inclusa in pret.

 

Buteliile de egalizare Sinus constau dintr-o camera verticala dreptunghiulara din profil cu gol central rectangular S235 cu capac si podea sudata. Buteliile de egalizare sunt dotate cu:

 

- Mufe 1/2" pentru aerisire, golire si senzor;

- 4 stuturi (doua cu filet exterior, doua cu piulita cu olandez) pentru racordarea consumatorilor.

 

 Specificatii tehnice:

- Debit apa de incalzire: 4.5 m3/h
- Conectare la centrala prin stut cu filet exterior 1.5"

- Temprratura maxima de functionare: 110 gr. C;

- Presiunea maxima de functionare: 4 bar;
- Culoare butelie egalizare: negru
- Racord olandez butelie egalizare: 1"1/2

- Butelie de egalizare: zincata galvanic

- Latime =100 mm;

- Inaltime =60 mm;

- Greutate =5 kg

 Izolatia finala pentru aceste distribuitoare Sinus consta din 2 cofraje semirotunde cu capete si caneluri pentru toate stuturile: 35 mm spuma polipropilenica expandata neagra (pana la 3 circuite) sau spuma poliuretanica 28 mm in strat de aluminiu cu granulatie mare (negru) de la 4 circuite.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Butelie de egalizare presiuni SINUS, 100/60 mm, 4.5 mc/h
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor.