Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Adresa: Calea Giulesti nr. 111, Bl.5, sc.E, ap.140. parter | Email: office@valtherm.ro | 021.410.55.89 | 0743.066.036
Home Lista categorii Accesorii centrale Butelie de egalizare presiuni FOME, 4.5 mc/h
Centrale cu condensare Centrale cu condensare Boilere si Puffere Boilere si Puffere Termostate de ambient Termostate de ambient Pompe de caldura Pompe de caldura Sisteme solare Sisteme solare Accesorii centrale Accesorii centrale Cazane de pardoseala in condensatie Cazane de pardoseala in condensatie Incalzire in pardoseala Incalzire in pardoseala Calorifere Calorifere Solutii pentru tratare instalatii Solutii pentru tratare instalatii Pompe ape uzate si sisteme de tocare Pompe ape uzate si sisteme de tocare Aer conditionat Aer conditionat Service centrale termice Service centrale termice Piese de schimb centrale termice Piese de schimb centrale termice Montaj / Instalare centrale termice Montaj / Instalare centrale termice

Butelie de egalizare presiuni FOME, 4.5 mc/h

Acorda o nota acestui produs
 
Spune-ti parerea despre acest produs
adauga comentariul tau
Pret:   97000 lei cu TVA
Cod produs:   FOME4.5
Producator:   Fome
Fome
Fome

Producator butelii de egalizare presiuni


 
Garantie 2 ani

Produsul beneficiaza de garantie 2 ani.

Transport in toata tara

Asiguram transport in toata tara contra cost prin firma de curierat rapid FAN COURIER sau cu orice alta firma de transport solicitata de beneficiar.

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul la sediul firmei noastre sau on-line pe site. 

Descriere produs
 

Butelie de egalizare izolata FOME 4.5 mc/h

Set cu izolatie termica inclusa in pret.

 

Butelie de egalizare izolata FOME 4.5 mc/h

 

Un separator hidraulic este un dispozitiv utilizat în instalațiile hidraulice pentru a separa și a controla fluxurile de lichid în diferite direcții, funcționând în principal pe baza diferenței de presiune. Acestea pot fi utilizate pentru a proteja și a menține stabilitatea presiunii în sistem. 

 

 Specificatii tehnice: 

- Tip material: otel FE37 UNI10255

- Tip finisaj: Vopsea epoxidica

- Debit max=4,1 mc/h

- Putere max (la delta T=20 C)= 95.37 kW

- Presiune max=10 bar

- Temp=0...100 C

- Masa=3.5 kg

 

  Izolatie:

- Izolatie din spuma poliuretanica

- Grosime:  15mm

- Densitate:  0.0023 W/mK

- Temperatura maxima de deformare : 90°C

  

Se livreaza ca set, cu izolatie din spuma poliuretanica de 15 mm, in cutie de carton.

Alti clienti au mai comandat
 
Comentarii Butelie de egalizare presiuni FOME, 4.5 mc/h
 
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
 
Articole recomandate
 
Devino distribuitorul nostru si beneficiaza de urmatoarele avantaje:   -     Un agent de vanzari dedicat se va ocupa de comenzile tale;   -     Primesti oferta de distributie actualizata periodic pe email;   -     Beneficiezi de termene de livrare foarte mici pentru comenzi;   -     Beneficiezi de suport tehnic pentru echipamente de fiecare data cand ai nevoie;   -     Beneficiezi de termene de plata personalizate in functie de istoricul comenzilor tale;  
Pompele de condens evacueaza apa de condens din cazanele cu condensare, vitrine frigorifice sau aparatele de aer conditionat. Aceste sisteme pornesc automat cand este nevoie si au un randament ridicat, sigur si fiabil, cu conditia ca instructiunile de instalare si intretinere sa fie respectate cu strictete.   
Pare aproape pleonasm  sa vorbesti despre cele mai bune centrale termice Vaillant! Un produs nemtesc, cu traditie de peste 140 ani in domeniul ingineriei, nu poate fi decat de buna calitate. Compania isi dedica eforturile in proiectarea unor instalatii de incalzire eficiente, robuste si care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. 
VALTHERM CONFORT SRL (www.valtherm.ro) iti ofera timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim doua optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achizitionarea unui alt produs. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.      
Centralele termice pe gaz în condensație au devenit în ultimii ani cea mai bună, cea mai eficientă soluție pentru încălzirea caselor și apartamentelor. Toată lumea dorește să încălzească ieftin locuința pe timp de iarnă, fără să depindă de absolut nimeni. Independența oferită de aceste dispozitive nu are concurență și nu cred că o poate contesta cineva în acest moment.